OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Craps

Cazinourile online au o mare varitate de jocuri populare. Doar simpla menţionare a jocurilor cum ar fii Blackack-ul sau Ruleta, le creşte adrenalina jucătorilor. Dar şi jocul de zaruri este dasemenea în top, într-o luptă continuă cu Blacjack-ul pentru titlul pentru cel mai popular joc de cazinou din lume. Craps-ul are o istorie lungă, o origine extraordinară, iar faptul că acest joc a supravieţuit până în prezent este de-a dreptul incredibil. Astăzi, în era tehnologiei moderne, jucătorii se pot bucura de jocul de Craps din confortul propriilor case, datoriă furnizorilor online de jocuri de noroc.

Originea jocului Craps

Nu există dovezi suficiente care să arate exact perioada în care acest joc a apărut. Cu toate aceste, multe referinţe istorice ne oferă indicii despre originea jocului şi felul în care acesta a fost creeat. Conform anumitor teorii, Craps a apărut în antichitate, în timpul Imperiului Roman. Se spune că soldaţii romani obişnuiau să joace un joc cu un zar, facut dintr-o articulaţie de porc, pe care îl aruncau pe un scut. Alte teorii susţin că jocul nu a apărut mai devreme de Evul Mediu.

Se crede că în timpul Evului Mediu, oamenii care trăiau în deşerturile Arabiei jucau un joc cu zaruri similar cu Craps. Acel joc se numea Hazard, sau Azzahr. Nu se şti exact cum a apărut numele Craps. Unele speculaţii indică faptul că numele jocului ar avea o legătură cu cuvântul Crapaud din franceză, care înseamnă broască-râioasă. Un lucru cert este faptul că, un bărbat pe nume Montmort a stabilit regulile jocului Craps încă din secolul 18. Mai târziu, John H. Winn a schimbat tabla de joc şi a introdus o nouă opţiune de pariere numită Do Not Pass. Acest lucru s-a întâmplat acum mai bine de 80 de ani.

Regulile de joc

Cel  mai atrăgător lucru la Craps, este simplitatea jocului, dar sistemul de pariere este unul foare complex şi intrigant. Dacă nu ai jucat niciodată Craps, trebuie să fi văzut măcar o dată, cel puţin într-un film, mesele aglomerate, din cazinourile pline cu fum de ţigară, la care oamenii ţipă unii la alţii în timp ce aruncă o pereche de zaruri. Craps se joacă întotdeauna cu 2 zaruri, care sunt aruncate, sau rostogolite, în acelaşi timp. Jucătorul, cel care aruncă zarurile, se numeşte shooter. Rezulatul jocului este dat de numărul de câte ori sunt aruncate cele 2 zaruri, şi de pariurile făcute.

Craps masa sportingbet casino

Jocul poate fii jucat de unul sau mai muţi jucători, care vor arunca zarurile pe rând. Există 36 de combinaţii care pot rezulta. Numărul care apare cel mai des este 7, pentru că sunt mai multe combinaţii, a căror sumă este 7. Aruncarea celor 2 zaruri poate generea fie hard rolls fie soft rolls. Prima apare atunci când pe fiecare zar apare aceeaşi valoare, iar a doua apare atunci când numerele de pe zaruri sunt diferite.

Jocul de Craps pe care îl ştim astăzi are o muţime de opţiuni de pariere, cele mai comune fiind pass line bet şi don’t pass line bet. Aceste pariuri sunt opuse, adică dacă unul dintre cele două iese câştigător celălalt va fii pierzător. Dar Craps are mai multe runde de joc, aşa că jocul ţine de noroc. Lucrurile se pot schimba rapid la acest joc, iar din această cauză jucătorii îl joacă cu atâta pasiune.

Strategia de joc

Aşa cum am menţionat deja, jocul Craps nu se compară cu Blacjack-ul, la care poţi folosi stategii practice pentru a învinge avantajul cazinoului (house edge), acesta este un joc la care ai nevoie de noroc. De aceea, o persoană poate deveni un jucător foarte bun doar dacă este cu adevărat pasinonat de acest joc. Nu îţi putem oferi o strategie care îţi va garanta un câştig, dar îţi putem da câteva sfaturi care te vor ajuta să ai o experienţă de joc cât mai favorabilă.

Mai întâi, studiaţi jocul. Puneţi-vă la curent cu toate detaliile acestuia, cunoaşte-i terminologia, nu lăsa pe nimeni să te ia prin surprindere deoarece, Craps-ul este un joc care are propriul jargon. Dacă vrei să stăpâneşti jocul Craps, este esenţial să cunoşti felul în care funcţionează pariurile şi câştigurile. Anumiţi pariori reuşesc să diminueze avantajele cazinourilor. Unii pariori se opresc după o singură aruncare, alţii aruncă de mai multe ori înainte de a ajunge la rezultatul final.

Toate aceste informaţii îţi vor fii de folos mai ales dacă ai un buget pentru joc. Mereu trebuie să îţi stabileşti un buget. Acest lucru te va ajuta să diminuezi stresul atunci când joci un joc aşa imprevizibil ca şi Craps. Sistemele de pariere cum ar fii sistemul Thomas Elrod şi Zero Factor, te pot ajuta în aventura ta cu zarurile.

joaca craps cu 700 RON bonus   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme