OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Câştiguri mai mari la sloturi online decât la păcănele?

Sloturile sunt probabil cele mai populare jocuri de noroc atât în cadrul cazinourilor online cât şi în cadrul celor reale. Totuşi, mulţi jucători nu acordă atenţie în alegerea jocurilor în care investesc asupra unui element important, payout-ul.

Importanţa payout-ului

Payout-ul reprezintă o parte din suma pusă în joc de către jucător, exprimată în procente şi semnifică procentul din bani care se întoarce la jucători. Aşadar, la un payout cât mai mare vor urma şi câştiguri cât mai mari.

De exemplu, în cazul unui payout de 91%, la investirea unei sume de 100 de lei, o sumă de 91 de lei se întorc la clienţi, iar 9 lei revin cazinoului.

Payout la păcănele

Păcănelele ating în general o valoare a payout-ului de maxim 84-86%. Acest lucru înseamnă că la fiecare 100 de lei jucaţi de un jucător, valoarea care îi revine este de 84-86 de lei, restul revenind cazinoului. Acest nivel al payout-ului este stabilit şi ţinând cont de o serie de factori precum restricţii, taxe, costuri de dezvoltare şi fabricare.

Având în vedere aceste aspecte, păcănelele oferă un payout mai mic decât jocurile din cadrul cazinourilor online care nu au la fel de multe obligaţii.

Pacanele book of ra

Payout online

În cazul sloturilor de la cazinourile online, situaţia este puţin diferită, oferind un payout de 93-97%, fiecare furnizor stabilind propriul payout. O explicaţie a acestei diferenţe ar fi faptul că aceste site-uri implică costuri mai mici decât cazinourile aflate pe teren.

De multe ori, valoarea payout-ului este afişată pe site-urile furnizorilor de jocuri, fiind diferite în funcţie de joc şi făcând astfel jocul mai atractiv. În cazurile în care acesta nu este afişat, în general, payout-urile mai mari sunt oferite de jocurile de sloturi cu limite mai largi de pariere. Totuşi, cu excepţia situaţiei în care sunt afişate, nu se cunoaşte o modalitate sigură de calcul pentru valoarea payout-urilor.

Printre jocurile de sloturi cu cele mai mari payout-uri se numără Jackpot 6000, Extreme Heat şi Desert Treasure. Puteți juca aceste sloturi la Netbet Casino cu 1.000 RON de bonus.

Octavian Manu, directorul general al companiei Baum Games a afirmat: “Legislaţia din România spune că procentul de câştig trebuie sa fie mai mult de 70%, insa nu este nimeni obligat, nici măcar în Las Vegas, să afişeze procentul de plată. Din punctul meu de vedere, ca producator, interesul meu este ca jocul sa aibă procentul de plată cât mai mare pentru că atunci este cât mai atractiv pentru jucător si operatorul are interesul ca procentul de plată să fie cât mai mic, dar nu foarte mic, pentru că atunci el este constient că dacă este foarte mic nu se va juca nimeni la acea maşină.”

Concluzie

Aşadar, în urma comparaţiei dintre păcănele şi sloturile de la cazinourile online în ceea ce priveşte unul dintre elementele cheie ale şanselor de câştig în materie de jocuri de tip slot, putem trage concluzia că sloturile din cazinourile online oferă într-adevăr câştiguri mai mari, astfel încât un procent mai mare din investiţie revine jucătorului în comparaţie cu păcănelele.

rotiri gratuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme