OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Restricţii pentru site-urile de jocuri de noroc belgiene

Curtea Constituţională a Belgiei a stabilit ca site-urile de jocuri de noroc să aibă dreptul de a oferi un singur produs de la aceeaşi adresă URL.

Cu un regim de licenţiere al jocurilor de noroc online deja destul de strict, este posibil ca cazinourile belgiene să se confrunte cu un număr chiar mai mare de restricţii.

În cadrul zilei de joi, canalele de ştiri belgiene au anunţat decizia Curţii Constituţionale Belgiene conform căreia Comisia de Jocuri de Noroc Belgiană nu are autoritatea de a acorda o singură licenţă pentru jocuri de noroc operatorilor care distribuie mai mult de un tip de produs prin intermediul aceluiaşi site.

Intervenţia Rocoluc

Această acţiune se datorează în mare parte operatorului Rocoluc NV care oferă de asemenea jocuri de noroc online. Acesta a lansat perspectiva conform căreia cazinourilor de pe teren nu le este permis să ofere mai multe tipuri de jocuri de noroc bazându-se pe aceeaşi licenţă, aşadar şi cazinourile online ar trebui tratate în acelaşi mod.

Rocoluc s-a folosit în mod repetat de puterea Curţii Constituţionale pentru a îşi contracara competitorii. Cu câteva luni în urmă a pus problema distribuirii de jocuri sportive virtuale de către Ladbrokes prin intermediul sediilor de pariere ale companiei aflate pe teren. În urma acestei acţiuni, Ladbrokes a fost obligată să îşi retragă produsele respective din sediile de pariere, continuând totuşi să le distribuie în mediul online. Ca urmare, Rocoluc a dat în judecată guvernul pentru 500.000 de euro.

Circus Belgia

Consecinţe

Ca urmare a acestor decizii ale Curţii Constituţionale, este posibil ca operatorii de jocuri de noroc online să fie obligaţi să reaplice pentru obţinerea de licenţe separate pentru fiecare produs în parte. Totodată, este posibil ca produsele de cazinou să fie făcute inaccesibile prin intermediul adreselor URL pentru pariere online şi invers.

Deşi activitatea de pariere online este în ascensiune în cadrul Belgiei, această ţară are unul dintre cele mai restrictive regimuri de reglementare urmând să devină probabil chiar mai sever pe viitor. O altă acţiune planificată este interzicerea reclameror televizate în timpul derulării evenimentelor sportive.

Site-urile de jocuri de noroc în România

În cadrul României, operatorilor de jocuri de noroc online li se permite să ofere atât jocuri de cazinou cât şi platforme de pariere în cadrul aceluiaşi site. Până în momentul de faţă nu a existat o problemă cu existenţa a două tipuri de produse oferite de acelaşi site al unui operator.

De exemplu, site-ul NetBet.ro oferă atât jocuri de cazinou precum sloturi, jocuri de masă, ruletă , jocuri vedopoker sau jackpot, cât şi pariuri sportive pentru o gamă largă de sporturi, incluzând şi pariurile live.

Printre site-urile operatorilor care oferă ambele categorii de produse, se numără Unibet.ro, Winmasters.ro şi MaxBet.ro.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme