OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Emoji Planet – NetEnt

Act de renunţare. Ne displace profund să folosim Emoji. Considerăm că acestea denotă o atitudine puerilă şi leneşă. Persoanele care au tendinţa de a utiliza frecvent Emoji în mesaje sau email-uri ne enervează. Mult. Folosim noi înşine Emoji? Da. Dar doar dacă este necesar. Şi foarte rar.

Acestea fiind spuse, am fost nerăbdători să încercăm noul slot Emoji Planet, lansat de compania NetEnt.

În primul rând, ne plac foarte mult sloturile NetEnt şi suntem întotdeauna nerăbdători să descoperim conceptele echipei acestora de creaţie în materie de mecanică originală de joc şi design-uri unice de bonus. În al doilea rând, ţănând cont de profunda noastră aversiune faţă de Emoji, cât poate fi de rău? Poate că NetEnt ne va surprinde şi ne va arăta că Emoji pot fi, într-adevăr, amuzante şi distractive.

Cât ne-am înşelat!

Cea mai slabă lansare de slot din 2017?

Slotul Emoji Planet este slab. Este teribil. Este atât de groaznic încât nici nu ştim de unde să începem. Grafica nu este doar puerilă, este atât de prost concepută încât aveţi impresia că aţi fost transportat înapoi în anul 2000. Jocul, chiar cu cele 5 caracteristici suplimentare, este dureros de lent şi plictisitor. Nu se întâmplă nimic. Câteodată se pot câştiga una sau două caracteristici adiţionale, dar lipsa de animaţie omoară orice entuziasm.

Muzica este iritantă. Pe fundal, câteva caractere NetEnt, precum Gonzo şi porcuşorul din When Pigs Fly ne salută la întâmplare. De ce? Nu avem nici cea mai vagă idee. Chiar şi bietul bătrân Gonzo însuşi pare confuz de ce este în joc.

Acum, compania Netent trebuie să fi făcut ceva bine, nu-i aşa? Procentul de reîntoarcerela jucător? Chiar şi RTP-ul este unul scăzut după standardele companiei NetEnt, acesta fiind de 96.4%. Nu că ar mai conta, oricum abia se câştigă ceva şi orice rotire cu variaţie lentă şi scăzută vă aduce un pas mai aproape de un sold zero.

Emojiplanet recenzie

Cum funcţionează slotul Emoji Planet

Jocul se desfăşoară pe o grila cu 6 tambururi şi 5 simboluri pe fiecare tambur. Există două mecanisme de joc comasate într-unul singur, mecanismul Avalanche™ şi mecanismul Cluster Pays™. Deşi sună excitant, plăţile de grup sunt atât de reduse, încât câştigurile mari sau medii sunt extrem de rare.

Plăţile de grup formează combinaţii atunci când 5 sau multe simboluri de acelaşi fel sunt grupate împreună. Toate simbolurile Emoji sunt prezente, inclusiv Laughing Smiley, Poop Emoji, Kiss şi Heart. Simbolul Wild înlocuieşte toate celelalte simboluri. Toate combinaţiile câştigătoare explodează, cauzând apariţia unor noi simboluri şi, posibil, formarea de noi combinaţii câştigătoare.

Pariul minim este de 20p pe rotire, iar pariul maxim este de 200€ pe rotire.

Caracteristici suplimentare bonus

În partea dreaptă a ecranului, există 5 aparate de măsură diferite: Metrul Bombă, Pizza, Sărut Rachetă şi Inimă.

Prin obţinerea de combinaţii câştigătoare ale simbolurilor menţionate în cadrul unei rotaţii, respectivul metru se va umple. Sunt necesare 12 simboluri pentru a umple metrul şi fiecare metru plin va acorda o carcateristică suplimentară de bonus. Este posibilă declanşarea de multiple caracteristici în timpul aceleiaşi rotaţii. În caz că se întâmplă acest lucru, caracteristicile vor fi activate una după cealaltă.

Bomba: 8 simboluri aleatoare sunt distruse şi fiecare simbol acordă de 5-100 ori nivelul pariului.

Pizza: un simbol suprapus 3 x 3 este plasat pe tambururi, garantând un câştig.

Sărutul: 3 simboluri Sticky Wild sunt plasate pe tambururi. Simbolurile Wild au 3 vieţi şi vor dispărea la folosirea vieţilor.

Racheta: 10 simboluri Wild sunt plasate pe un tambur vertical, coborând pe măsură ce combinaţiile câştigătoare sunt formate.

Inima: veţi obţine câştigul total multiplicat de câte ori Metrul Inimă a fost umplut +1.

Deşi aceste caracteristici adiţionale pot determina câteva câştiguri decente, declanşarea acestora durează o eternitate. Şi dacă, în final, obţineţi una sau două caracteristici, iar plata este zero, totul pare atât de…inutil.

Recenzie Emoji Planet

 

Verdictul nostru despre Emoji Planet, lansat de NetEnt

Am dorit să ne placă acest slot, în ciuda aversiunii noastre personale faţă de Emoji. Dar nu a fost posibil. Acesta este un slot groaznic, din orice unghi ai privi. Are un aspect urât, jocul este plictisitor şi totul pare foarte incoerent. Caracteristicile sunt de cele mai multe ori anti-climatice şi durează o veşnicie să câştigi. Am jucat pe acest slot pentru ceva timp pentru bani reali şi după două ore de pur infern, am decis că ne-a fost de ajuns.

joaca emojiplanet cu 700 RON bonus   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme