OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Va castiga Monaco iar titlul in Franta?

monaco

Monaco a făcut o figură frumoasă în Champions League. De mult nu am mai văzut un sezon din Liga Campionilor cu atât de multe goluri. Iar la acest fotbal ofensiv a pus umărul și echipa condusa de Leonardo Jardim. Până s-a întâlnit cu Juventus care are cea mai bună apărare din lume. Monaco a câștigat și titlul în Franța și suporterii acestei echipe cred că se poate repeta această performanță. Echipă lui Mbappe a terminat campionatul intern cu 95 de puncte și a marcat 107 goluri. Pe locul 2 s-a clasat PSG cu 87 de puncte, iar pe locul 3 Nice cu 78 de puncte.

Va câștiga Monaco iar titlul în Franța?

Casa de pariuri Unibet nu o da favorită pe Monaco la titlu de campioană în acest sezon. PSG are cota 1,35 să termine pe primul loc în campionat. Monaco pleacă cu șansa a 2-a pentru că are cota 4,25 că să câștige titlul în Ligue 1. Marseille este favorită numărul 3 pentru că are cota 16.
Pe locul 4 cu șanse la titu se află Lyon care are cota 21. Nice are cota 36 ca să devină regină în fotbalul din Franța. Nice a terminat pe locul 3 anul trecut. Și va juca cu Ajax pentru un loc de play-off în Champions League.

Va pleca Kylian Mbappe de la Monaco?

Mbappe a fost atacantul care a decis multe meciuri în Ligue 1, dar și în Champions League. Și este dorit de echipele Arsenal, PSG și Real Madrid. Dar cei de la Monaco cer pentru acest atacant peste 100 de milioane de euro. Ziarul Marca a scris zilele astea că Arsenal a oferit 123 de milioane de lire sterline pentru acest tânăr talentat. Dar oferta a fost refuzată. Dacă acest transfer s-ar fi realizat ar fi distrus recordul deținut de Pogba cu transferul de la Juve la Man United pentru 98 de milioane de lire sterline.
Cei din conducerea lui Monaco nu vor să întărească lotul lui PSG. Așa că o mutare la Arsenal sau Real Madrid e posibil să se întâmple.

pariaza la unibet sport

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme