OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Gameworld online recenzie

Credeai că am epuizat cazinourile online și bonusurile aferente? OnlineCazinouriBonus caută în continuare pentru tine cele mai bune opțiuni de pariere în mediul virtual. Și astăzi, ca și data trecută, îți prezentăm un proiect care a migrat recent dinspre offline spre online. Este vorba despre Game World, brand care deține pe lângă cazinoul și modulul de pariuri online și nouă săli moderne în toată țara. Este vorba de sălile din Alba Iulia, Brașov, Cluj, Constanța, Sibiu, dar și de patru săli în București. Acestea sunt răspândite în toată Capitala: Mall Vitan, Liberty Center Mall, Sun Plaza Mall plus o sală pe Calea Moșilor. Cum se va comporta Game World în mediul online? Rămâne de văzut. Partenerii strategici ne spun că se va comporta excelent. Stanleybet, Gaming1, Megajackpot si Romslot au devenit deja etaloane în industria de gambling din România. Și îi obligă pe cei de la Game World să performeze.

Scurt istoric

Avem de a face cu o companie prestigioasă în zona jocurilor de noroc. Game World România este parte integrantă a Game World, un important operator pe piața de gambling din Europa Centrală și de Est. Game World s-a înființat în 1995 în Ungaria, urmând a se extinde ulterior în regiune. În 1999 a ajuns pentru prima dată și în România. Pașii următori au vizat deschiderea către Slovacia (2001), Moldova (2005) și Croatia (2008).

În plus, în 2017 Game World a dat lovitura și în online, obținând o licență de la ONJN. Acum rămâne de văzut dacă operatorul va reuși să se impună în online la fel de bine cum a făcut-o în offline. Putem spune că sălile de jocuri Game World din centrele comerciale reprezintă un etalon pentru industria locală.

Gameworld Cluj

Depuneri, retrageri – jocul devine ușor

Cazinoul online GameWorld.ro se încadrează in media pieței în ceea ce privește metodele de depunere și retragere. Poți folosi deja consacratele portofele electronice Skrill și Neteller sau cardul preplătit Paysafe Card. În secțiunea Metode de plată nu se precizează nimic despre transferul bancar sau despre transferul bancar rapid. Nu în ultimul rând, sunt acceptate și diferite tipuri de carduri Visa și MasterCard. Ca element surpriza în ceea ce priveste metodele de plată, Game World vine cu ApcoPay. Acesta constituie un sistem de plată recunoscut internațional, sistem ce permite validarea plăților online intr-o formă eficientă. Cu ApcoPay nu vei avea niciodată probleme cu frauda, iar sistemul unificat simplifică mult procedurile la depunere și la retragere.

Încă o dată despre legislație

Deși am vorbit de foarte multe ori despre importanța legislației în materie de jocuri de noroc, nu ne vom opri acum. Este foarte important să cunoști legea și să vizitezi din când în când site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Evită site-urile neacreditate de ONJN, ca să nu fii nevoit să suporți rigorile legii. Ține cont și de vârsta minimă pe care legea o prevede în cazul jocurilor de noroc. Dacă nu ai implinit 18 ani, nu juca la pariuri sau în cazinoul online. Cazinoul online Game World Romania deține o licență valabilă zece ani, licență scadentă la data de 31.12.2026. Expertii OnlineCazinouriBonus recomandă cu încredere acest furnizor și îl va urmări cu atenție evoluția.

Gameworld Cazino

Despre promoții

Dacă ar fi să alegem un cuvânt care să vorbească despre bonusurile oferite de cazinoul Game World, cred că acela ar fi promitător. După ce îți vei face cont și vei efectua prima ta depunere, operatorul îți va oferi un bonus de bun venit în cuantum de 100%. Se merge pană la un maxim de 850 de lei. La bonusul de până la 850 de lei se adaugă și 20 de lei bonus gratuit. Pentru mai multe informații luați legătură cu echipa de suport.  Bonusul este printre cele mai spectaculoase din piată, așezându-i pe cei de la Game World în vârful cazinourilor online românești.

O altă formulă Game World pentru atragerea și retenția clienților este bonusul de 100 de lei. Invită-ți prietenii pe GameWorld.ro și primești automat 100 lei. Această promoție poate fi foarte tentantă pentru unii dintre jucători din cazinoul virtual. Mai amintim și de sistemul de fidelizare oferit de Game World. La fiecare 50 de lei rulați, vei primi un punct. 1.000 de puncte îți pot aduce un alt bonus în valoare de 50 de lei. OnlineCazinouriBonus oferă patru stele din cinci promoțiilor acestui cazinou. Acum să aruncăm un ochi și pe jocurile disponibile.

Despre jocuri

La o primă vizualizare, putem observa 78 de sloturi video, cinci variante de ruletă, câte o variantă de poker video și blackjack, dar și patru module de cazinou live. Există o foarte bună structurare a categoriilor de jocuri. De asemenea, Game World aranjează sloturile video în funcție de furnizori. Te poți relaxa în compania unor jocuri celebre de la NetEnt, EGT, iSoftBet, Gaming1 sau Casino Technology. Iată și câteva nume sonore de la cei patru furnizori: Starburst, Jimi Hendrix, Amazon Fierce, Game of Luck, Rise of Ra sau Jackpot Rango.

Trecând și la alte opțiuni, spre exemplu jocul la ruletă, nu putem să nu remarcăm că fiecare dintre aceste variante sunt explicate. Game World excelează la capitolul tutoriale, punând la dispoziție și opțiunea de joc demo. În plus, poți accesa diferitele rulete de pe mobil sau tabletă. Flexibilitatea este cuvântul de bază în universul Game World.

Game world live cazino

Variantă de cazinou live oferită de Game World se desfășoară cu crupieri reali. La fel se întâmpla și în cazul mai experimentaților operatori de la NetBet sau Sporting Bet. Specialiștii OnlineCazinouriBonus recomandă jocul în cazinoul live datorită atmosferei pasionante. Vei simți energia din sala de jocuri chiar la tine acasă. Crupierul îți va răspunde la toate întrebările legate de joc chiar în timpul desfășurării rundelor. Pentru modului live ai la dispoziție blackjack și ruletă. Acum e momentul să te apropii de câștiguri în noul cazinou online Game World. Jackpoturile sunt singura secțiune la care Game World mai are de îmbunătățit. Sunt sigur că lucrurile se vor regla și aici în următoarele luni. Până atunci, încearcă acest cazinou. Nu vei regreta!

Proiectul Joc Responsabil

Game World este și ea parte a inițiativei susținute de ROMSLOT (Asociația Organizatorilor de Sloturi în parteneriat cu Patronatul Organizatorilor de Pariuri (Romanian Bookmakers). Proiectul Joc Responsabil dorește să meargă în trei direcții principale: prevenirea adicției, identificarea ei din timp și asistarea jucătorilor cu probleme legate de gambling. Există mai multe variante de a lua legătura cu un specialist. Site-ul www.jocresponsabil.ro, Helpline gratuit, unde poți comunica cu un psiholog și chiar programarea la unul din cabinet. Acestea se găsesc în București, Iași sau Cluj-Napoca.

Echipa de asistență tehnică

Spre deosebire de alte cazinouri, Game World încearcă să-și promoveze în mai multe regiuni ale site-ului departamentul de suport tehnic. Suntem încurajați să apelăm la echipa respectivă ori de câte ori intamplinam o problemă în cazinoul online. Adresa indicată este support@gameworld.ro (primești răspunsuri în engleză și română). Dacă nu găsești soluția în secțiunea Întrebări frecvente, ar fi bine să trimiți mail la adresa respectivă. Game World este prezent și pe rețelele de socializare importante. Facebook, Google+ și Youtube sunt acoperite de aceștia. Deocamdată GameWorld nu oferă consultanță via chat și telefon. Din acest motiv, echipa OnlineCazinouriBonus oferă serviciului de asistență tehnică trei stele din cinci. Sperăm ca pe viitor aceste două opțiuni să devină posibile pentru jucătorii cazinoului Game World.

Gameworld jocuri

Concluzii

Cazinoul online Game World România este un mediu prietenos atât pentru noii sosiți, cât și pentru veteranii gamblingului. Interfața este foarte prietenoasă și modernă. Poți alege atât pariuri sportive, cât și sloturi video sau ruletă live. Multitudinea de opțiuni dă cazinoului un aer de profesionalism. Mai mult, experiența acumulată de Game World în sălile de jocuri din centrele comerciale a fost folosită în acest proiect mai ales în interacțiunea cu uilizatorii. La capitolul puncte slabe avem de enumerat: lipsa chatului live, lipsa sloturilor cu acumulare progresivă, dar și lipsă unui top al câstigatorii zilei/săptămânii.

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme