OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Bonus Cazino Betano

Bonus Cazino Betano

Bonus Cazino Betano – Cazinoul Betano oferă jucătorilor săi o nouă oportunitate de a câştiga sume atractive prin noul bonus oferit. Bonusul poate fi obţinut prin mai multe metode. Dacă nu eşti un fan al pariurilor sportive, de exemplu, poţi ajunge la câştigarea bonusului prin jocurile video slots din cadrul Cazinoului.  Astfel, atât secţiunea de Pariuri a site-ului Betano.com cât şi secţiunea Cazinou, îţi oferă şansa de a achiziţiona bonusul.

Bonus Cazino Betano

Valoarea bonusului este de până la 500 de lei şi este destinat jucătorilor noi care au realizat prima depunere în cadrul Cazinoului Betano după data de 9 iunie 2017.

Modalitatea de calculare a bonusului acordat este una simplă. Valoarea bonusului este egală cu suma depusă. Pot fi depuse sume între 25 si 500 de lei. Pentru o depunere de 500 de lei se oferă un bonus egal.

Retragerea Bonusului Cazinou Betano este posibilă doar prin parierea sumei totale, formată din depunere plus bonus, de 12,5 ori la Cazinou sau de 5 ori la Pariuri Sportive. Astfel, dacă depui o sumă de 200 de lei şi primeşti un bonus de 200 de lei, va trebui să pariezi un total de 5000 de lei in cadrul Cazinoului, respectiv 2000 de lei în cadrul Pariurilor Sportive.

Încercarea de retragere a bonusului înainte de incheierea rulajului va avea drept consecinţă anularea acestuia şi a câştigurilor obţinute pe baza acestuia. Pentru rulaj sunt acceptate doar pariurile cu cote mai mari de 1.65 si pariurile la video-sloturi. Pariurile anulate, pariurile puse pe meciuri care se anulează sau pe jucători care nu concurează sunt stabilite ca fiind nule şi nu sunt incluse în rulaj. Rulajul realizat în Cazinou are o limită de maxim 5 euro pe rudă sau 0.5 euro pe linie.

Bonusul Cazinou Betano este disponibil doar pentru membrii rezidenţi în România, aceştia având la dispoziţie 90 de zile pentru finalizarea rulajului.

Betano cazinou

Turneu Cazinou Betano

Un alt beneficiu oferit de Cazinoul Betano jucătorilor săi în perioada următoare este şansa de a participa la Turneul cu premii totale de 6000 de lei.

Finalul turneului va aduce 120 de câştigători, jucătorul câştigător al locului 1 primind suma de 400 de lei.

Participarea poate avea loc zilnic. Tot ce trebuie să faci este să joci, cu bani reali, în cadrul sloturilor video aparţinând Cazinoului Betano.

Pentru a avea acces la premii trebuie să joci cel puţin 400 de runde la sloturile video, miza minimă impusă fiind de 1 leu.

Premii Turneu

Premiile oferite de turneu sunt următoarele:

  • 400 de lei pentru Locul 1
  • 300 de lei pentru Locurile 2-3
  • 200 de lei pentru Locurile 4-6
  • 100 de lei pentru Locurile 7-16
  • 50 de lei pentru Locurile 17-40
  • 30 de lei pentru Locurile 41-100
  • 20 de lei pentru Locurile 101-120

Clasamentul se stabileşte în funcţie de cine are cel mai mare câştig pentru 20 de runde consecutive. Clasamentul va fi afişat pe pagina principală a cazinoului unde fiecare jucător îşi poate urmării în permanenţă numărul de puncte şi locul ocupat.

În cazul turneului nu este impusă cerinţa de rulaj, premiile fiind acordate jucătorilor în bani reali, singurele condiţii impuse fiind miza minimă de 1 leu şi numărul minim de 400 de runde jucate la sloturile video din cadrul Cazinoului Betano.

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme