OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Betano Cazinou

Betano Cazinou

100% până 500 RON

Betano Cazinou

Pentru simplitate, dinamism, support user-friendly, dar și pentru bonusul generos Cazinoul online Betano primește nota 9,5/10. Încearcă-l fără ezitări.

  • Cazinou
  • Pariuri online

Pros

  • Bonusul generos
  • Turneele zilnice cu premii de 6.000 de lei
  • Slot-uri de NetEnt

Cons

  • Chat-ul live este disponibil între doar orele 14:00 și 23:30

Overall Rating

Betano Cazinou Info

Jocul în cazinourile online din România a devenit mult mai ușor după adoptarea legislației de specialitate. Există foarte multe variante pentru pasionații de gambling, atât în ceea ce privește jocurile, dar și bonusurile sau metodele de retragere și depunere. Onlinecazinouribonus.ro vine doar cu cele mai bune variante și are grijă să îți ofere și informațiile la zi din industria cazinourilor online. Betano Cazinou este una dintre cele mai bune opțiuni existente în acest moment pe piața jocurilor de noroc.

Cu Betano te poți bucură de un bonus de până la 500 de lei la prima depunere. De asemenea poți accesa turneele pentru cei mai curajoși useri, turnee însumând premii de până la 6.000 de lei, dar și promoții speciale la cele mai în vogă jocuri ale momentului. Betano îți permite să verifici oricând nivelul rulajului și cât mai ai nevoie să pariezi pentru a îndeplini integral condițiile bonusului. Dar despre toate acestea un pic mai târziu.

 Cele mai bune alegeri

Betano Cazinou este locul de întâlnire al celor mai pricepuți pariori, dar și al celor care îndrăznesc să viseze la jackpot-urile spectaculoase ale betano cazino onlineoperatorului. Ai cele mai eficiente metode de depunere și retragere. Poți folosi cardul bancar, transferul bancar, portofelele electronice Skrill, Netteller, dar  și metoda paysafecard. Printre cele mai importante jocuri pe care Betano Cazinou le are în portofoliu se remarcă: Gonzo’s Quest, Starburst, Koi Princess, dar și slot-ul muzical Jimi Hendrix. Cazinoul Betano îți stă la dispoziție cu orice întrebare în intervalul 14:00-23:30 (ora României) prin intemrediul chat-ului în timp real, dar și pe mail la adresa românia@betano.ro.

Cum a apărut Cazinoul Betano pe piața locală de profil

Betano Cazinou deține o licență valabilă până în 2027, licență acordată de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Poți verifica seria acestei licențe atât pe site-ul organismului de reglementare, cât și pe site-ul Betano (L1170664W000663). Dar cum a apărut acest operator pe piața din România? Proiectul Betano, inclusiv Betano Cazino este parte a Gambling Malta Limited, un agent economic apreciat în Grecia pentru brand-ul Stoiximan. Cu alte cuvinte, Stoiximan este fratele mai mare al lui Betano. Gambling Malta Limited a primit licență de operare în Malta încă din anul 2012. Fapt ce denotă seriozitate din partea acestora. Betano s-a lansat pe piața românească la sfârșitul anului 2015, fiind un jucător ambițios în industria locală de gambling.

Cazinoul Betano și legislația în materie de jocuri de noroc

Există două condiții de care e bine să ții cont înainte a alege un cazinou online, unde să faci depuneri si retrageri. Trebuie să ai vârsta legală pentru a paria și trebuie să alegi doar un site care a primit acreditare din partea Oficiului Național pentur Jocuri de Noroc. Toate cazinourile online prezentate de platforma Onlinecazinouribonus.ro au licență de funcționare pentru România și au fost atent analizate de specialiștii noștri. E bine de știut că licențele de organizare și autorizația de exploatare a jocurilor de noroc se obține individual, este netransmisibilă și are o valabilitate de zece ani de la data acordării. Pentru mai multe detalii privind legislația poți consulta site-ul de ONJN.  Betano Cazinou îndeplinește toate aceste condiții.

Dupa inregistrare, operatorul iți va solicita o serie de documente pentru o experiență cât mai plăcută pe site, dar și pentru un joc 100% legal. Vei avea maxim 30 de zile să faci dovada domiciliului (buletin sau carte de identitate), dar și sa trimiți o factură de utilități pe numele tau (nu mai veche de 60 de zile). Tot e conform legislației în vigoare.

În cazul în care vei efectua depunerea direct de pe cardul tău de debit sau de credit, Betano Cazinou îți va solicita și o copie sau o fotografie cu acesta (față-verso). Nu vor fi vizibile decât primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului, iar codul de securitate de pe spatele cardului va fi și el ascuns. Betano respectă toate normele de securitate în materie de carduri bancare. De asemenea, procesul de verificare nu va dura în medie mai mult de 48 de ore de la încărcarea documentelor solicitate.

Bonusurile disponibile în Cazinoul Betano

Betano cazinou onlinePentru că avem de a face cu un operator extrem de versatil, Betano Cazino te lasă să îți folosești bonusul fie în cazinoul online, fie în secțiunea de pariuri sportive. Valoarea noului bonus, pe care aceștia il pun la bătaie este de 100% până la un cuatum de 500 de lei. Membrii comunității Betano primesc acest fantastic bonus la prima depunere. Bonusul a intrat în vigoare cu data de 9 iunie 2017. Suma minimă pe care e necesar să o depui pentru a solicita bonusul pe Betano Cazino este de 25 RON. Pentru a retrage în final acest bonus este nevoie să îl fi rulat. Rulajul e de 12,5 ori în jocurile disponibile din cazinou.

Blackjack-ul si ruleta nu vor fi luate în calcul pentru rulaj. Videoslot-urile vor avea o pondere de 40%. Mai mult, bonusul pe are îl vei activa în Cazinoul Betano vine cu o limită de 5 euro per rundă de joc sau de 0,5 euro pe fiecare linie. Sumele vor fi afișate în echivalentul lor in lei. Pentru acest bonus sunt eligibili doar cetațenii români, inclusiv cei care locuiesc în Diaspora. Din momentul în care bonusul a fost activat, jucătorii vor avea 90 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulare. Oferta aceasta nu se aplica utilizatorilor care efectuează depunerea cu ajutorul portofelelor electronice Skrill sau Neteller. Bonusul Betano Cazino de până la 500 de lei nu poate fi combinat cu alte oferte.

Metode de depunere și retragere în Cazinoul Betano

Cum spuneam și mai devreme, există mai multe variante de depunere și de retragere, când vine vorba de experiența în cazinoul online Betano. Echipa Onlinecazinouribonus.ro a experimentat varianta depunerii și retragerii folosind un card de debit Visa Electron.

Rezultatele au fost satisfăcătoare, banii ajungând în cont aproape instantaneu, iar la retragere în cel mult 48 de ore. Majoritatea băncilor din România oferă această variantă de card, dar și alte carduri de credit sau debit. Alte opțiuni pe care merită să le iei în calcul sunt transferul bancar, dar și ewallet-urile Skrill și Neteller. Doar pentru depuneri există și paysafecard, o cartelă cu valori fixe (25, 50, 100 sau 300 EUR). Cu acest produs, datele tale personale nu vor fi divulgate terților.

De ce jocuri te poți bucura în Cazinoul Betano

În prezent, Betano nu are o gamă foarte largă de jocuri pentru cazinoul propriu. Există 29 de slot-uri și două jocuri de masă (blackjack și ruletă europeană). Până la momentul scrierii acestui material, Betano nu implementase modulul dBetano Cazinoue cazinou live. Existăp totuși și câteva aspecte foarte bune în ceea ce privește Betano Cazino. Toate jocurile sunt explicate și detaliate atent în limbile engleză și română. Turneele zilnice cu premii de 6.000 de lei pot fi un motiv serios pentru o ședere lungă pe site.

Printre cele mai populare slot-uri video pe care le poți încerca pe Betano se remarcă: Gonzo’s Quest, Guns N’ Roses, Jimi Hendrix, Starburst sau Jack Hammer. Toate aceste jocuri sunt disponibile atât pentru desktop/laptop, cât și pentru tabletă sau telefon inteligent. Ai două variante de joc pentru fiecare dintre aceste aplicații: pe bani reali sau pe bani virtuali, pentru a-ți antrena norocul de mai târziu. La nivelul interfeței, Betano Cazinou primește nota maximă pentru simplitate și directețe.

Betano Cazinou – Serviciul Clienți

Am avut o experiență foarte bună cu echipa de support de la Betano Cazino. Au răspuns cu promptitudine întrebărilor referitoare la documentele necesare înregistrării complete pe site, dar și la întrebări referitoare la jocurile din cazinou. Specialiștii Onlinecazinobonusuri.ro acordă serviciului clienți de la Betano casino nota 9/10. Chat-ul live este disponibil între orele 14:00 și 23:30. E unul dintre motivele pentru care nu am oferit notă maximă experienței cu echipa de support. Totuși, echipa va răspunde solicitărilor tale 365 de zile pe an. Ai și varianta apelului telefonic invers în intervalul 16:00 – 22:00 (ora României) sau varianta clasică a email-ului.

Adresa pe care trebuie să o ții minte pentru orice nelămurire sau problemă legată de experiența ta în Cazinoul Betano este romania@betano.com. Tot la secțiunea contact vei găsi un link pentru încărcarea documentelor despre care am amintit mai sus. Este o secțiune pe care o vei utiliza doar la începutul perioadei tale pe site.  Pentru simplitate, dinamism, support user-friendly, dar și pentru bonusul generos Cazinoul online Betano primește nota 9,5/10. Încearcă-l fără ezitări.

 

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme