Paysafecard Cazinouri Romania

Controlul cheltuielilor prin utilizarea unei metode de plată de tip card preplătit poate fi o idee excelentă atunci când vă decideți să jucați la cazinouri pe bani reali. Cum vă poate ajuta Paysafecard în acest sens?

Prezentare generală Paysafecard

Paysafecard a fost fondată în anul 2000 și are sediul central în Viena, Austria. În 2013, Paysafecard a fost achiziționată de Skrill, iar în 2015 a devenit parte a grupului Skrill din cadrul Optimal Payments Group.
În prezent, Optimal Payments Group s-a rebranduit și este cunoscut sub numele de Paysafe Group. Între acestea, în noiembrie 2014, Skrill a achiziționat și Ukash, unul dintre cei mai mari concurenți ai Paysafecard.

Paysafecard este o metodă de plată de tip voucher preplătit, iar din 2018, este disponibilă în peste 40 de țări, acoperind cea mai mare parte a Europei și a Americii de Nord, Noua Zeelandă, Australia și unele regiuni din Asia de Vest și America de Sud.

Aceasta este disponibilă în peste 25 de valute și în peste 25 de limbi, după cum arată statisticile companiei din 2018.

Caracteristicile Paysafecard

Nu este de mirare că multe cazinouri online acceptă plăți prin Paysafecard, deoarece acest furnizor de copt oferă cu adevărat atât de multe utilizatorilor săi. Pentru comoditatea dumneavoastră, am enumerat mai jos principalele avantaje ale utilizării acestuia:

Sistem preplătit

Paysafecard poate fi găsit la 500.000 de comercianți cu amănuntul din întreaga lume; atracția sa principală este că vă ajută să vă controlați cheltuielile. Procedura adiacentă de depunere vă poate ajuta să vă planificați cheltuielile, ceea ce reprezintă un avantaj atunci când jucați online.

Operațiuni anonime

Mulți utilizatori doresc să rămână anonimi în timp ce pariază pe bani reali, acesta fiind un avantaj pe care Paysafecard îl oferă utilizatorilor săi. Va trebui doar să cumpărați un Paysafecard de la un magazin și să începeți să jucați fără a avea atașate date personale.

Proceduri sigure

Nu este o surpriză faptul că Paysafecard este o opțiune de coacere sigură. La urma urmei, cuvântul se află chiar în numele companiei. În timp ce o folosești, detaliile tale rămân anonime și ai control complet asupra alegerii sumei de bani pe care vrei să o depui și a momentului în care să o activezi.

Cum se utilizează Paysafecard

Pentru a utiliza Paysafecard într-un cazinou online, trebuie să mergeți la un comerciant local și să cumpărați un voucher cu suma specifică de care aveți nevoie.

Voucherele sunt vândute în diferite sume, de obicei între 10 și 100 de dolari.
Puteți să vă încărcați Paysafecard-ul la diverse terminale din oraș și să obțineți și o chitanță pentru aceasta. Fiecare voucher sau chitanță de card are un PIN unic pe care trebuie să îl furnizați la cazinoul online pe care îl alegeți pentru a proceda la efectuarea unei depuneri.

Compatibilitate între platforme

Paysafecard oferă o aplicație mobilă prin care vă puteți gestiona cheltuielile prin scanarea codului QR de pe voucher sau chitanță. Vă puteți autentifica mai rapid cu amprenta dvs. digitală și chiar puteți ține evidența tranzacțiilor dvs. prin crearea unui cont.

Cea mai bună parte a acestei aplicații mobile este că puteți solicita un Paysafecard. Trebuie doar să generați codul de bare și să îl ridicați de la cel mai apropiat comerciant!

Depozite, retrageri și comisioane

Depozite

Pentru a depune la un cazinou online folosind Paysafecard, alegeți-o ca metodă de plată în secțiunea aferentă cazinoului online și furnizați codul PIN de 16 cifre din voucher. Banii vor apărea în soldul tău și vor fi ai tăi pentru a juca rapid!

Retrageri

Pentru a vă retrage câștigurile, mergeți la secțiunea Paysafecard din contul dvs. de cazinou. Completați informațiile solicitate și introduceți suma pe care doriți să o retrageți.

Comisioane

Pot apărea taxe suplimentare cu Paysafecard, care pot fi găsite în secțiunea de taxe Paysafecard împreună cu termenii și condițiile aferente.

Întrebări frecvente despre cazinouri Paysafecard

❓ Care sunt avantajele utilizării Paysafecard pentru cazinourile online?

Paysafecard este o alegere inteligentă din mai multe motive, primul fiind disponibilitatea sa în întreaga lume, fiind folosit în peste 40 de țări.

Această metodă bancară simplifică procesul de plasare a depozitelor și de efectuare a retragerilor la cazinourile online, iar partea cea mai bună este că nu trebuie să vă împărtășiți datele bancare cu cazinourile pe care le folosiți.

Nu există comisioane suplimentare, iar tranzacțiile tale sunt întotdeauna sigure și securizate. Este ideal dacă țineți la intimitatea dvs. și doriți să mențineți o securitate optimă a datelor bancare.

În plus, doriți să vă încadrați într-un buget și să fiți un jucător responsabil. Paysafecard este o alegere perfectă, deoarece puteți cheltui doar până la valoarea pe care o încărcați pe card, făcând imposibilă cheltuirea excesivă.

❓ Care este depozitul minim pentru Paysafecard la cazinourile online?

În ceea ce privește Paysafecard, suma minimă pe care o puteți cumpăra online este de 5 dolari, sau 10 dolari pentru comercianți.

❓ Pot găsi bonusuri fără depunere pentru Paysafecard?

Da! Există o mulțime de cazinouri Paysafecard fără depunere, iar unele oferă chiar și rotiri gratuite. Mergeți la lista din partea de sus a paginii și faceți clic pe filtrul „Bonusuri gratuite” pentru a le găsi.

❓ Ce se va întâmpla cu banii rămași pe card?

Banii pe care nu îi cheltuiți vor rămâne pe voucher până la data de expirare înscrisă pe acesta. Îi poți folosi mai târziu dacă nu vrei să depui totul deodată, atâta timp cât nu depășești intervalul de timp prestabilit.

❓ Poate fi folosit Paysafecard la cazinourile online?

Da, Paysafecard este utilizat la cazinourile online, fiind chiar o metodă de plată recomandată pentru jocurile de noroc, deoarece vă permite să rămâneți anonim și să vă controlați cheltuielile.

Scroll to Top