OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Slot-uri Netent cu jackpot progresiv

jackpot progresiv mega fortune dreamsSlot-urile care oferă un jackpot progresiv sunt cele mai mari şi cele mai avantajoase jocuri online. Acestea oferă premii foarte mari, iar din această cauză sunt cele mai populare tipuri de slot-uri de pe internet. Compania de software scandinavă, Net Entertainment, a produs o  mulţime de astfel de slot-uri. Dar unde poţi accesa aceste slot-uri? În ceea ce urmează vom analiza în detaliu slot-urile progresive de la Net Ent.

Slot-urile progresive de la Net Ent

Net Entertainment a produs o mulţime de slot-uri progresive la care poţi câştiga foarte mulţi bani. Cele mai populare astfel de jocuri sunt: Mega Fortune şi continuarea acestuia Mega Fortune Dreams, slot-ul Hall of Gods inspirat din mitologia scandinavă şi Arabian Nights. Această companie produce şi slot-uri care au jackpot-uri progresive mai mici ca şi valoare, cum ar fii:  Super Lucky Frog, Cosmic Fortune, Geisha Wonders, Tiki Wonders şi Icy Wonders. Net Ent produce deasemenea şi jocuri progresive, care nu au nicio legătură cu slot-urile video: Mega Joker , Caribbean Stud Poker şi Bonus Keno.

Cât de dese sunt câştigurile la un astfel de slot?

Este de la sine înţeles faptul că jocurile mai puţin populare vor plăti mai rar decât rudele lor de top. Acest lucru se datorează faptului că le aceesează prea puţini jucători. În unele cazuri, pot trece mai multe luni până când se poate obţine un câştig. Un slot progresiv mai popular, cum ar fii Mega Fortune, oferă jackpot-ul cel mare o dată la 2,3 luni.

Cazinouri Online Netbet

Cel mai mare jackpot oferit de un slot Net Ent cu jackpot progresiv

Atât Hall of Gods cât şi Mega Fortune au mai multe jackpot-uri progresive de oferit. Acum ceva vreme, la Hall of Gods s-a câştigat uriaşa sumă de 7.500.000 de euro. Sumele câştigate sunt, în general ,cuprinse între 3 milioane şi 5 milioane de euro. O sumă destul de impresionantă. Dacă tot ce ai citit până acum te-a făcut să te entuziasmezi, află că cel mai mare jackpot progresiv câştigat vreodată, la un slot Net Ent, a fost aproape triplu faţă de câştigul recent de la Hall of Gods.

În 2013, un finlandez norocos de 40 de ani, a reuşit să câştige un jackpot în valoare de 17.8 milioane de euro. Acest jackpot nu este doar cel mai mare încasat vreodată dintr-un slot Net Ent, ci a fost si cel mai mare jackpot încasat vreodată la un joc de noroc online. Pentru a câştiga o asemenea sumă şi pariul trebuie să fie pe măsură, dar acum îţi poţi face o idee despre cât de mulţi bani poţi câştiga cu ajutorul unui slot cu jackpot progresiv. Câştigurile medii din Mega Fortune sunt cam aceleaşi ca şi în Hall of Gods.

Unde pot accesa acest tip de slot-uri?

Din fericire nu vei întâmpina nicio dificultate în găsirea slot-urilor marca Net Entertainment. Le poţi găsi peste tot pe internet. Net Ent produce unele dintre cele mai populare canale online de jocuri de noroc, dar jocurile lor pot fii găsite şi pe alte site-uri care nu au nicio legătură cu compania scandinavă. Orice site care oferă jocuri de noroc marca Net Ent, cu siguranţă are pe listă şi slot-urile cu jackpot progresiv.

Site-ul
Bonus
Visit
100% bonus până la 800 RON
100% pana 500 RON
100% bonus până la 800 RON
200% bonus până 1.800 RON
100% până 850RON
100% bonus până 1.500 RON + 20 rotații gratuite
100% pana la 1.000 RON

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme