OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Ruleta Americana

Nu există nici o dovadă clară cu privire la originea Ruletei. Judecând după numele acesteia ( fr. Roulette = roată mică), se pare că țara de origine a acestui joc este Franța, dar cu toate acestea, există unele teorii care susţin că. acest joc de noroc a apărut pe teritoriile vorbitoare de limba engleză. Potrivit unor surse, Ruleta a devenit un joc popular în secolul al 18-lea și chiar se face referire la aceasta în memoriile lui Casanova. De-a lungul timpului, pe măsură ce jocul a fost prezentat mai multor culturi, aspectul și regulile acestuia au fost modificate, rezultând astfel mai multe variante, cunoscute în prezent sub numele de Ruleta Europeană, Franceză, Californiană, și Ruleta Americană, despre care vom discuta în cele ce urmează.

Istoria Ruletei Americane

Unele date istorice atestă faptul că această variație a apărut în perioada de după revoluția franceză, atunci când imigranții francezi au ajuns în statele din sudul Americii. Aceştia au prezentat acest joc de masă, locuitorilor din Louisiana şi din New Orleans, sub forma unui joc de noroc. La început, Ruleta nu a fost primită cu entuziasm de către casele de jocuri de noroc, în principal din cauza valorii scăzute a house edge-ului. Pentru a aduce un profit mai mare cazinourilor, jocul original de ruletă a suferit unele modificări.

Prima schimbare, care diferențiază versiunea americană de cea europeană, a fost adăgarea unui dublu zero, care a fost introdus pentru a crește șansele de câștig ale cazinoului. În primele variante ale Ruletei Americane, cazinourile adăugaseră pe lângă cele 2 zerouri şi un simbol Eagle, care colecta toate pariurile care aterizau pe aceste câmpuri, cu excepţia mizelor plasate de către jucători, special pe aceste câmpuri. Aceste modificări au crescut în mod semnificativ profiturile cazinourilor și au dus la schimbări ulterioare.

La scurt timp după modificările inițiale, s-a modificat, de asemenea, şi aspectul roţii, iar numerele de pe ruletă au fost re-aranjate și organizate diferit, spre deosebire de ruleta europeană. Acest lucru s-a dovedit a fi un mare succes, iar Ruleta a devenit astfel, un adaos inevitabil al fiecărei săli de jocuri de noroc, şi a dobândit rapid adepții din întreaga țară.

Ruleta Americana trucuri

 

Regulile Ruletei Americane

Există 38 de numere pe Ruleta Americană; 0, 00 și intervalul de la 1 la 36. Numerele de pe roată sunt aranjate în perechi alternative de numere pare şi impare, plasate pe câmpuri roșii și negre, iar zerourile se află pe câmpuri verzi. Masa de joc este împărțită în trei coloane, iar fiecare coloană conține un set de 12 numere. Sistemul de pariuri este separat în pariuri interioare (Inside) și pariuri exterioare (Outside), iar jucătorii nu au nicio limită în ceea ce priveşte numărul mizelor pe care le pot plasa.

În cadrul celor două categorii majore de pariere, există mai multe subcategorii, care stabilesc mult mai clar tipurile de mize. Există șase subdiviziuni care fac parte din categoria pariurilor interioare. Straight bet este subdiviziunea în cadrul căreia un jucător pariază pe numărul pe care va ateriza bila, plasându-şi astfel jetonul pe câmpul relevant. În acest caz jucătorii au o şansă de câştig de 35 la 1. În Split bet, jucătorii pariază pe unul dintre două numere învecinate, iar jetonul este plasat pe linia de demarcație. Street sau Trio bet, șansele de aterizare sunt împărțite între numerele de pe un singur rând, iar pariul este plasat atunci când jetonul este pus pe linia din afara rândului selectat.

Ruleta Americană trucuri

Corner Bet şi Six Line Bet

Un principiu similar este urmat şi în cadrul subdiviziunii Corner bet, unde jucătorii îşi plasează jetoanele în centrul a patru numere alăturate, pe care doresc să parieze.  În cadrul subdiviziunii Five Number bet, jucătorii îşi vor pune jetoanele pe linia de demarcație dintre 0 și 1, pariind astfel pe numerele: 0, 00 1, 2 şi 3. În Six Line bet, miza este plasată pe unul dintre cele șase numere existente pe 2 rânduri alăturate.

Low bet şi High Bet

Pariurile exterioare sunt mai ușor de reținut, iar această categorie este împărţită în șapte subcategorii diferite. Primele două se referă la culorile dominante, roșu și negru (Red and Black). Jucătorul câștigă dacă mingea aterizează pe orice număr aflat pe culoarea selectată.  Cota de câştig, a acestei subdiviziuni, este de 1 la 1. Dacă joci pe numere pare sau impare (Odds and Evens) înseamnă că vei paria fie pe numerele pare fie pe cele impare.  Cifra zero şi dublul zero sunt excluse din pariul pe numerele pare. În cazul subcategoriei Low bet, jucătorul va câștiga în cazul în care mingea cade pe orice număr aflat în intervalul de la 1 la 18; dacă jucătorul va alege un pariu High bet, acesta va câştiga dacă mingea cade pe orice număr din intervalul de la 19 la 36.

Dozen Bet şi Column Bet

Dozen bet se referă la seturi de 12 numere – de la 1 la 12, de la 13 până la 24 și de la 25 la 36. Jetoanele sunt apoi plasate în interiorul spaţiilor care marchează primul, al doilea şi al treilea set de 12 numere.  Prin plasarea jetoanelor în interiorul spaţiului 1 sau 2, jucătorul pariază pe faptul că mingea va ateriza pe oricare dintre numerele existente pe rândul ales; acest tip de pariu se numeşte Column Bet.

Netbet ruleta

Ruleta Americană – strategii de joc

Ruleta este un joc tipic de noroc; însă, există câteva lucruri pe care ar trebuii să le luaţi în considerare înainte de a opta pentru un anumit tip de pariu. Îţi recomandăm să încerci înainte jocurile gratuite de ruletă, deoarece acestea vă permit să întelegeţi şi să aplicaţi corect regulile și sistemul de pariere al acestui joc. După ce sunteţi siguri că ştiţi exact despre ce este vorba, şi după ce aţi consultat opiniile altor jucători, abia atunci sunteţi gata să treceţi la nivelul următor.

Observarea altor jucători și a strategiilor acestora, poate fii în avantajul dumneavoastră. Un alt sfat util este să vă stabiliţi limită de pariere și să nu treceţi peste aceasta. Profiturile ar trebui să fie retrase și păstrate separat de jetoanele pentru jocurile de noroc; acest lucru va ajuta la minimizarea pierderilor dvs. Alte strategii pe care le puteți utiliza sunt Martingale, Grand Martingale și strategia James Bond. Dacă folosiţi strategia Martingale, după fiecare pierdere va trebuiţi să plasaţi o miză dublă. Strategia Grand Martingale este similară cu prima strategie, doar că în acest caz pierderile sunt urmate de un pariu dublat la care se adaugă suma mizată inițial.

Strategia James Bond presupune împărţirea mizei, pe care doriţi să o plasaţi, în mai multe tipuri diferite de pariuri, pe care le veţi plasa simultan. Această metodă vă va creşte drastic şansele de câştig, iar în cazul în care suferiţi vreo pierdere vă veţi putea recupera banii rapid.

Netbet ruleta americana

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme