OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Bonus Cazino Gameworld

Bonus Cazino Gameworld – Gameworld funcţionează pe aceaşi platformă ca Circus. Însă Gameworld Cazinoputeţi avea conturi atât pe Circus, cât şi pe Gameworld, deoarece acestea sunt două cazinouri diferite. Gameword este o entitate asociată dintre Circus şi Stanleybet.

Bonusul Gameworld are aproape aceeaşi valoare precum oferta de bonus a cazinoului Circus. Însă există câteva diferenţe: Gameworld oferă 20 LEI gratuit la deschiderea unui cont. Nu este necesară efectuarea unui depozit.

De asemenea, condiţiile pentru bonus în caz de depozit sunt mai bune la Gameworld, comparativ cu cele ale Circus.ro. Deoarece Gameworld şi Circus funcţionează pe aceeaşi platformă, este interesant de făcut o comparaţie.

Bonus non-depozit Gameworld: 20 RON

La deschiderea unui cont pe Gameworld, veţi primi un bonus non-depozit, oferit de Gameworld, în valoare de 20 RON. Este important să completaţi formularul de înregistrare cu date corecte şi actualizate. Conturile deschise cu date incorecte nu sunt valide.

Acestă ofertă non-depozit reprezintă o şansă gratuită de a vă încerca norocul pe GameWold. Puteţi utiliza bonusul non-depozit pentru orice joc din cadrul cazinoului şi, de asemenea, pe jocurile live ale cazinoului. De asemenea, cu bonusul dumneavoastră non-depozit oferit de Gameworld este permisă plasarea pariurilor sportive.

Bonus de 850 RON cu primul depozit

La fel ca pe Circus.ro, Gameworld oferă un bonus de întâmpinare de 850 RON. Primul dumneavoastră depozit este dublat, sumă maximă fiind de 850 RON.

Oferta bonus de întâmpinare a noilor jucători este subiectul termenilor şi condiţiilor stipulate de Gameworld. În general, jocul blackjack este exclus în termeni de bonus sau contribuie cu doar 10% la parierea jocului.

Bonus Cazino Gameworld

Termenii şi condiţiiile bonusului GameWorld

Cerinţe de pariere sunt aplicabile pentru acest bonus non-depozit şi pentru banii pe care, eventual, îi veţi câştiga cu acest bonus non-depozit, oferit de Gameworld. Cerinţa principală este jocul cumulativ. Numărul jocului cumulativ de bază este de 30 de ori, dar nu fiecare joc contribuie 100%.

Totul depinde de tipul jocului pe care îl jucaţi:

  • Sloturile sau jocul blackjack contribuie în procent de 100%. Aceasta înseamnă că jocului cumulativ este de 30 de ori.
  • Jocurile de masă RNG şi jocurile Live Dealer contribuie în procent de 33%. Acesta rezultă într-un joc cumulativ  efectiv de 90 de ori.

De asemenea, vă puteţi juca bonusul prin plasarea de pariuri sportive. Jocul cumulativ efectiv depinde de şansele pariurilor plasate:

  • Joc cumulativ de 30 de ori pentru un pariu cu şansă între 1,40 şi 1,80;
  • Joc cumulativ de 15 ori pentru un pariu cu şansă între 1,81 şi 2,20;
  • Joc cumulativ de 7,5 ori pentru un pariu cu şansă peste 2,21.

Marea diferenţă faţă de Circus este că Gameworld permite plasarea pariurilor unice cu un bonus. Circus.ro nu permite acest lucru.

joaca cu 850 RON bonus la Gameworld   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme