OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Starburst

Starburst

Starburst
Rating:
100% până 850RON Play Now

Starburst Features

  • RTP: 96,1%
  • Varianță scăzută
  • Foarte distractiv

Starburst Basics

  • Game Type : Slot
  • Software : Netent

Starburst este unul dintre cele mai de succes slot-uri video oferite de Net Entertainment. Poate fii găsit în lista de jocuri a tuturor cazinourilor de renume, care utilizează software Net Ent şi, de cele mai multe ori, acest slot face parte din oferta promoţională a cazinourilor respective, care include rotiri gratuite şi jocuri fără depozit. De asemenea, Starburst este unul dintre cele mai simple şi accesible slot-uri de la ora actuală. Tema principală din Starburst se bazează pe pietrele preţioase, deşi uneori apar şi câteva elemente astrologice în joc. Poate că Starburst este un slot elementar, dar acest lucru nu l-a împiedicat să devină unul din jocurile online favorite.

Starburst Pariuri

Aşa cum am menţionat deja, Starburst este un slot foarte simplu, iar structura dispusă pe 10 linii fixe de plată şi pe 5 role, nu poate duce în eroare pe nimeni. Jucătorii pot alege valoarea monedelor, care poate varia de la 1 cent până la 1 € şi numărul monedelor pariate, care variază de la 1 la 10 monede pe linie. Slot-ul este atât de puţin costisitor încât pariul minim este de 1 cent pe rotaţie, iar pariul maxim nu depăşeşte 100 € pe toate liniile.

Simboluri speciale

Starburst conţine destul de puţine simboluri şi opţiuni speciale, care nici nu apar foarte des. Singurul simbol special din slot este o stea multicoloră, care acţionează la fel ca un simbol wild. Atunci când apare un symbol wild, acesta poate înlocuii toate celelalte simboluri din joc şi, declanşază un mic bonus, cunoscut sub numele de Starburst Wilds.

Starburst

Runda bonus Starburst

Bonusul Starburst Wilds se activează de fiecare dată când apare pe role un simbol wild. Wild-urile pot înlocuii oricare alt simbol, şi apar pe a doua, a treia sau pe a patra rolă. Atunci când apare, acest simbol se va extinde pe toată rola şi va declanşa o a doua rotire. Jucătorii pot declanşa aceste re-rotiri atâta timp cât wild-urile rămân pe ecran. Există posibilitatea de a avea în acelaşi timp simboluri wild pe a doua, a treia şi pe a patra rolă, lucru care duce la activarea a maxim 3 re-rotiri, înainte ca runda bonus să ia sfârşit şi să se revină la jocul de bază.

Câştiguri

Wild-urile din Starburst nu au nicio valoare monetară ataşată, aşa că jucătorii vor trebuii să se bazeze numai pe simbolurile standard din joc. Diamantele mov, albastre şi roşii valorează între 5 şi 40 de monede, iar cele verzi şi galbene între 10 şi 60 de monede.

Simbolul 7 şi Bar valorează cel mai mult. Jucătorii se pot aştepta să obţină de la 25 la 250 de monede atunci când aceste simboluri apar într-o combinaţie câştigătoare. Jackpot-ul neprogresiv din slot-ul valorează 50.000 de monede. Starburst este un joc cu un grad de dificultate scăzut. Acesta este unul dintre puţinele slot-uri care oferă câştiguri both ways (de la dreapta la stânga şi de la stânga la dreapta).

Concluzie despre Starburst

Starburst nu are multe caracteristici speciale şi nici nu este echipat cu cele mai mari premii din lumea slot-urilor online. Întradevăr, acest slot nu oferă câştiguri exagerate, dar premiile apar destul de frecuent (aceasta este caracteristica principală a slot-urilor cu dificultate scăzută). În prezent există o mulţime de jocuri care au aceleaşi caracteristici ca acesta, dovedind astfel influenţa pe care o are Starburst asupra comunităţii online. Starburst a fost, şi este, un real succes încă de la lansare.

JOACA STARBURST CU BONUS DE 850RON   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme