OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Football Star – MicroGaming

De la dezvoltatorii inteligenţi de la Microgaming vine un slot pe 5 role, care are 243 moduri de a câștiga, numit Football Star. Acest slot vizează în mod evident, fanii înrăiţi ai fotbalului. Nu există nici un alt mod mai bun de a anima spiritul unei persoane decât un eveniment sportiv. Acest joc are acelaşi vibe ca şi un meci de fotbal, și vă va face să vă încurajaţi echipa preferată la toate meciurile. Rolele se afla pe un stadion de fotbal aglomerat, iar toate simbolurile slot-ului îmbunătăţesc tematica sportivă a acestuia. În zilele noastre, jucătorii de fotbal sunt într-adevăr nişte staruri, iar lucrul acesta contribuie la actualitatea jocului, chiar dacă acesta se concentrează, în special, pe Cupa Mondială. Tot ce trebuie să faceţi este să marcaţi golul victoriei, și dacă sunteţi un adevărat star al fotbalului, chiar şi cartonașul roșu, din partea arbitrului, poate fi un lucru bun.

Simboluri speciale

În acest slot nu veţi găsi cărţi de joc. Toate simbolurile sunt tematice şi aduc fericire atât jucătorilor cât şi fanilor fotbalului. Cele mai valoroase simboluri ale slot-ului sunt cei 5 jucători de naţionalităţi diferite. Toţi cei 5 jucătorii sunt pasionaţi de fotbal şi nu ezită să arate publicului mişcările lor favorite. Cei doi jucători în roşu sunt pe cale să şuteze, jucătorul în verde loveşte mingea cu capul, jucătorul în galben este pe cale să lovească mingea care vine spre el, iar jucătorul portocaliu este un portar care încearcă să îşi apere echipa şi sare cu mainile în aer în încercarea de a devia, sau de a prinde, mingea care se apropie ameninţător.

Simbolurile cum ar fii arbitrul, tricoul roşu, stadionul sau perechea de de crampoane roşii au o valoare mai mică. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului, iar simbolul scatter este reprezentat de mingea de fotbal. Simbolul wild poate apărea şi în variantă stacked pe rolele 3, 4 şi 5. Mingea vă va oferii câştiguri scatter şi va activa, deasemenea, runda bonus. Animaţia simbolurilor şi zgomotele de pe fundal completează atmosfera incitantă a acestui slot.

Football Star MicroGaming

Cum se joacă Football Star de MicroGaming?

Cu o distincție clară între cele 5 role, și cu un număr total de 3 rânduri. Nimic nu pare a fi neobișnuit în legătură cu slot-ul Football Star. Cu toate acestea, dezvoltatorii nu au putut rezista și au modernizat configurația jocului. S-a renunţat la modul obișnuit de câștigare a premiilor în funcție de liniile de plată prestabilite. Jocul oferă 243 moduri de a câștiga, în care toate combinațiile de simboluri, care apar de la stânga la dreapta, sunt răsplătite cu un premiu.

Vă puteți ajusta pariul, valoarea monedelor și numărul de monede pe care doriți să îl pariaţi, prin ajustarea comenzilor de pe panoul de control, pe care îl găsiţi sub role. Puteţi observa pe panou şi butonul mare și roșu de Autoplay, ceea ce înseamnă că puteți face rolele să se rotească de un anumit număr de ori, fără oprire. Având în vedere că slot-ul Football Star conţine caracteristica Rolling Reels (simbolurile care au format o combinaţie câștigătoare sunt eliminate, fiind înlocuite cu alte simboluri), opțiunea Autoplay poate fi foarte distractiv de vizionat.

Runda bonus

Luând în considerare caracteristica Rolling Reels, slot-ul Football Star pune la dispoziţia jucătorilor 3 opţiuni speciale. Caracteristica Rolling Reels este activă mereu, dar aceasta se dezactivează atunci când rolele conţin doar simboluri wild. Uneori, în urma unei combinaţii câştigătoare, anumite simboluri care au alcătuit-o explodează şi sunt înlocuite cu alte simboluri, care pot generea noi câştiguri.

Cealaltă opţiune specială se numeşte Striking Wild. Această opţiune apare la întâmplare pe oricare dintre cele 3 role din mijloc. Fie a doua, a treia sau a patra rolă va fii acoperită în întregime cu simboluri wild, iar aceste role vor continua să se învârtă până când se obţine o combinaţie câştigătoare.

Ultima opţiune este bonusul Free Spins, care este declanşat de minim 3 simboluri scatter; în acest caz veţi primii 15 rotiri gratuite. Puteţi primii până la 25 de rotiri gratuite dacă activaţi acest bonus cu ajutorul a 5 simboluri scatter. Runda are loc doar o singură dată, aşa că nu veţi mai putea să reactivaţi acest bonus. Opţiunea Rolling Reels contribuie în această rundă cu multiplicatori care se adaugă fiecărui câştig.

Football Star MicroGaming

Câştiguri

Datorită faptului că pariul variază de la 0.50 de cenţi la 50 de euro pe rotaţie. Football Star este un slot destul de accesibil. Era necesar ca acest slot să fie unul accesibil, deaorece fanii fotbalului dispun de diferite bugete de joc. Rata de câştig oscilează între 96 % şi 97 % , deci câştigurile apar destul de des. Dacă în runda bonus primiţi un multiplicator maxim de 10x, veţi încasa un premiu de 5.000 de monede.

Concluzie despre Football Star

Suntem siguri de faptul că, cei mai mulți dintre jucătorii care vor decide să îşi pună norocul la încercare în Football Star, vor înscrie câteva goluri câștigătoare. Nu putem fi cu toții în echipa câștigătoare, dar spiritul sportiv este tot ceea ce contează. Participarea la asemenea evenimente sportive este de asemenea importantă. Desigur, nu putem nega faptul că în acest slot există câteva caracteristici bonus care pot fi foarte profitabile. Caracteristicile speciale din Football Star au potenţial, iar simbolurile scatter şi wild aduc şi ele câştiguri însemnate. Cum ar spune orice antrenor bun de fotbal – fii mereu cu ochii pe minge!

joaca football star cu 1000 RON bonus   

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme