OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Gennady Golovkin vs Saul Canelo Alvarez!

Sâmbătă noaptea, în Las Vegas, va avea loc cea mai captivantă şi emoţionantă luptă pentru fanii boxului din ultima perioadă. Gennady Golovkin (GGG) şi Saul Canelo Alvarez se confruntă într-un meci cum nu s-a mai văzut de mult timp.

Până acum, Golovkin şi-a apărat titlul său din categoria mijlocie pe parcursul a optsprezece meciuri consecutive, având o şansă la depăşirea recordului de douăzeci stabilit de Bernard Hopkins, Alvarez fiind cel mai periculos jucător pe care îl putea înfrunta.

Golvkin are cel mai mare procentaj KO al categoriei mijlocii din istorie. Stilul său de luptă exploziv a fost remarcat de fani de-a lungul carierei sale consolidate cu cinci ani în urmă.

În acelaşi timp, Alvarez, cu un stil de luptă nu mai puţin distructiv şi cu un avantaj de vârstă de opt ani faţă de oponentul său, face ca rezultatul acestei confruntări să fie dificil de anticipat. Acest lucru este accentuat şi de stilurile diferite de luptă ale celor doi. În timp ce Golovkin se bazează pe înaintarea în atac, Alvarez se bazează mult pe momentele în care oponentul se apropie de el.

Golovkin a câştigat lupta împotriva campionului Jacobs, meciul respectiv fiind primul în care acesta a participat la douăsprezece runde concecutive.

Cât despre Alvarez, cu două zile înaintea meciului lui GGG, şi acesta, la rândul său, şi-a arătat forţa şi talentul ieşind învingător în urma meciului cu Chavez Jnr.

Pariuri Gennady Golovkin vs Saul Canelo Alvarez la Net Bet

Pariorii îşi pot arăta încrederea în jucătorul favorit plasând pariuri în cadrul NetBet. Golovkin are în momentul actual o cotă de 1.57, în timp ce oponentul său, Alvarez prezintă o cotă de 2.25.

NetBet oferă numeroase alte posibilităţi de pariere în cadrul acestui meci. Printre acestea se numără parierea pe câştigătorul fiecărei runde, câştigarea prin decizie, prin KO, TKO sau descalificare.

Pentru a avea posibilitatea de a plasa pariuri în cadrul NetBet, jucătorii doritori trebuie să îşi deschidă un cont în cadrul casei de pariuri, primind din partea acesteia şi un bonus avantajos de bun venit.

Netbet Sport

Bonus NetBet

Pachetul de bun venit oferit de Netbet constă în cinci bonusuri cu o sumă totala de 1500 de lei. Bonusurile sunt oferite pentru primele cinci depozite de pe NetBet Sport.

Jucătorii vor folosi codurile bonus NETBET1, NETBET2, NETBET3, NETBET4 şi NETBET5  introducându-le în secţiunea Cod Promoţional, codurile putând fi folosite doar în această ordine. Jucătorii vor primi un bonus de 100% din depunere astfel:

  • Pentru prima depunere – până la 450 de lei – cod NETBET 1
  • Pentru a doua depunere – până la 100 de lei – cod NETBET 2
  • Pt a treia depunere – până la 200 de lei – cod NETBET 3
  • Pentru a patra depunere – până la 300 de lei – cod NETBET 4
  • Pentru a cincea depunere – până la 450 de lei – cod NETBET 5

În urma introducerii unui cod promoţional, jucătorii trebuie să facă următoarea depunere în 24 de ore. Pentru ca aceştia să primească bonusul este necesară realizarea unui rulaj prin parierea pe evenimente cu şanse de minim 1.6.

Jucătorii din România trebuie să îşi ruleze bonusul de minim patru ori, rulajul trebuind completat în maxim 60 de zile de la realizarea depunerii pentru ca revendicarea bonusurilor să devină posibilă.

Gennady Golovkin vs Saul Canelo Alvarez

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme