OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Joaca Bingo la Unibet Casino

Unibet oferă jucătorilor săi o varietate impresionantă de jocuri Bingo şi totodată o gamă atractivă de promoţii.

Acces exclusiv la camera Grand Slam

Jucând Bingo în cadrul Unibet, Jucătorii primesc acces exclusiv la camera Grand Slam. Tot ce trebuie să facă jucătorii este să cumpere bilete Bingo de 60 de lei în vederea primirii accesului în camera care oferă un repertoriu de jocuri exclusive şi un fond total de premii în valoare de 7200 de euro.

De exemplu, prin rularea a cel puţin 60 de lei la Bingo în cadrul zilei de luni între orele 3:00 şi 2:59 , jucătorii vor avea posibilitatea de a accesa jocurile de marti ale camerei private între orele 19:30 şi 00:10, acest interval fiind valabil pentru toate zilele săptămânii.

Duminica Roll on

Chiar dacă jucătorii nu au câştigat mult doritul full house, Unibet le oferă în fiecare duminică posibilitatea de a câştiga alte premii senzaţionale.

Roll on-ul se desfăşoară într-un interval de două ore, în fiecare duminică între 20:00 şi 23:00 şi este destinat jucătorilor din camera The Arena. Începând ca un joc obişnuit de Bingo, acesta oferă un număr de cinci premii adiţionale.

Numărul total de premii este de nouă pentru fiecare joc, cu un câştig minim garantat de 400 de euro.

Preţul unui bilet este de 2 euro cu un număr maxim de 25 de bilete.

Unibet Bingo

Jackpot

Jocurile Bingo ale Unibet oferă atât Jackpot-uri progresive, cât şi fixe şi crescătoare.

La achiziţionarea de către un jucător a unui bilet plătit în cash, o parte din valoarea acestui bilet este trimisă către suma Jackpot-ului progresiv, valoarea acestuia crescând odată cu numărul biletelor achiziţionate. Acesta este disponibil pentru toate camerele principale de Bingo.

În vederea câştigării Jackpot-ului, jucătorii trebuie să strige Bingo cu un număr cât mai redus de bile extrase.

Valoarea câştigului depinde de miză şi de numărul de bile cu care este format full house-ul. Cu cât miza este mai mare şi numărul de bile mai mic, cu atât mai maire va fi valoarea Jackpot-ului. În vederea primirii unui procentaj maxim, jucătorii trebuie să mizeze minim un euro pe bilet.

În cazul atingerii Jackpot-ului în două runde jucate în camere diferite în mod simultan, runda calificată va fi cea care a început iniţial.

Cât despre Jackpot-urile fixe şi cele crescătoare, acestea sunt disponibile în mod permanent şi pot fi atinse prin obţinerea unui full house în numărul de bilete specificate. Valoarea acestora diferă pentru fiecare cameră, existând şi Jackpot-uri comunitare, o parte din valoare revenind jucătorilor care le-au declanşat şi o parte celor care au achiziţionat bilete la jocul câştigător.

Unibet Bingo

Loialitate

Jucătorii au posibilitatea de a-şi creşte contoarul de loialitate la Unibet. Aceştia trebuie să cumpere bilete şi să joace mini-jocuri completând diferite nivele. Prin atingerea unui nou nivel, jucătorii primesc rotiri la roata norocoasă a loialităţii.

Fiecare rotie la roata norocoasă a loialităţii oferă un câştig, nivelurile mai mari oferind câştiguri mai mari.

Printre premii se numără rotiri gratuite la mini-jocuri, vouchere de joc şi premii cash, promoţiile speciale urmând să ofere şi premii precum gadget-uri electronice şi excursii.

Pe lângă aceste promoţii, Unibet mai oferă şi turneele din Bingo, o altă şansă de a câştiga premii spectaculoase.

joaca bingo la unibet   

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme