OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Raging Rhino – WMS

Raging Rhino este unul dintre cele mai populare sloturi cu variaţie mare. Acest slot frumos conceput, plin de adrenalină, lansat de WMS, are numeroşi fani loiali în toată lumea. Raging Rhino este jucat pe o grilă de 6 x 4, cu toate simbolurile acţionând ca simboluri Scatter, de la stânga la dreapta. Drept rezultat, modalităţile de câştig sunt în număr de 4096.

Pentru a face lucrurile şi mai interesante, există simboluri Stacked pe toate tambururile şi simboluri Wild pe tambururile 2-5. În timpul bonusului de rotiri gratuite, puteţi obţine chiar şi câţiva multiplicatori de până la x3. Obţineţi simboluri Wild pe toate tambururile din mijloc şi vă puteţi uita la un multiplicator de 81x. Este clar că aici avem de-a face cu un potenţial de-a dreptul senzaţional de câştig.

Dar mereu prezentul potenţial de câştiguri incredibile este doar unul dintre motivele pentru popularitatea imensă de care se bucură jocul Raging Rhino. Rezultatul? O experienţă cu adevărat extraordinară pentru jucători.

Raging Rhino

Caracteristică bonus Raging Rhino slot

Trei simboluri dispersate Diamant declanşează caracteristica bonus şi acordă 8 rotiri gratuite. 4, 5 sau 6 simboluri Diamant acordă jucătorului 12, 20 sau 50 de rotiri gratuite.

În timpul bonusului de rotiri gratuite, lucrurile încep să se precipite. Pentru început, oricare două simboluri dispersate Diamant vă vor acorda 5 rotiri suplimentare. Sesiunile bonus cu zece sau chiar o sută de rotiri gratuite nu sunt o excepţie.

Dar lucrurile devin cu adevărat interesante la apariţia multiplicatorilor Wild. Pe tambururile 2, 3, 4 şi 5, simbolul Wild apare cu un multiplicator adiţional de x2 sau x3. Cu cât apar mai multe simboluri, cu atât multiplicatorul este mai mare. Dacă obţineţi multiplicatorul x3 pe toate tambururile, multiplicatorul total este de un incredibil x81! Obţineţi acest multiplicator în combinaţie cu un simbol cu valoare mai mare (de preferat de tip “stacked”), precum Rhino sau Gorilla şi aţi obţinut jackpotul, chiar şi pe un pariu mic.

Raging Rhino WMS recenzie

Raging Rhino: verdictul nostru

Raging Rhino este, fără nicio îndoială, unul dintre cele mai bune jocuri de poker din cele existente. Nu este doar formidabil, ci oferă şi un divertisment dinamic, ca nici un alt joc de poker. Ţineţi cont de faptul că din cauza variaţiei mari, veţi trece printr-o mulţime de mici câştiguri înainte de a obţine, în final, un câşig mare. Prin urmare, o bună strategie ar fi să începeţi cu pariuri mai mici şi să măriţi valoarea pariurilor doar dacă avansaţi în joc. Două degete în sus!

Jucaţi Raging Rhino la Netbet cu 100% bonus până la 800 RON >>>

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme