OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Depunerea minima la casele de pariuri din Romania

depunerea minima la case de pariuri

Indiferent dacă joci la pariuri sportive ori îți place să riști banii la sloturi, ruletă sau preferi jocul de poker din mediul online, ar fi bine să știi cât este depunerea minimă la casele de pariuri din România. În țara noastră, nu mai sunt multe case de pariuri sau cazinouri online care activează legal. Bet365 se judecă cu statul român privind licența, William Hill, Pinnaclesports și altele s-au retras de la noi…

Dar să revenim la titlul acestui articol – Depunerea minimă la casele de pariuri din România:
1. Unibet este o casă de pariuri legală la noi în țara și are un depozit minim de 10 euro prin card bancar iar pentru Skrill(fostul Moneyboookers) și Neteller plata minimă este de 15 euro. Atenție: Bonusul la prima depunere la Unibet este valabil doar la depunerea cu un card bancar.

2. Netbet este pe piața de pariuri online de la noi din 2015 și are mai mereu oferte bune de bonusuri. Depunerea minimă este de 20 lei dacă depui cu cardul de credit/ debit, prin Skrill sau Paysafecard, și 40 lei prin Neteller și Bitcoin. În ceea ce privește retragerile, acestea pot fi efectuate doar prin metoda prin care ai depus.

3. Betfair este printre puținele case de pariuri mari care a rămas la noi și acum oferă cote la pariuri în legalitate. Depunerea minimă folosind Skrill este de 10 euro, iar depunerea cu un card bancar sau prin Neteller este de 15 euro. Atunci când retragi este bine să o faci prin metodă cu care ai depus. Să zicem că ai ai depus 100 de euro prin Skrill. După ce ai jucat câteva meciuri la pariuri live și ești pe plus, vrei să retragi banii. Atunci faci o retragere tot prin Skrill.

4. Sportingbet și 888Sport au depunerea minimă de 10 euro prin toate metodele de depozit. Înainte să faceți o retragere s-ar putea să vă ceară niște copii de pe acte ca să dovediți că aveți peste 18 ani. Apoi puteți să vă retrageți liniștiți câștigurile făcute la pariuri, cazinou sau poker online.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme