OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Sistemul de pariere Martingale- strategie pentru jocul de ruletă

Indiferent dacă eşti începător sau un jucător experimentat de ruletă, sistemul de pariere Martingale poate juca un rol foarte important în felul în care îţi faci pariurile. În general, această tactică nu devine mai bună dacă o foloseşti mai mult timp, dar dacă ai nevoie de o soluţie rapidă, această metodă este foarte utilă şi îţi poate aduce victoria.

Cum se foloseşte Martingale strategie?

Dacă nu ai mai auzit până acum de acest sistem, în cele ce urmează îţi vom prezenta tot ce trebuie să ştii despre el. Sistemul Martingale poate fii reţinut în doar câteva minute. Pentru început, pariază un euro la ruletă. Dacă pierzi, dublează-ţi pariul la 2 euro. Dacă pierzi încă o dată, dublează-ţi iar pariul la 4 euro, şi aşa mai departe. De ce? Pentru că atunci când vei câştiga, vei obţine suma cu care ai început. Sau cel puţin aşa spune teoria acestui sistem.

Desigur, principalul dezavantaj, al acestui sistem, este că ai nevoie de un buget mai mare şi că funcţionează doar pentru pariurile din afară. Poate funcţiona şi pentru pariurile din interior, dar ai mai multe şanse de câştig cu pariurile din afară, pe negru sau pe roşu şi pe numerele pare şi impare. Trebuie să treci prin mai multe pierderi până obţi un câştig, iar din această cauză folosirea sistemului Martingale este foarte costisitoare.

martingale ruleta winmasters cazino

Ce şanse de câştig ai?

Dacă foloseşti sistemul de pariere Martingale vei avea mai multe şanse de câştig, cel puţin pentru o perioadă scurtă de timp. De fapt, şansele de succes sunt aproape duble dacă foloseşti corect această metodă. Cu toate acestea, dacă treci printr-o succesiune de pierderi, sistemul Martingale îţi poate fi cel mai mare duşman. Există şansa ca în timpul pierderilor să rămâi fără fonduri, înainte ca sistemul să aibă efect. Dacă foloseşti Martingale, asigură-te că îţi menţii pariurile scăzute la început şi caută-ţi ceva de ronţăit care să te distragă de la stresul provocat de pierderi.

Trucuri şi sfaturi

Dacă ai de gând să foloseşti sistemul de pariere Martingale, foloseşte-l cu cap. Ruleta Americană are un house edge de 5.3%, iar cea europeană de 2.7%.  Îţi poţi înjumătăţii house edge-ul instantaneu dacă alegi Ruleta Europeană. În unele Rulete Franceze, house edge-ul este de doar 1.35%. Joacă ruleta care are cel mai mic house edge şi aplică metoda Martingale pentru aţi mări şansele de câştig.

Sistemul poate fi folosit şi în cazinourile tradiţionale, dar şi pentru alte jocuri de noroc cum ar fii: baccarat-ul, blackjac-ul, craps-ul sau jocurile de poker. Sistemul Martingale nu funcţionează pentru sloturi.

Este de asemenea în avantajul tă să exersezi această metodă înainte să o aplici. Încearcă ruletele online gratis şi aplică această metodă fără niciun risc. Astfel îţi poţi face o idee despre cât de avantajoasă este folosirea acestui sistem, înainte de a o folosi într-un joc de noroc, unde trebuie să pariezi bani reali.

joaca ruleta cu 500 RON bonus   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme