OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Suporterii echipei Lens au intrat pe teren

Lens

Suporterii echipei RC Lens sunt supărați foc pe rezultatele din ultima vreme. Echipa lor a ajuns la un record negativ: 4 meciuri și 4 înfrângeri. Ultima s-a întâmplat chiar azi când Brest a câștigat cu 4-2 pe terenul celor de la Lens. În minutul 67, la scorul de 3-1 pentru oaspeți, suporterii echipei gazdă au intrat pe teren. Nu au fost violenți cu jucătorii, dar au petrecut câteva minute pe teren în semn de protest.

De ce sunt suporterii echipei Lens sunt supărați în ultima vreme?

În primul rând că au ratat promovarea în Ligue 1, în ultimul minut de joc, atunci când Amiens a înscris. Iar Lens a avut ocazii mari înainte să primească acest gol. Iar acum, în Liga a 2-a din Franța, echipa este la pământ. Parcă nimic și nimeni nu mai poate sa o aducă pe linia de plutire.
Echipa care joaca pe stadionul Stade Bollaert-Delelis se află pe locul 19 din 20, cu 10 goluri primite și 5 marcate. Doar o echipă este mai slabă ca ea și anume Tours care are 4 înfrângeri la rând, dar si un golaveraj mai slab. Tours a înscris doar un singur gol și a primit 8.

Cum a jucat Lens în acest sezon din liga secundă din Franța

În primul meci al sezonului din Liga a 2-a din Franța, Lens a pierdut cu 0-1 pe terenul celor de la Auxerre. Iar dacă acest rezultat pot să il înțeleg pentru că Auxerre este o echipă puternică, următoarele partide de fotbal au arătat o echipă a clubului Lens care și-a pierdut busola.
Apoi a pierdut acasă cu 1-2 partida de fotbal cu Nimes. În etapă a 3-a s-a dus pe terenul celor de la Sochaux. De acolo puteau să plece măcar cu un punct. La scorul de 3-1 pentru gazde, Lens a primit un penalty în minutul 83 pe care l-a fructificat. Apoi echipa oaspete a atacat în valuri, dar nu a mai reușit să egaleze la 3. Scorul final a fost 3-2 peentru Sochaux.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme