OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Poker-ului video

Nașterea  Poker-ului video este strâns legată de apariția primelor PC-uri în anii ’70, iar cele două concepte au evoluat simultan. Prima maşinărie pe care se putea juca Poker-ul video , Draw Poker, a fost introdusă în anul 1979. Începutul noului deceniu a fost marcat de popularitate tot mai mare de Poker-ului video din cazinouri, deoarece unii jucători au preferat să joace această opțiune, în defavoarea versiunii în carne şi oase a acestui joc de noroc.

Această versiune video a devenit foarte populară datorită faptului că jucătorii o percepeau ca fiind mult mai relaxantă decât varianta reală. Astăzi, acest joc este deosebit de popular în capitala jocurilor de noroc, Las Vegas, deoarece maşinăriile de joc dispun de o valoare mai scăzută a monedelor şi oferă şanse mai bune de câştig.

Istoria Poker-ului video

Mergând înapoi în timp, putem lua urma aparatul de poker original, sau cel puțin a prototipul său care a apărut la sfârșitul secolului al 19-lea. Această mașină de poker “primitiv” a fost creată de Sittman și Pitt Company și a fost operată cu ajutorul unui mecanism pe cilindrii. Cilindrii maşinăriei erau puşi în mişcare cu ajutorul  mânerului. Unul câte unul, cilindrii se opreau în cele din urmă, marcând astfel mâna finală de poker. Întregul concept a fost similar cu modul de operare  al jocurilor mecanice tradiționalelor.

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme