OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Posibile penalizări pentru Ladbrokes, 888, Sky Bet şi Casumo

Patru dintre cele mai cunoscute case de pariuri britanice sunt pe cale să primească amenzi în urma publicării reclamelor ascunse în articole de ştiri care au ca public ţintă persoane vulneralile.

Reclama face referire la cazul unui parior care a reuşit să îşi achite datoriile problematice si să achite facturile medicale ale soţiei sale jucând la un casino online.

Articolul afirmă că respectivul, William,” a găsit pe Facebook o reclamă promovată de Sky Vegas. Neavând bani, acesta menţionează că aproape a ignorat reclama când a observat promoţia oferită de cazinou, care îl recompensa cu 10 lire pentru jocul Jackpot 7, care la 700.000 de lire era greu de ignorat.”

Articolul mai menţionează că “William şi-a câştigat de treizeci de ori suma salariului său anual într-o singură rotaţie.”

Măsuri

Autoritatea Standardelor de Publicitate a înaintat plângeri împotriva caselor de pariuri  Ladbrokes, 888, Sky Bet şi Casumo, toate folosind acelaşi articol pentru promovare.

Reclama a fost considerată iresponsabilă din punct de vedere social, astfel încât sugerează idea că jocurilo de noroc “pot oferi o evadare din probleme personale precum depresia şi că pot reprezenta o soluţie pentru dificultăţi financiare.” Totodată, articolele sunt formulate în aşa fel încât să lase impresia că fiecare dintre ele este un articol nou şi cu valoare de adevăr.

penalizare 888 fake news

Cu toate acestea, având în vedere că casele de pariuri şi cazinourile plătesc afiliaţi pentru a se ocupa de aspecte de acest tip ale afacerilor, cele patru agenţii au avut posibilitatea de a afirma că nu au aprobat publicarea reclamelor respective.

În urma cererii sale de interzicere a reclamelor de pariere de pe tricourile fotbaliştilor, Tom Watson, vicepreşedintele Partidului Laburist, a afirmat: “Cinismul rușinos al acestor anunțuri este uluitor. Deşi aceste reclame sunt produse de afiliaţi, se află în responsabilitatea companiilor de pariere cărora le fac reclamă. Comisia Jocurilor de Noroc trebuie să întreprindă acţiuni împotriva beneficiarilor acestor reclame dezgustătoare pentru a face clar faptul că nu este permis ca un eveniment de tipul acesta să se întâmple din nou.” Comisia a declarat: “Aşteptăm din partea operatorilor să întreprindă acţiuni pentru a se asigura că menţin o viziune clară în legătură cu activitatea realizată de afiliaţi în numele lor. În cazul în care operatorii eşuează în a face acest lucru, nu vom ezita să ne folosim puterile pentru a îi trage la răspundere.”

Declaraţiile Ladbrokes & 888

Declaraţia venită din partea companiei Ladbrokes menţionează: “Nimeni din cadrul Ladbrokes Coral nu consideră că acest tip de marketing bazat pe ştiri false îşi are locul în acest sector. Am redus numărul afiliaţilor cu care lucrăm şi totodată am identificat persoanele care ne folosesc numele fără ştirea noastră pentru a împiedica reapariţia unui astfel de incident.”

Un reprezentant al 888 a declarat: “Compania a înlăturat reclama imediat ce i-a ajuns la cunoştinţă şi a încheiat legăturile cu agenţia afiliată respectivă.”

Ladbrokes Romania

Penalizare 888

De curând, cazinoul 888 a primit din partea Comisiei Jocurilor de Noroc din Marea Britanie o penalizare de aproape 8 milioane de lire în urma nerespectării obligaţiei de a bloca conturile personale ale jucătorilor care solicită acest lucru.

Conturile nefiind blocate, jucătorii auto-excluşi au avut posibilitatea de a face depozite şi de a juca ajungându-se la un total de 7010 jucători care au depozitat o sumă totală de 3.5 milioane de lire.

În urma acestor evenimente, compania 888 a primit o penalizare de 4.250.000 de lire plus obligaţia de a înapoia 3.5 milioane de lire jucătorilor auto-excluşi care au făcut depozite în perioada respectivă.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme