OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Good Girl Bad Girl – Betsoft (Evitați acest slot!)

Atenție: cercetarea amplă a comportamentului acestui slot, a făcut clar faptul că nu oferă șanse reale de câștig. Evitați acest slot!

Dacă observăm în amănunt slot-ul Good Girl Bad Girl, vom vedea că există două personaje foarte diferite. O fată care este destul de nobilă, frumoasă şi delicată, şi o fată rebelă, întunecată și răutăcioasă. Aceste două fete nu sunt chiar cele mai bune prietene. Dacă ne detaşăm puţin de slot, putem observa inspirația clasică a fiecărui artist sau creator din istorie – veșnica, dar simpla, luptă dintre bine și rău, dintre îngerii din cer și demoni în iad. În slot, aceste două noțiuni sunt încorporate în două personaje feminine atractive, deci ar trebuii să fie ușor pentru  jucători să alegă partea de care se află.

Alege, bine sau rău! De câte ori a trebuit să facem o astfel de alegere? Creatorii de la BetSoft au considerat că ar fi o idee bună să transpună această luptă eternă  într-un slot video 3D, și ne bucurăm că au făcut-o. Jocul arată uimitor, ambele fete fiind prezente pe fiecare parte a ecranului. În partea stângă a jocului se află un fundal delicat, colorat în albastru deschis și alb, care înconjoară fata bună, iar fundalul de pe partea dreaptă, care înconjoară fata rea, este  întunecat, roșu și sinistru. Interesant, nu-i așa?

Simboluri speciale

Slot-ul Good Girl Bad Girl se desfăşoară într-un mod inedit, pe care nu îl regăsim în alte slot-uri. Puteți alege între 3 moduri de joc; puteţi lupta pentru partea bună, vă puteţi dedica versiunii întunecate a jocului, sau puteţi opta pentru versiunea intercalată, care combină toate elementele şi pe cele bune şi pe cele rele (animaţii, simboluri şi câştiguri). Povestea copleșitoare a slot-ului este evidentă şi în simbolurile acestuia, deoarece există două seturi de simboluri, imagini tipice și reprezentări ale binelui și răului. Există mai portrete ale fiecărei fete, și imagini ale pisicilor lor. Una dintre ele este zambitoare si arata inofensiv, iar celălalt pare destul de rea și obraznică.

Există şi simboluri cu valori mici cum ar fii cărțile de joc, care apar pe fundaluri reprezentative pentru zi sau noapte, în funcție de care fata cu care ați ales să vă aliaţi. Fiecare parte beneficiază de un simbol wild. Imaginea unei aure este simbolul wild pentru partea fetei bune, iar pentru partea fetei rele simbolul wild este reprezentat de furca unui diavol. Aceste wild-uri pot substitui toate simbolurile, cu excepția simbolului scatter Money Wheel.

Cum se joacă Good Girl Bad Girl ?

Poate am dat deja de înteles că slot-ul Good Girl Bad Girl poate fii jucat în trei moduri diferite. Există un mod bun, un mod de rău, și un al treilea mod în care toate elementele menționate anterior sunt activate. De data aceasta BetSoft utilizează o grilă clasică de 5 pe 3, dar în ceea ce priveşte liniile de joc există o mică schimbare, deoarece numărul acestora poate varia de la 15 la 30 de linii, în funcție de modul de joc. Sunt  prezente toate butoanele de comandă uzuale, inclusiv caracteristica Double Up, în care vi se va cere să aleageţi partea bună sau partea rea a unei monede. în funcţie de partea pe care o alegeţi vă puteţi dubla câştigurile sau puteţi pierde ce aveţi deja, decizia vă aparţine.

Cele două simboluri Wild sunt ușor diferite. Aura apare pe rolele 1, 2 și 3 și poate fi un factor de multiplicare 1x sau 2x, în timp ce Furca apare pe rolele 3, 4 și 5 și poate fi un factor de multiplicare de la 1x la 4x. Slot-ul Good Girl Bad Girl pune la bătaie două premii jackpot, care pot fi câștigate doar o dată și care au valori similare.

Good Girl Bad Girl Betsoft

Runda bonus

În total, slot-ul Good Girl Bad Girl oferă patru caracteristici speciale, în cazul în care luăm în considerare cele două jackpot-uri progresive și opţiunea Double Up. În caz contrar, există doar două runde de bonus, opţiunea Click Me și opţiunea Money Wheel. Caracteristica Click Me este declanșată atunci când apar 2 simboluri wild în poziții adiacente. Apoi veți primi șansa de a alege între patru cutii. Două dintre ele arata ca nişte cutii obişnuite și pot conţine fie un premiu mare fie un simbol Collect care termină runda. Celelalte două cutii strălucesc și vă recompensează cu premii în bani, dar aceste premii nu sunt la fel de mari ca și cele din cutiile normale.

Simbolurile scatter declanşează runda Money Wheel, care este un fel de roată de noroc. În funcţie de modul de joc ales, această roată prezintă mici diferenţe, aşa că puteţi învărtii roata Good Wheel, Bad Wheel sau puteţi alege între cele două. Premiile includ bani în numerar, rotiri gratuite și oricare dintre jackpot-urile progresive.

Câştiguri

Caracterul dual al jocului oferă două sisteme de plată. Una include victorii mai frecvente, dar de dimensiuni mai mici, în timp ce celelaltă declanșază rareori victorii, dar acestea sunt mai valoroase. Vă puteţi alege propriul nivel de risc, prin selectarea modurilor de joc, și puteți trece oricând de la unul la altul, în funcție de starea dvs. de spirit. Fiind situat undeva la mijloc, slot-ul Good Girl Bad Girl este un joc de dificultate medie. Pariul total variază de la 0,02 cenţi până la 75 de euro, iar rata acestuia de câştig este estimată la 97,8%. Simbolurile wild valorază între 500 și 1000 de monede pentru cinci astfel de simboluri, pe aceeaşi  linie, ceea ce nu este rău pentru standardele jocului de bază. Încearcă să câştigi jackpot-urile progresive, deoarece acestea ajung de obicei la câteva mii de euro.

Concluzie despre Good Girl Bad Girl

Judecând după atractivitatea fetelor, populația de sex masculin ar putea fi mult mai interesată de acest slot. Dar, desigur, toată lumea este mai mult decât binevenit să joace și să se bucure de aspectele creative ale acestui joc. În slot există pisoi drăgălaşi și adorabili, dar şi felinele periculoase, creaturi cerești dar şi efecte sonore demonice. Mai mult decât atât, există două jackpot-uri progresive, trei moduri de joc, și o grafică impresionantă. Dar cel mai interesant aspect al acestui slot este tentația la care vă supune. Vreţi să urmați răul, partea întunecată sau vreţi să rămâneţi de partea binelui? Noi vă sfătuim să le încercaţi pe amândouă – viața nu trebuie trăită doar în alb sau în negru, şi nu trebuie să urmezi mereu aceeaşi cale, bună sau rea. Distrați-vă și bucurați-vă de premii, indiferent de partea cu care vă aliaţi.

Good Girl Bad Girl

Good Girl Bad Girl Betsoft
Rating:

Good Girl Bad Girl Features

  • Atenție: cercetarea amplă a comportamentului acestui slot, a făcut clar faptul că nu oferă șanse reale de câștig.
  • Evitați acest slot.

Good Girl Bad Girl Basics

  • Game Type : Slot
  • Software : Betsoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme