OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Happy Hours la Maxbet Cazino

Cazinoul MaxBet oferă jucătorilor săi noi şanse pentru câştiguri remarcabile prin promoţia Happy Hours. Promoţia este valabilă în fiecare sâmbătă între orele 16:00 şi 23:59. Prin realizarea unei depuneri în cadrul acestui interval, jucătorii vor primi un bonus de 50% din depunere.

Jucătorii pot beneficia de această ofertă de 3 ori, pentru primele 3 depuneri realizate în cadrul Happy Hours, având astfel posibilitatea de a câştiga un bonus de 1500 de lei.

Participarea la promoţie

Jucătorii interesaţi pot participa la această promoţie prin depunerea unei sume de minim 40 de lei în contul personal de Cazinou în intervalul te timp menţionat, în ficare zi de sâmbătă. De asemenea, este necesară introducerea codului promoţional HAPPY50.

Pentru primele trei depuneri, fiecare jucător va primi un bonus de 50% din depunere până la 500 de lei fiecare.

Condiţii alocare Bonus

Jucătorii trebuie să se încadreze în intervalul de timp şi să utilizeze codul Bonus.

Totodată, acordarea Bonusului Happy Hours vine cu necesitatea îndeplinirii condiţiei de rulaj. Condiţia constă în mizarea de 30 de ori a sumei obţinute din bonus plus depunere.

Bonusul este valabil doar pentru jocurile din secţiunea Cazinou a MaxBet.

Pentru a beneficia de această promoţie, jucătorii trebuie să aibă un cont în cadrul MaxBet. Pentru cei care nu sunt încă înregistraţi, deschiderea unui cont este însoţită de Bonusul de Bun Venit acordat de MaxBet jucătorilor noi.

Bonusul de Bun Venit MaxBet

MaxBet oferă cel mai mare bonus destinat jucătorilor noi care nu au mai realizat o depunere în cadrul Cazinoului. Astfel, la prima depunere primeşti un bonus de 200% din suma depusă până la 1800 de lei. Valoarea bonusului depinde de suma depusă de jucător.

  • Prin depunerea unei sume între 40 de lei şi 49 de lei, jucătorului i se va acorda un bonus de 25% din suma depusă.
  • Prin depunerea unei sume între 50 de lei şi 199 de lei, jucătorului i se va acorda un bonus de 100% din suma depusă.
  • depunera unei sume de cel puţin 200 de lei, jucătorul va primi un bonus de 200% din suma depusă până la 1800 de lei.

În plus, pentru jucătorii cărora le plac sumele mari pentru câştiguri mari, MaxBet oferă un bonus de 4000 de lei pentru o primă depunere mai mare de 4000 de lei şi 6000 de lei pentru o rpimă depunere mai mare de 1200 de lei.

Aşadar, tot ce trebuie să facă jucătorii interesaţi este să depună o sumă de minim 40 de lei şi să accepte Bonusul de Bun Venit.

În vederea retragerii câştigurilor, jucătorii trebuie să îndeplinească condiţia de rulaj. Aceasta impune mizarea de 30 de ori a sumei formată din bonus plus depunere. În cazul încercării de realizare a unei retrageri înainte de completarea rulajului, bonusul şi câştigurile jucătorului respectiv vor fi anulate.

În ceea ce priveşte oferta pentru High Rolleri ( bonusurile de 4000 de lei sau de 6000 de lei), este necesară realizarea verificării contului înainte de efectuarea primei depuneri în cadrul secţiunii Cazinou a MaxBet. Totodată există un Bonus oferit pentru efectuarea verificării contului.

maxbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme