OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Olivier Deschacht a fost amendat pentru parierea pe propriile meciuri

Comisia Belgiană pentru jocurile de noroc l-au amendat pe Olivier Deschacht, fundașul echipei Anderlecht. Deschacht trebuie să achite o amendă de 24.000 de euro. În Belgia, este interzis jucătorilor de fotbal să parieze pe meciurile de fotbal, dar mai ales, pe meciurile echipei proprii de fotbal.

Deschacht a plasat nu mai puțin de 2.622 de pariuri încă din anul 2009, dintre care 63 au fost plasate pe meciurile echipei Anderlecht. În 20 dintre aceste meciuri, Deschacht a fost pe teren. Unul dintre cele mai de succes pariuri a fost în meciul pierdut al Ligii Campionilor împotriva Benfica. Deschacht a câștigat 757 de euro atunci când a plasat un pariu pe pierderea propriei sale echipe. Olivier Deschacht s-a aflat pe teren în timpul acestui meci.

Deschacht anunță să facă apel împotriva Comisiei pentru jocuri de noroc din Belgia. El a spus că fratele său mai mic, Xavier Deschacht, care i-a folosit contul la Unibet, a efectuat toate pariurile. Deoarece este implicat un meci din Liga Campionilor, UEFA are în vedere măsuri împotriva lui Deschacht.

Ai visat dintotdeauna să fii ca Deschacht? Deschide-ți un cont pe Unibet și pariază 25 de euro fără riscuri!>>>

Cazul lui Olivier Deschacht

Unibet casa de pariuriÎn 2006, Olivier Deschacht a deschis un cont la Unibet. În acel moment nu exista nicio lege care să împiedice jucătorii de fotbal să parieze pe meciurile de fotbal. Deschacht a folosit contul său de Unibet pe calculatorul din casa părinților săi. Până în 2009, Olivier Deschacht locuia în casa părinților săi. De asemenea, fratele său mai mic, Xavier Deschacht, locuia în aceeași casă.

Olivier Deschacht a părăsit casa părintească în anul 2009. Conform afirmațiilor lui Olivier și Xavier Deschacht, Xavier Deschacht a continuat să folosească contul Unibet al fratelui său faimos pe calculatorul din casa părinților lor. Între timp, legea s-a schimbat în 2010. Jucătorio belgieni nu mai aveau voie, prin lege, să parieze pe meciurile de fotbal.

În 2016, Comisia pentru jocuri de noroc a început o revizuire amplă a conturilor jucătorilor de fotbal la casele de pariuri reglementate precum Unibet, Circus, BWin și Ladbrokes. Nenumărați jucători de fotbal au fost prinși, unii dintre ei pariind chiar pe pierderile echipei în meciurile în care se aflau pe terenul de fotbal.

Olivier Deschacht și avocatul său afirmă că nu are nicio logică ca Deschacht să parieze pe pierderile echipei Anderlecht. Deschacht are un contract în valoare de aproximativ 1 milion de euro pe an. El a câștigat 757 de euro din pariul cu victoria echipei Benfica împotriva lui Anderlecht, în timp ce Anderlecht a avut doar o victorie în Liga Campionilor cu 40.000 de euro pe jucător. Remizele erau recompensate cu 20.000 de euro pe jucător.

Lipsa sentimentelor de vinovăție

Luna trecută, Comisia belgiană pentru jocurile de noroc l-au amendat cu 100.000 de euro pe Deschacht. Această amendă este destul de mare în comparație cu alte cazuri în care jucătorii belgieni au pariat pe propriile meciuri. Jucătorul Knowledge Musona, al echipei KV Oostende, a primit o amendă de 3.000 de euro pentru că a plasat un pariu pe unul dintre meciurile sale. Musona a pariat că echipa lui va pierde meciul, în timp ce el se afla pe teren. Reynaud, jucătorul echipei OH Leuven, a primit o amendă de 500 de euro pentru că a pariat pe absența sa. Reynaud nu a participat la meciul la care a pariat.

Comisia pentru Jocuri de noroc a redus pedeapsa de la 100.000 de euro la 24.000 de euro. Amendă încă mare, totuși. Deschacht este amendat de opt ori mai mult decât Musona din cauza lipsei de vinovăție pe care a afișat-o în cadrul acestui caz și în presă. De asemenea, numărul pariurilor plasate pe Unibet este mult mai mare decât numărul de pariuri din contul lui Musona. Fratele său, Xavier Deschacht, trebuie să plătească 6.000 de euro.

Avocatul lui Deschacht și-a exprimat dezamăgirea în presa belgiană. El a spus că este surprins de faptul că Deschacht a fost amendat pentru că nu există nicio dovadă pentru faptul că declarația lui Xavier Deschacht este incorectă.

Asociația belgiană de fotbal trebuie să decidă dacă Deschacht va fi suspendat. De asemenea, UEFA ia în considerare și aplicarea unor măsuri împotriva lui Deschacht.

Urmăriți punctele importante ale meciului dintre Anderlecht – Benfica. Deschacht se afla pe teren și a pariat pe pierderea lui Anderlecht:

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Updated: July 2, 2017 — 10:11 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme