OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Transferuri in Premier League din ultima vreme

transferuri Premier League

Au trecut 2 etape din Premier League si deja au aparut cateva surprize. Doar 3 echipe au 6 puncte din 6 posibile: Manchester United, Huddersfield si West Brom. Iar antrenorii din Anglia si-au dat seama daca exista posturi care necesita transferuri in urmatoarea perioada. Echipele din Top 4 nu au mai fcaut transferuri in ultima saptamana pentru ca au cumparat din timp ce jucatori aveau nevoie. Dar echipele mici inca se misca pe piata transferurilor.

Transferuri in Premier League din ultimele 7 zile

1. Brighton & Hove Albion
Aceasta echipa l-a transferat pe Davy Propper, de la PSV. Pentru acest jucator s-a platit peste 13 milioane de euro. Brighton & Hove Albion se gandeste si la viitor pentru ca l-a adus pe interntionalul ceh U21 – Ales Mateju.

2. Everton
Jucatorul dorit de Everton de mult timp a fost adus in sfarsit la club. Este vorba de Gylfi Sigurdsson de la Swansea pentru care s-a platit 45 de milioane de lire sterline. Pana acum, Everton a adus 13 jucatori in aceasta vara.

3. Southampton
Suporterii acestei echipa sunt nemultumiti pentru ca in ultimii ani, conducerea clubului a vandut jucatori de valoare si nu a adus fotbalisti de acelasi nivel. Cei de Southampton l-au adus Mario Lemina de la Juventus si o rezerva de portar de la echipa West Bromwich – Jack Rose. Ultimul a venit liber de contract.

Alte zvonuri despre transferuri din Premier League

Barcelona vrea sa il transfere pe Coutinho de la Liverpool. Suma oferita este 114 de milioane de lire sterline. Cei din conducerea Barcelonei gresesc pentru ca dau ultimatum echipei Liverpool cu privire la acest transfer. dar Liverpool nu este o echipa oarecare in Europa. Conducerea clubului din Anglia, jucatorii, suporterii au orgoliu mare. Vom vedea daca acest transfer se va face.

Arsenal a refuzat o oferta de 70 de milioane de lire sterline pentru Alexis Sanchez, desi jucatorul mai are doar un an de contract. Dar daca pleaca si Alexis Sanchez, atunci nu o vad cu ochi buni pe Arsenal.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme