OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Câştigă un Audi A1 la NetBet

Jucătorii NetBet sunt deja obişnuiţi cu varietatea de premii oferită de Cazinou, iar acesta nu întârzie să ne surprindă cu premii noi şi originale.

NetBet oferă unui jucător norocos şansa de a câştiga un Audi A1 în cadrul uneia dintre cele mai recente şi palpitante  promoţii.

Despre promoţie

Participarea la acestă promoţie se realizează în cadrul secţiunii NetBet Roulette. Promoţia se desfăşoară în intervalul 1 noiembrie – 15 decembrie.

Jucătorii trebuie să mizeze la NetBet Roulette în perioada promoţională. La fiecare câştig de cel puţin 50 de lei, jucătorul va primi un tichet la tombola Câştigă un Audi A1 pe NetBet.ro. Totodată, jucătorii beneficiază de Happy Hours. Astfel, la fiecare câştig obţinut în intervalul 00:30 şi 02:30  din cadrul perioadei promoţionale, jucătorul va avea dreptul la un număr dublu de tichete crescându-i astfel şi şansele de câştig al marelui premiu sau a premiilor suplimentare. Intervalul este valabil în fiecare zi a perioadei promoţionale.

Premii

Premiile vor fi acordate pe baza unei trageri la sorţi, aceasta urmând să aibă loc pe data de 15 decembrie.

Premiile se vor acorda astfel:

  • Câştigătorul Premiului 1 primeşte un Audi A1 Sportback negru
  • Câştigătorul Premiului 2 primeşte un premiu cash în valoare de 3000 de lei
  • Câştigătorul premiului 3 primeşte o sumă de 1500 de lei
  • Câştigătorul premiului 4 primeşte o sumă de 1000 de lei
  • Câştigătorul premiului 5 primeşte o sumă de 500 de lei

Premiile în bani nu necesită playthrough şi sunt acordate sub formă de cash, jucătorii având posibilitatea de a retrage câştigurile sau de a juca în continuare.

Pentru a participa la această promoţie, jucătorii trebuie să aibă un cont în cadrul NetBet. Pentru jucătorii care nu sunt încă înregistraţi şi sunt interesaţi de ofertele cazinoului, NetBet oferă şi un Bonus de Bun Venit.

netbet castiga audi a1

Bonusul de Bun Venit NetBet

NetBet Bonusul de Bun Venit este destinat jucătorilor care se află la prima interacţiune cu NetBet. Acesta este acordat odată cu înregistrarea şi realizarea primei depuneri şi constă în dublarea sumei depuse de către jucător până la 800 de lei.

Astfel, odată ce jucătorul efectuează o primă depunere în valoare de 100 de lei spre exemplu, va fi recompensat de către cazinou cu un bonus de 100% din depunere obţinând astfel un total de 200 de lei.

Pentru ca jucătorul să aibă posibilitatea de retragere a câştigurilor obţinute pe baza bonusului, este necesară îndeplinirea de către acesta a condiţiei de rulaj, aceasta constând în mizarea de 30 de ori a sumei dată de Bonusul de Bun Venit. În cazul existenţei unei încercări de retragere a câştigurilor în lipsa finalizării rulajului impus, bonusul împreună cu câştigurile aferente vor fi anulate, jucătorul pierzându-şi dreptul asupra acestora.

Bonusul este acordat o singură dată pentru fiecare jucător nou, doar la efectuarea primei depuneri, acesta putând fi accesat în cadrul rubricii Oferte disponibile de pe site-ul NetBet.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Updated: November 21, 2017 — 1:34 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme