OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Playtech slot-uri

Cei care urmăresc deja scena jocurilor de noroc online sunt cu siguranță destul de familiarizați cu realizările unei firme la fel de durabile și de succes precum Playtech, dar și pentru cei care sunt inițiați în lumea jocurilor de noroc pe Internet, câteva paragrafe despre munca companiei ar reprezenta o bună introducere în experiențele online viitoare cu Playtech. Ca un brand ce a fost înființat în 1999 în Marea Britanie, Playtech a parcurs un drum lung – bucurându-se în prezent de statutul de gigant industrial care oferă peste 170 de cazinouri online și are sedii în peste 13 țări din întreaga lume, având un număr de peste 5.000 de angajați.

Puțină Istorie

Experții în industria cazinoului, inginerie software și industria multimedia, condusă de Teddy Sagi, și-au unit forțele și au creat o companie numită Playtech în Tartu, Estonia în anul 1999. Doi ani mai târziu, primul său produs online de cazinou a fost finalizat, aducând primul val de succes acestei companii ambițioase și exigente. În 2006, Playtech a devenit oficial o companie publică prin lansarea unui IPO la Bursa din Londra.

Acest lucru a ajutat compania Playtech să se extindă, să facă toate achizițiile necesare și să promoveze încrederea în rândul jucătorilor și altor dezvoltatori/licențiatori ai companiilor de software pentru aplicații web și mobile. Playtech a câștigat, până în momentul de față, loteria Aristocrat, Jocurile YoYo, premiul pentru cea mai bună tehnologie a jocurilor de noroc (BGT) și Quickspin, și a fost ultima dată în România (ianuarie 2017), deschizând studioul de cazinou live din București pentru a răspunde pieței est-europene. Operatorii de cazinou pot acum să se bazeze pe o ofertă completă de platforme, care să aibă ca temelie aplicații de jocuri online, servicii de reglementare a pieței guvernamentale și multe altele create de Playtech.

Software-ul Playtech

Playtech sloturiUnul dintre cele mai bune lucruri care pot fi spuse despre Playtech este faptul că poți obține acces la versiunile de descărcare și de redare instantanee prin intermediul aceluiași cont. Soluția software Playtech se aplică tuturor jocurilor din cazinourile online, poker, bingo, pariuri sportive, jocuri live, categorii de jocuri cu cote ocazionale și fixe și terminale de jocuri mobile și de server care răspund la contul unui singur jucător.

Pentru software-ul său avansat, Playtech a dezvoltat un sistem unificat de gestionare a informațiilor numit Information Management Solution (Soluție de management al informațiilor) sau, pe scurt, IMS, astfel încât operatorii de cazinou să-l poată utiliza pentru a-și maximiza realizările pe partea de marketing, pentru a-și crea promoțiile cu scopul motivării loialității jucătorilor și îmbunătățirii suportului clienților. Toate acestea nu fac decât să avantajeze jucătorii în cele din urmă, deoarece jocurile sunt personalizate din punct de vedere al limbii, valutei și al nevoilor pieței locale.

În ceea ce privește calitatea și performanța software-ului, nu există nicio îndoială că jocurile dezvoltate de Playtech sunt caracterizate de o grafică 3D deosebită, un sunet de înaltă calitate și o interfață extraordinară pentru utilizatori. Spre deosebire de majoritatea furnizorilor de software, Playtech se concentrează pe oferirea unei game variate de opțiuni de personalizare. Acestea includ jocul pe mai multe ferestre, o alegere a modului preferat de ecranizare, viteza configurabilă a jocului, opțiunile pentru jocul cu o singură mână/jocul pe mai multe mâini și așa mai departe.


Jocuri Playtech

Dacă ai fi pus în situația de a numi o companie cu o gamă cu adevărat extinsă de jocuri și ai numi Playtech, ai avea absolută dreptate. Marele gigant din industrie produce jocuri de cazino online, jocuri de poker, bingo și jocuri live, găzduiește pariuri sportive, dezvoltă jocuri pe mobil, se implică în jocurile sociale și loterie și creează și jocuri de cote ocazionale și fixe. Într-un cazinou creat de Playtech, vei avea ocazia de a juca jocuri de masă, jocuri de cărți, atât jocuri clasice, cât și jocuri video, jocuri tipice asiatice, jackpot-uri progresive și variante de poker video, jocuri pentru victorie instantanee sau angajarea în sesiunile reale de Live Dealer. Poți să le încerci cu prudență în modul demonstrativ sau să plasezi pariurile într-o manieră confortabilă în modul de bani reali. Din moment ce alegerea este atât de mare și diversă, te ajutăm mai ales prin listarea unora dintre cele mai populare selecții din portofoliul Playtech cu peste 500 de produse.

Începând cu jocurile de poker, trebuie să spunem că aceasta ar putea fi cea mai grea categorie de jocuri din care să se extragă eșantioane reprezentative, deoarece există atât de multe titluri de calitate. Videoclipuri precum Spamalot, Pink Panther, Baywatch, The Sopranos, Irish Luck, Desert Treasure, The Love Boat, Dragon Kingdom și Hot Gems sunt în primar plan, exceptând seriile Marvel. Dar, dacă aruncăm o privire la spectaculosul grup de videoclipuri de poker pe tema DC Comics, există câteva nume care te vor impresiona. The Man of Steal, The Green Lantern, Batman vs Superman, sunt unele dintre cele mai bune jocuri pe care le poți juca pe web, mai ales dacă ești un fan al cărților de benzi desenate. Ceea ce le diferențiază, pe lângă grafica și animația, caracteristicile bonusurilor creative și interfața intuitivă, care sunt de-a dreptul mirifice, este rețeaua jackpot progresivă DC Comics la care toate jocurile din serie sunt conectate.

Playtech este, în egală măsură, renumit pentru jocurile de masă de primă clasă cu calități realiste. Printre alte titluri, poți juca Blackjack Surrender, European Roulette, Baccarat, Craps, Casino Hold ’em și Keno. Mesele de Live Dealer sunt căutate de mulți operatori de cazinouri, deoarece Playtech oferă blackjack, ruletă, baccarat și jocuri live de keno. Există doar două sau trei companii care corespund într-o oarecare măsură cu portofoliul Playtech, deci nu vei pierde niciodată ocazia de a te delecta prin intermediul jocurilor sale.


OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme