OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Jucator a castigat 36.000 euro la Netbet Casino

Pe data de 26 septembrie 2017 Mihai Croitoru a avut incredibila surpriză de a câştiga un Jackpot jucând pe NetBet.ro. Acesta a declarat în legătură cu câştigul:  „Când am văzut mesajul de pe ecran, am început să sar de colo-colo, strigam cât puteam de bucurie”.

Jackpotul în valoare de 36.000 de euro a fost obţitut de jucâtorul sucevean la puţin timp dupa ce acesta s-a înregistrat ca jucător în cadrul cazinoului NetBet, acesta având un cont din luna august a acestui an.

„Personal, prefer sloturile de la EGT și m-am înregistrat pentru că îmi plac sloturile de care dispune cazinoul, dar și bonusurile pe care le oferă. Cred că NetBet.ro este cel mai bun cazinou online din România”, a afirmat câştigătorul.

Printre sloturile de la EGT accesate de norocosul câştigător al Jackpotului se numără Fruits Kingdom, Imperial Wars și More Dice and Roll. Aceste jocuri oferă 10, 20 şi 40 de linii câştigătoare cu o miză minimă de 0,01 lei. Totodată, jocurile prezintă Jackpoturi progresive.

Netbet jackpot Mihai Croitoru

Fruits Kingdom

Jocul de tip slot Fruits Kingdom, joc oferit de EGT este unul dintre cele mai populare din cadrul NetBet. Acesta poate fi găsit atât în cazinouri cât şi online de pe desktop sau de pe telefonul mobil.

Jocul prezintă cinci role şi 10 linii. Oferă posibilitatea de a câştiga un bonus de rotiri gratuite care include un 3x multijucător, un wild dublator şi totodată posedă Jackpot progresiv.

Simbolurile utilizate de acest joc sunt fructele şi emblemele regale, simbolul “wild” fiind reprezentat de o coroană.

Bonus de Bun Venit la NetBet

La prima depunere efectuată de către jucători a oricărei sume în cadrul NetBet, aceştia vor primi din partea Cazinoului un Bonus de Bun Venit de 100% până la 800 de lei.

Aşadar, la depunerea unei sume de 100 de lei spre exemplu, jucătorul va fi recompensat cu încă 100 de lei, având astfel în cont 200 de lei pentru jocuri.

Acordarea bonusului se realizează o singură dată şi este disponibilă exclusiv pentru jucătorii noi care nu au mai realizat anterior depuneri în cadrul Cazinoului NetBet.

În vedera realizării  retragerii câştigurilor obţinute pe baza bonusului, jucătorii trebuie să îndeplinească condiţia de rulaj, şi anume, mizarea de 30 de ori a valorii bonusului de bun venit. Bonusul poate fi acceptat prin accesarea rubricii Oferte disponibile din cadrul NetBet.

Fruits Kingdom EGT

Bonus pentru recomandări

La fiecare prim depozit realizat de către un prieten, jucătorilor NetBet li se alocă un bonus în valoare de 50 de lei. Totodată, la fiecare al cincilea prieten invitat la NetBet, jucătorii vor primi un bonus de 100 de lei.

În vederea accesării bonusului, se impune ca jucătorii să fi realizat anterior minim o depunere folosind o carte de credit şi în acelaşi timp, să fi trimis unui prieten invitaţia de a juca la Cazinoul NetBet prin intermediul formularului. Prietenul recomandat trebuie să efectueze prima depunere în maxim 30 de zile de la înregistrare.

În concluzie, la recomandarea Cazinoului NetBet prietenilor dumneavoastră, ei vor beneficia de Bonusul de Bun Venit, în timp ce dumneavoastră veţi fi recompensat cu bonusul prezentat.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme