OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Admiral Cazinou

Admiral

100% bonus până la 800 RON

Admiral

Cazinoul Admiral se lansează și în spațiul online românesc. Bucură-te în exclusivitate de slot-urile Novomatic și cere bonusul de validare a contului în valoare de 200 de lei.

Pros

  • 100% bonus la prima depunere până la 800 ron
  • Tip & cash
  • 200 RON extra dacă validezi contul

Overall Rating

Admiral Info

Când credeam că nimic nou nu se mai poate întâmplă pe piață de gambling online din România, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) ne-a făcut o mare surpriză. Familia caselor de pariuri/cazinourilor virtuale a mai primit un membru. Este vorba despre Admiral (admiral.ro), care a obținut o licență valabilă zece ani (L1172564W000756). La momentul actual, operatorul funcționează cu două licențe de la ONJN, una temporară (01.07.2017-30.06.2018) și una definitivă (valabilă până la data de 30.06.2027). Vino să testezi incredibilul bonus oferit de Admiral. Primește 200 de lei doar pentru validarea contului.

Poți folosi acești bani bonus atât pentru pariuri sportive (live sau prelive), dar și pentru cazinoul online. Tot ce trebuie să faci este să încarci o fotografie cu buletinul (cartea de identitate) și o alta cu o factură recentă, care să dovedească adresa de domiciliu și vei fi gata de joc. Noi am încărcat o factură recentă de telefonie mobilă și am primit aproape instantaneu banii respectivi în cont, sub forma unui bonus. Dar mai multe despre bonusuri, în paragrafele următoare.

Admiral – trecut, prezent & viitor

Admiral este un important jucător pe piața mondială de gambling, făcând parte din grupul austriac Novomatic, înființat în 1980 de omul de afaceri Johann Graf. Proiectul este prezent în peste 43 de țări, printre care amintim Germania, Chile sau România. La nivelul anului 2012, compania înregistrase un profit global de 359 de milioane de euro. În 2016, Novomatic a intrat și pe piața de specialitate din Regatul Unit, după achiziționarea brand-ului Talarius. La nivel local, Novomatic & Admiral au avut o influență puternică pe piața românească. Vorbim în special de palierul offline.  Admiral este responsabil pentru aproximativ 80% dintre aparatele de joc din agențiile stradale. Sizzling Hot și Book of Ra reprezintă două dintre cele mai importante jocuri pe care aceștia le oferă.

Admiral deține peste 80 de săli de jocuri în țara noastră, mai ales în orașele importante. Mai mult, operatorul a venit și cu un concept nou pe piață locală, Tip & Cash. Este vorba de terminale pentru pariuri sportive, extrem de populare în rândul jucătorilor de agenție. Ultima provocare pentru Admiral și proiectul de viitor îl reprezintă creșterea organică în mediul online. Până acum, operatorul oferă pariuri sportive, pariuri sportive live, slot-uri și modulul cazinou. Platforma de pariuri este construită de același furnizor care oferă Unibet și 888, în timp ce varianta pentru cazinou este dezvoltată in home de Novomatic.

Admiral Cazinou

Pentru un joc 100% legal

Este foarte important să ții cont de reglementările în materie de legislație la nivel național. Fie că vrei să câștigi bani din pariuri, fie că vrei să-ți încerci norocul în cazinoul online. Admiral îndeplinește toate condițiile legale și te așteaptă să te bucuri de experiența cazinoului virtual. Specialiștii OnlineCazinouriBonus recomandă cu toată încrederea Admiral (Games for the World). Operatorul îți va cere câteva informații relevante, pentru un joc 100% legal. Este nevoie să completezi secțiunile Date personale, Date de cont, Date bancare, dar și încarci pe site o serie de documente (poză buletin, o copie a unei facturi recente). Ține cont și de faptul că este important să fi împlinit 18 ani pentru a putea juca în cazinoul online. Admiral, ca și ceilalți operatori cu licențe ONJN, nu face excepții în acest sens.

Cum depunem și cum retragem de pe site-ul Admiral

Deși este foarte tânăr (nici măcar o luna de zile), proiectul Admiral oferă deja modalități importante de depunere și retragere a banilor din și în contul tău online. Poți alege între cardurile de debit sau credit Visa și Mastercard, portofelele electronice Neteller, Skrill sau metoda pre-pay Paysafecard. Există și varianta depunerii direct în agenție, această fiind una dintre opțiunile interesante pe care le ai cu Admiral. Poți consulta linkul următor pentru lista agențiilor din țară (https://www.admiral.ro/ro/cauta-magazin).

Sumă minima la depunere este de 30 de lei, în timp ce la retragere sumele încep de la 50 de lei. Admiral nu oferă încă varianta transferului bancar, iar varianta Paysafecard se poate folosi numai la depunere, nu și la retragere. În plus, OnlineCazinouriBonus a testat retragerea banilor pe cardul Visa Electron. Procesarea la operator nu durează mai mult de 48 de ore în timpul săptămânii. Pentru zilele de week-end timpul de așteptare poate merge până la 72 de ore. Pentru mai multe informații, poți apela cu succes la echipa de support Admiral, echipă extrem de bine instruită și rapidă.

Bonusuri de nivel înal

Admiral ne-a încântat săptămâna trecută cu o super-promoție, promoție care este încă activă. 200 RON EXTRA – Validează-ți contul este un bonus care funcționează foarte simplu. Îți faci cont pe site-ul Admiral, încarci o fotografie cu buletinul sau cartea ta de identitate și o factură de utilități care să dovedească adresa din buletin și treaba este pe jumătate rezolvată. Nu mai trebuie decât să te bucuri de jocul propriu-zis. Vei primi 200 de lei sub forma de bani bonus, pe care îi poți folosi atât pentru pariuri, cât și pentru cazinoul Admiral. Rulajul pentru varianta de cazinou este 30X. Cei 200 de lei vor fi deblocați în tranșe de 50 de lei.

O altă promoție deosebită pe care o propune cazinoul Admiral o reprezintă tombola prin care poți deveni fericitul posesor al unui BMW i3. Condițiile de participare la această tombolă nu sunt deloc greu de îndeplinit. E necesar să faci o depunere de minim 100 de lei până la 30 septembrie 2017. Premiul este în valoare de 47.000 de euro. Un alt bonus tentant este bonusul de bun venit în cuantum de 100% până la valori de 800 de lei. Suma minimă pentru a revendica bonusul de bun venit este de 30 de lei.

Nu în ultimul rând, Admiral premiază loialitatea. Fiecare pariu plasat pe platforma celor de la Admiral înseamnă puncte de fidelitate acumulate. Astfel, numărul de puncte pe care le acumulezi într-o lună de zile îți va determina nivelul de recompensă. Există cinci niveluri de loialitate: Bronze, Silver, Gold, Platinum și Diamond. De asemenea, pentru fiecare prieten pe care îl introduci în universul Admiral, operatorul te recompensează cu 100 lei bani bonus. Ca să te poți bucură de această experiență, prietenul trebuie să efectueze o depunere de 30 de lei și să joace minim zece jocuri.

Admiral Cazinou

Jocuri în exclusivitate

Slot-urile produse de Novomatic sunt oferite numai pe platforma Admiral. Deși proiectul este la început, te poți bucura și relaxa deja cu aproape 100 de jocuri. Cele mai cunoscute și îndrăgite sunt: Book of Ra, Columbus sau Supra Hot. În plus, lista cuprinde și zece titluri care îți pot aduce jackpot-uri fabuloase. La momentul scrierii acestui material, slot-ul Golden Sevens punea la bătaie un jackpot de 4 milioane de lei noi, în timp ce Garden of Riches se lăuda și el cu un pot de mai bine de 2 milioane de lei. Dar mizele cresc! Un alt punct forte al cazinoului Admiral este descrierea amănunțită pe care o regăsim la fiecare dintre jocurile propuse spre pariere. Nimic nu este la voia întâmplării pe site-ul Admiral.

Pe lângă toate aceste slot-uri extrem de atractive, Admiral a dezvoltat și secțiunea intitulată simplu Cazinou. Aici poți juca șase tipuri de ruletă și blackjack. Și aici vei găsi foarte bine explicat regulamentul fiecăruia dintre ele. Nu trebuie decât să alegi o masă și să te joci. De restul se ocupă Admiral.

Serviciul clienți

Specialiștii OnlineCazinouriBonus au intrat în contact cu echipa de support de la Admiral.ro. Timpul de așteptare este extrem de redus (sub un minut). Echipa Admiral poate fi contactată fie telefonic (linie verde, 0800 500 505), fie prin intermediul email-ului (asistentaclienti@admiral.ro). Programul de lucru este de luni până vineri de la 10 la 22 (GMT+3). Datorită convorbirii telefonice am reușit să obținem mai repede bonusul, viteza de procesare a documentelor fiind crescută. De asemenea, tot de la această linie verde am aflat condițiile de rulaj ale bonusului, dar și timpul necesar pentru procesarea retragerilor din contul Admiral. Acordăm echipei de support nota 10 pentru promptitudine și profesionalism.

Concluzii despre Admiral Cazinou

Deși abia a obținut licența pentru mediul online de la ONJN, Admiral nu poate fi neglijat de competitori și de userii activi. Experiența anterioară din agențiile stradale, dar și experiența internațională fac din acest operator un competitor redutabil pentru ceilalți jucători de pe piață (UniBet, Betano, NetBet, 888 etc). Vom urmări atenți pașii pe care îi va face AdmiralCazinou pe piața de specialitate și vă vom informă în consecință.

joaca la admiral cazinou cu 1.000 RON bonus   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme