Neteller Online Casinouri în România

Numeroase cazinouri din România acceptă Neteller ca formă de plată. Datorită securității sale, procesării rapide (imediate) a tranzacțiilor și a faptului că nu percepe comisioane (a nu se confunda cu taxa de 2% pe jocurile de noroc impusă de lege), Neteller a crescut în preferințele jucătorilor de la cazinourile online care caută să le ofere clienților lor o serie de alternative de depunere și retragere. Neteller este dificil de utilizat, deoarece nu există bănci fizice sau ATM-uri, dar aplicațiile mobile simplifică tranzacțiile. Pentru a deschide un cont Neteller, trebuie să te înregistrezi pe site-ul neteller.com, să dai informații personale și să creezi o parolă puternică pentru a accesa contul. Printre cazinourile Neteller de top din România se numără cele care oferă bonusuri precum 100% până la 2.023 RON, rotiri gratuite și cerințe minime de depunere. Este esențial să rețineți că se aplică termenii și condițiile fiecărui cazinou.

Prezentare generală Neteller

Neteller a fost înființată în 1999 ca o companie de plăți electronice în Canada și apoi și-a mutat sediul în Statele Unite. În prezent, Neteller este deținută de Paysafe Group Limited (PaySafeCard, Skrill), reprezentând o alternativă de plată potrivită pentru jocurile de noroc din cazinourile online.
Puteți crea un cont Neteller pentru a depune la un cazinou online.

Prezentare generală Neteller

Neteller a fost înființată în 1999 ca o companie de plăți electronice în Canada și apoi și-a mutat sediul în Statele Unite. În prezent, Neteller este deținută de Paysafe Group Limited, reprezentând o alternativă de plată potrivită pentru jocurile de noroc din cazinourile online.

Puteți crea un cont Neteller pentru a depune la un cazinou online.

Caracteristicile Neteller

Continuați să citiți mai jos pentru o listă punctată a principalelor atribute și oferte ale Neteller, astfel încât să puteți decide dacă este sau nu opțiunea de plată potrivită pentru nevoile dumneavoastră:

Operațiuni sigure

Pe lângă faptul că este licențiat de către Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA), Neteller își reînnoiește constant setările de securitate folosind cele mai recente tehnologii. Furnizorul de plăți utilizează instrumente moderne antifraudă, cum ar fi PCI DSS, CVV, CV2 și o metodă de autentificare cu doi factori. Aceste procese sunt detaliate în secțiunea de securitate a lui Neteller de pe site-ul său oficial.

Protecția datelor

Neteller nu are nevoie de informațiile personale ale cardului de credit pentru a proceda la depunerea la un cazinou online. Acest lucru este minunat, deoarece Neteller este un intermediar pentru tranzacții mai rapide, securizându-le mai mult.

Procesare rapidă

Neteller are modul său de operare a plăților, astfel încât depozitele și retragerile să fie instantanee. Acest lucru înseamnă că, odată ce ați ales un cont Neteller

Cum se utilizează Neteller

Primul pas în utilizarea Neteller pentru tranzacțiile de cazinou online este de a alege un cazinou online din lista de mai sus. Odată înregistrat, completați formularul necesar pe site-ul oficial al Neteller.

Următorul pas este verificarea e-mail-ului dumneavoastră, ceea ce vă face eligibil pentru a urmări prima depunere cu un card preplătit, un card de credit sau un transfer bancar.

Neteller oferă, de asemenea, carduri virtuale care vă vor oferi acces nelimitat la plăți pentru multe bunătăți online și vă vor ajuta și în controlul cheltuielilor, totul pentru o taxă mică.

Compatibilitate între platforme

Sunteți un fan al cazinourilor mobile? Vestea bună este că Neteller are aplicația sa mobilă! Aceasta îți va pune la dispoziție istoricul tranzacțiilor, orice alte detalii de care ai putea avea nevoie și toate celelalte avantaje pe care le ai pe un desktop.

Nu uitați

Aplicația este foarte bine dezvoltată, astfel încât toate informațiile tale sunt securizate și stocate într-un singur loc, la doar o singură atingere. Și cea mai bună veste? Toate acestea se vor desfășura într-o manieră lipsită de erori și de bug-uri.

Depozit, retragere și comisioane

Depozit

Deoarece Neteller este cunoscut mai ales pentru că face ca fiecare proces să fie mai rapid și mai simplu, efectuarea unei depuneri este instantanee. Astfel, banii vor apărea în soldul dvs. după finalizarea procesului.

Retragere

Retragerile pot dura până la o zi, deoarece fiecare cazinou online are politicile sale, iar majoritatea chiar verifică manual fiecare cerere.

Comisioane

Comisioanele pot ajunge până la 1%, însă acestea sunt calculate și în funcție de tipul de tranzacție pe care încercați să o efectuați. Aici este secțiunea comisioanele Neteller, unde puteți citi mai multe despre cum și de ce puteți fi taxat.

Întrebări frecvente despre Cazinourile Neteller

❓ Există cazinouri online care acceptă Neteller?

Da, există multe cazinouri online în care puteți plăti cu Neteller, iar acestea pot fi văzute în lista de mai sus, în partea de sus a acestui articol.

❓ În ce țări poate fi folosit Neteller?

Neteller este disponibil în peste 200 de țări, suportând 15 limbi și 26 de valute. Pentru a vedea dacă îl puteți utiliza, încercați să vă creați un cont pe site-ul oficial al Neteller.

❓ Cum pot retrage bani folosind Neteller?

Dacă doriți să vă primiți câștigurile prin Neteller, tot ce trebuie să faceți este să accesați contul dvs. de cazinou online. Apoi, alegeți fila Retragere și selectați Neteller ca opțiune bancară de acolo.
Introdu suma și verifică-ți identitatea completând pașii ceruți. Ești gata să păstrezi banii în contul tău Neteller sau să îi transferi în contul tău bancar.

❓ Care este suma minimă de depunere pentru Neteller?

Acest lucru poate depinde de mai mulți factori, în special de cazinoul online în care jucați. Majoritatea cer undeva între 5 și 10 dolari, dar poți citi mai multe despre asta în zona de banking a cazinoului pentru a te asigura.

❓ Există bonusuri fără depunere pentru cazinourile Neteller?

Da, unele cazinouri își recompensează jucătorii, care pot fi găsite în secțiunea noastră de cazinouri fără depunere.
Nu uitați că multe dintre ele oferă rotiri gratuite, așa că grăbiți-vă să vă alegeți cazinoul online preferat. Mult noroc!

Scroll to Top