OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Ghid de strategie pentru jucătorul de păcănele

Cum să câștigi mai mult, să riști mai puțin și să păcălești aparatele! Strategie de câștig la păcănele Dorești să afli cum îți poți Ghid de strategie pacanelecrește substanțial șansele de a câștiga la păcănele? Dorești să știi la ce tip de păcănele să joci și pe care să le eviți?

Știi ce este ‘gambler’s fallacy’ (eroarea jucătorului de noroc) și de ce este atât de important?

Doar ca să fim înțeleși: strategia noastră nu garantează că orice sesiune de păcănele va fi una câștigătoare. Nici nu te vom către păcănele care dau bani tot timpul. Acest tip de păcănele există doar în basmele pentru copii mici. Deci, concluzia este să nu îți părăsești job-ul încă. Dar îți putem da câteva sfaturi și trucuri interesante care te vor ajuta să câștigi mai mult, să riști mai puțin și să păcălești aparatele.

 

Obține un bonus 100% la cel mai bun cazinou de păcănele   

Prin urmare, să începem cu ghidul nostru de strategie la păcănele!

În primul rând, trebuie să recunoaștem următoarele lucruri:

 1. Păcănelele aduc mai puțini bani decât intră. Chiar dacă ai prins o serie câștigătoare, să nu uiți niciodată că păcănelele sunt concepute în așa natură încât să îți ia banii. Bucură-te de câștiguri, dar să nu crezi nicio clipă că norocul va ține cu tine mereu. Nu se va întâmpla asta.
 1. Unele păcănele necesită mai mulți bani de depozitat decât altele. Păcănelele în pub-uri ar putea plăti numai 65-70%. Dar, păcănelele în cazinouri ar putea plăti până la 80-90%. Păcănelele online aduc un venit mult mai mare, cu procente de răsplată de peste 96%!
 2. Toate rotirile sunt absolut aleatorii. Fiecare rotire este aleatorie, cu combinații atât câștigătoare, cât și pierzătoare. Generatorul de numere aleatorii (RNG) va avea grijă de asta. Nu poți influența rezultatul rotirilor.
 1. Să nu cazi în capcana “gambler’s fallacy”(eroarea jucătorului de noroc). Aceasta este convingerea jucătorului obișnuit de pariuri: faptul că un slot (sau rezultatul) este “datorat” loviturii. Păcănelele nu au memorie și nu pot vedea în viitor!
 1. Dacă pierzi mai mult decât îți poți permite, este timpul să faci o pauză de la jocurile de noroc. Păcănelele pot fi incredibil de distractive și interesante, dar dacă te vezi îngrădindu-te numai în pierderi sau cheltuind mai mult decât intenționai, nu ești pe calea cea bună de a câștiga. Dacă vei intra într-o gaură financiară, nu va aduce nimic favorabil nimănui.

Așadar, acum că avem aceste baze acoperite, hai să ajungem la lucrurile bune.

Da, jocurile de noroc pot fi foarte distractive. Și da, chiar și cu șansele care ți-au fost nefavorabile, poți câștiga în mod cert jucând la păcănele.

Cum? Prin urmarea unei strategii câștigătoare la păcănele

Urmează aceste șapte reguli simple și îți vei crește foarte mult șansa de a câștiga la păcănele. Vei câștiga de fiecare dată? Bineînțeles că nu. Dar vei constata că vei pierde mai puțin și vei avea o lovitură mult mai mare la păcănele decât înainte.

 1. Verifică procentul de plată. Înainte de a începe să joci la păcănele, verifică procentul de plată. Cu cât este mai mare Dazzle Me pacaneleprocentul, cu atât este mai bine pentru tine, în calitate de jucător. Cele mai multe jocuri la păcănele vor afișa procentul de Return to Player (RTP) (sau câștigul jucătorului) în regulile jocului. Ca regulă generală, un câștig al câștigătorului de peste 96% este bun, un câștig al câștigătorului de peste 97% este minunat și peste 98% este excelent (dar și foarte rar). Verifică pagina noastră cu top 10 cele mai plătite jocuri de păcănele!
 1. Decide ce bonusuri de la cazinou vei utiliza. O sumă mare de bonusuri este oferită de cazinourile online în fiecare an, de la bonusuri la meciuri (bonus de depozit), rotiri gratuite și bonusuri de reîncărcare la rotiri misterioase lunare. Ori de câte ori obții o ofertă, decide care este valoarea reală în concepția ta. Ce obții, ce poți câștiga și care este riscul implicat? Încearcă să nu iei toate bonusurile, deoarece unele au cerințe enorme de pariere, ceea ce va face imposibilă câștigarea de alte bonusuri.
 1. Verifică dacă nu există condiții de bonus ascunse. Cerințele de pariere sunt ridicate (de exemplu, de 40 de ori bonus + depozit)? Există o plată maximă la câștigurile bonus? Este jocul tău de păcănele exclus din bonus? Verifică termenii de bonus înainte de a depozita. Când ai îndoieli, întreabă mereu serviciul de asistență tehnică. Mai bine să fii sigur 100% decât să îți pară rău mai târziu.
 1. Utilizează strategia hit and run

  Aceasta este o strategie foarte utilă și eficientă. Stabilește un obiectiv realist înainte de a începe să joci la pariuri. De exemplu, dacă ai depus un depozit de 50$, obiectivul tău ar putea fi să transformi acel depozit în 125$. Dacă îți vei atinge obiectivul, retrage suma și nu mai juca în acea zi. Dacă treci peste obiectiv, retrage suma țintă și continuă să joci numai cu banii suplimentari care sunt încă în contul tău. Desigur, lucrul înțelept aici este de a stabili un alt scop, un al doilea. Folosind această tehnică, nu numai că îți vei limita câștigurile, dar și pierderile. Vei elimina în mod eficient șansa de a-ți pierde câștigurile (ceea ce se întâmplă foarte des, cu toții trecând prin acele momente), pierzând astfel mai puțin și câștigând mai mult.

 1. Evită păcănelele de tip jackpot progresiv. Șansa de a avea un jackpot este extrem de mică. Dar procentul de plată în jocul de bază va fi mult mai mic decât în cazul păcănelelor non-progresive. Motivul? Cineva trebuie să plătească pentru acele jackpoturi mari. Nu fi tu acela. Dacă vei juca păcănele cu jackpoturi progresive, fă-o numai atunci când suma jackpotului este extrem de ridicată și nu exagera.

cum să câștigi mai mult cu o strategie de păcănele

 

 1. Redă jocurile de variație mică sau medie

  Păcănelele la variații mari, cum ar fi Dead or Alive, Raging Rhino, Jurassic Park, Immortal Romance sau 300 Shields pot să îți aducă niște sume onorabile de bani. Dar ele pot avea și niște serii proaste. Probabil îți vei epuiza economiile chiar înainte de a da lovitura și de a câștiga. În schimb, o strategie mai bună este să optezi pentru variații mai mici sau medii, cum ar fi Spinata Grande, Starburst sau Aloha! Cluster pays. Este perfect normal să joci păcănele pe o variație mare din când în când, dar nu încerca să mergi să prinzi câștigătorul și să îl ai ca principal obiectiv.

 1. Joacă păcănele la un cazinou cu un program de loialitate. Dacă ai de gând să joci, de ce să nu fii răsplătit pentru asta? Cazinourile, cum ar fi Maxbet, au programe de loialitate care recompensează jucătorii cu rotiri gratuite, joc gratuit, bonusuri suplimentare de reîncărcare și premii extraordinare – fără niciun cost adițional.
 1. Nu uita să te distrezi. Jocul la păcănele ar trebui să reprezinte o formă de divertisment. Dacă simți că a devenit ceva diferit și mai mult decât o formă de divertisment, ia o pauză.

Desigur, păcănelele sunt numite “slot machines” sau sloturi online în majoritatea celorlalte părți ale lumii. Oricum dorești să le numești, acestea pot fi o sursă foarte bună de distracție, mai ales când vine vorba de jucat și chiar îți poate aduce niște bani neașteptat de mulți.

admiral casino book of ra

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme