OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Vânzarea acţiunilor 888

888 Holding se află într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar după ce familia Shaked a hotărât să îşi vândă acţiunile din cadrul companiei (12.9%) la un preţ de aproximativ 112 milioane de lire sterline. În urmă cu câteva luni grupul a mai realizat o vânzare pentru 108 milioane de lire sterline.

În urma anunţului familiei Shaked în legătură cu vânzarea acţiunilor, preţul acestora a scăzut cu 6% de la 2.59 lire sterline la doar 2.40.

888 Holdings

Compania 888 Holdings a fost fondată în urmă cu 20 de ani cu numele iniţial Virtual Holdings. Fondatorii companiei au fost fraţii Avi şi Aaron Shaked care s-au asociat cu Shaz şi Ron Ben-Yitzhak.

Avi Shaked prezintă o implicare accentuată pe scena politică din Israel fiind unul dintre susţinătorii păcii cu Palestina exprimându-şi inteţia de a oferi 1 miliard de dolari autorităţilor palestiniene.

Deşi câştigurile companiei au crescut cu 9% în cadrul anului 2017, aceasta a suferit şi o pierdere substanţială în urma penalizărilor recente.

Colaborare cu lumea hackerilor

Recent, numele companiei 888 a apărut în investigarea unui caz legat de crime cibernetice.

S-a considerat că un grup de hackeri a fost în spatele unor atacuri în mediul online cu scopul de a dezvolta o afacere prin afiliere în mediul iGaming, ademenind clienţii siteurilor afectate către siteurile altor branduri. Au existat numeroase aspecte care să indice faptul că hackerii au colaborat în tot acest timp cu programe afiliate printre care se numără şi compania 888. S-a presupus faptul că aceste mari companii îşi măreau numărul de jucători plătind pentru aceste activităţi ilegale.

888 casino

Hackerii au utilizat o metodă clară în mod repetat pentru a aduce beneficii companiilor respective. Au încorporat o etichetă în cadrul siteurilor afectate, care redirecţionează clienţii către siteul lor unde fac referire la operatori de jocuri de noroc online aleşi de ei, obţinând astfel şi trafic şi clienţi noi pentru operatorii respectivi.

Atât 888 cât şi celelalte companii implicate au manifestat o lipsă totală de mirare sau îngrijorare legat de faptul că numele lor sunt promovate prin intermediul infracţiunilor acestor hackeri, cu toate că aceste acţiuni sunt ilegale, şi provoacă pagube financiare altor companii.

Amendă de 7.8 milioane de lire

Totodată, Cazinoul 888 a fost penalizat cu o amendă în valoare de aproximativ 7.8 milioane de lire de către Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie după ce nu şi-a îndeplinit obligaşie de a bloca conturile personale ale jucătorilor care au solicitat acest lucru.

Neblocarea conturilor a dus la posibilitatea jucătorilor auto-excluşi de a realiza depozite şi de a juca. Astfel s-a ajuns la un total de 7010 jucători care au depozitat o sumă totală de 3.5 milioane de lire.

Pe baza celor întâmplate, compania 888 a primit o amendă de 4.250.000 de lire sterline. La această sumă se adaugă obligaţia de a înapoia o sumă de 3.5 milioane de lire jucătorilor ale căror conturi ar fi trebuit să fie închise şi care au realizat depozite.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Updated: October 7, 2017 — 10:12 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme