OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Imperial Dragon – Blueprint

Slot-ul Imperial Dragon, întruchipează esenţa slot-urilor Blueprint şi este un joc care îi poate ţine pe jar atât pe jucătorii începători cât şi pe cei mai experimentați.

Imperial Dragon  este dispus pe cinci role, trei rânduri și conţine 20 de linii de plată fixe. Grafica plină de culori vii este tipică unui slot inspirat din cultura chineză, iar coloană sonoră a jocului creează o atmosfera ideală, de tip oriental. În joc este vorba despre un dragon, care, în cultura chineză,  reprezintă puterea, bogăția și prosperitatea. Să sperăm că, acest simbol îi va oferii celui mai norocos dintre jucători, toate atributele menţionate anterior. Diferenţa dintre Imperial Dragon  şi celelate slot-uri inspirate din aceeaşi temă, constă în efectele vizuale şi în caracteristicile uimitoare pe care acest slot vi le oferă. În continuare vă vom prezenta în ce constă toate caracteristicile speciale ale jocului.

Simboluri speciale

Datorită faptului că acest slot chinezesc este foarte bine conceput, acesta este compus din simboluri, care sunt ușor de recunoscut şi care sunt asociate cu cultura orientală. Aceste simboluri includ o selecție de monede de aur, un evantai tipic chinezesc, o lanternă și un templu. Toate simbolurile enumarate sunt considerate simboluri slab cotate.

Următorul simbol al jocului este un leu de jad, care are un aspect fioros şi care vă oferă până la 500 de monede pentru cinci astfel de simboluri aflate pe acelaşi rând. Cel mai valoros simbol al jocului este – aţi ghicit – un dragon de jad. Dragonul este, de asemenea, şi simbolul wild al slot-ului, şi are capacitatea de a înlocuii toate celelalte pictograme din joc, cu excepția Dragonului Bonus, care are rol de simbol scatter.

Toate simbolurile tematice sunt combinate cu standardele cărți de joc, de la 10 la A. Cărţile de joc au cea mai mică valoare, iar datorită unei noi opţiuni, acestea sunt eliminate din joc o dată cu activarea rundei bonus.

Imperial Dragon Blueprint

Cum se joacă Imperial Dragon?

Rolele sun încadrate într-o grilă de aur, iar pe toată suprafaţa rolelor se găsesc o mulţime de simboluri colorate. Ceața roșiatică, care înconjoară rolele oferă o notă misterioasă acestui slot chinezesc. Imperial Dragon se joacă într-un stil tradițional.

Jucătorii trebuie să nimerească cel puțin trei simboluri identice pe o linie de plată, de la stânga la dreapta, pentru a obţine o victorie. În jocul de bază, s-a indrodus o caracteristică nouă şi anume caracteristica Mega Gamble. Vi se va solicita să activați această caracteristică cât mai devreme pentru a vă condimenta semnificativ rotirile. Rolul aceastei caracteristici este de a vă oferii șansa de a câștiga premii mult mai mari. În cazul în care obţineţi un premiu,  vă va apărea un ecran special, pe care se află o săgeată rotativă şi o roată colorată în verde și roșu. Partea verde cuprinde cea mai mare parte a ecranului și dacă aveți suficient noroc, vă oferă posibilitatea de a câștiga până la 100 de rotiri imperiale și câștiguri în valoare de 1000 de monede.

Caracteristici bonus

Imperial Dragon beneficiază de un bonus numit Golden Dragon, care devine activ odată cu obţinerea a cel puțin trei simboluri scatter, oriunde pe role.

Practic, este o caracteristică care are acelaşi rol ca şi bonusul Free Spins, deoarece vă oferă un număr de rotiri gratuite în funcție de numărul de simboluri scatter, care au declanşat bonusul. Trei simboluri scatter vă vor recompensa cu 15 rotiri gratuite, patru astfel de simboluri vă oferă 20 de rotiri gratuite, iar premiul cel mare de 50 de runde gratuite, vă este oferit de 5 simboluri scatter.

În timpul rotirilor gratuite, veți colecta simboluri scatter pentru a debloca rolele bonus, care adăugă simboluri wild și elimină simbolurile cu valoare redusă. Dacă ați colectat 12 simboluri scatter, în timpul rotirilor gratuite, vă puteți aștepta ca toate simbolurile de pe a doua rolă să se transforme în simboluri wild. 18 simboluri wild vă vor oferi un simbol wild extins pe a treia rolă și va elimina, de asemenea, simbolurile 10, J și Q. Aveţi nevoie de 24 de simboluri scatter pentru a primi simboluri wild şi pentru a elimina toate simbolurile cu valoare scăzută.

Imperial Dragon Blueprint

Câştiguri

În Imperial Dragon puteţi plasa pariuri care variază între 0,20 de cenţi şi 100 de euro, iar din această cauză jocul este disponibil pentru mai multe categorii de jucători.

Așa cum ne-am obişnuit deja, principalele simboluri ale jocului – Dragonul în acest caz – sunt cele mai bine cotate simboluri. În Imperial Dragon, dragonul vă va recompensa cu nu mai puțin de 20.000 de monede pentru cinci astfel de simboluri aflate pe acelaşi rând, iar dacă multiplicaţi acest premiu cu un pariu plasat pe linie de 5 euro, obţineţi 100.000 de euro. Un premiu mult mai mare decât cele oferite, în mod normal, de slot-urile chinezeşti clasice, nu?

Concluzie despre Imperial Dragon

Blueprint este renumit pentru crearea de slot-uri foarte dinamice, iar lansarea jocului Imperial Dragon nu este cu nimic diferită. Nu vă lăsaţi păcăliţi de tema asiatică – o temă utilizată destul de des –  pentru că slot-ul Imperial Dragon este cu adevărat imperial, atunci când vine vorba de grafică şi de modul de joc. Acest slot conţine o mulţime de caracteristici speciale. Una dintre acestea este bonusul care vă oferă rotiri gratuite, simboluri wild extinse și care elimină simbolurile cu valoare scăzută. Ce am putea cere mai mult de la acest slot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme