OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Va castiga Halep un Turneu de Mare Slem?

wimbledon

Simona Halep a fost foarte aproape să câștige Turneul de la Roland Garros. A condus in finala cu un set și 3-0 în fața jucătoarei Ostapenko. Dar nu a reușit să câștige și setul 2 și apoi meciul a fost dominat de puștoaica Ostapenko. Dar româncă nu are timp să își plângă de milă și trebuie să atace marile turnee de tenis în forță. Iar următorul Turneu de Mare Șlem este cel de la Wimbledon.
Știu că Halep este o specialistă pe zgură și joacă bine defensiv. Dar acum începe sezonul de iarbă unde românca nu strălucește.

Cote pariuri pentru câștigarea Turneului de la Wimbledon

Favorită principală la acest turneu este Karolina Pliskova, numărul 3 WTA. Casa de pariuri Netbet oferă cota 7.50 pentru că Pliskova să ridice trofeul celui mai important turneu pe iarbă.
Petra Kvitova care este dublă castigătoare a turneului are cota 10 ca să câștige trofeul. Aceeași cotă o are și Johanna Konta, o jucătoare care este în mare formă în acest an.
Angelique Kerber a fost finalistă anul trecut la acest turneu. Kerber are cota 12.00 să reușească până la capăt în acest an.
Ostapenko, câștigătoarea de la Roland Garros, are cota 18.

Ce cotă are Halep la câștigarea trofeului de la Wimbledon?

Halep nu este văzută printre favorite la acest turneu. Casa de pariuri Netbet oferă cota 22 pentru ca românca să câștige acest trofeu foarte important. Simona este abia a 10 favorită în acest turneu. Această cotă este apropae de realitate pentru că Simona nu e foarte bună pentru jocul rapid pe iarbă, în forță. Iar prima servă a româncei nu are un procent bun. Iar pe iarbă, dacă nu ai o prima servă puternică, nu prea ai șanse să ajungi departe în turneu.
Dar sper să mă înșel și Simona să îmi demonstreze că este o forță a naturii.

Își vor apăra trofeul Andy Murray și Serena Williams?

Turneul de la Wimbledon va începe pe 3 Iulie 2017 și se va încheia pe 16 Iulie 2017. Andy Murray este câștigătorul de anul trecut. La femei, Serena Williams este campioană din 2016, dar nu va putea să își apere titlul. A renunțat la sport în Aprilie anul ăsta pentru că este însărcinată.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme