OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Superbet

Întrucât, legislația jocurilor de noroc din 2015 a deschis piața jocurilor de noroc pentru operatorii internaționali, pariorilor din Romania le sunt oferite o multime de site-uri de pariuri din care pot alege. Unul dintre aceste site-uri este SuperBet, care le oferă cetățenilor români o gamă largă de opțiuni de pariere, într-un mediu sigur și echitabil. Licențiată și reglementată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, ONJN, în anul 2015, site-ul de pariuri este disponibil în limba română și acceptă o gamă largă de opțiuni de plată convenabile, care le permit jucătorilor să depună și să se retragă până la 20.000 de lei. Toate datele dvs., private și financiare, vor fi în siguranţă datorită utilizării celor mai noi tehnologii de securitate, astfel încât dvs. să puteți efectua plăți fără griji.

Metode de plată

Unul dintre lucrurile benefice, pe care site-ul SuperBet le pune la dispoziţia jucătorilor, este  varietatea de opțiuni de plată pe care aceştia le pot utiliza pentru a-şi  finanța contul și pentru a-şi retrage câștigurile. Puteți opta pentru un card de credit Visa, E-Wallets, cum ar fi Skrill sau Neteller sau pentru opţiunea PaySafeCard, care vă permit să faceţi un depozit de minim 20 lei, sau un depozit maxim de 20.000 de lei. Toate aceste metode sunt disponibile şi pentru retrageri şi au aceleaşi limite, cu excepția opţiunii PaySafeCard, care este o opțiune de plată preplătită. Vă puteți efectua plățile chiar și fără un cont bancar sau fără un card de credit, folosind bani cash la una dintre agențiile exclusive SuperBet. În acest fel,  puteți depune sau retrage până la 40.000 de lei. Indiferent de metoda pe care o alegeți, nu se va percepe nicio taxă de tranzacție.

Bonusuri şi promoţii

SuperBet vă oferă o varietate de bonusuri pe care le puteți utiliza pentru a profita la maximum de experiența dvs. de joc. Jucătorii noi pot solicita bonusul Relaxed Bet, care le acordă o reducere de 50% din primul lor pariu, această reducere va fii de maxim 250 de lei. Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să vă înregistrați la casa de pariuri online și să faceţi un pariu de cel puțin 10 lei, folosind oricare dintre variantele de pariere. Bonusul poate fii încasat după ce îndepliniți cerințele de pariere stabilite la 5x.

Cei mai pretențioși pariori pot utiliza pariurile speciale, inclusiv pariurile de pe piețele de fotbal, de tenis sau multe altele. Aceste oferte sunt actualizate zilnic, iar meciurile disponibile se pot observa cu ușurință, deoarece acestea sunt marcate cu o stea. Acestea includ Super Share, Super Extra şi Super 6, pariurile din aceste oferte au cote mai mari decât cele oferite în mod obișnuit.

Cu SuperBet puteți câștiga, de asemenea, chiar dacă pierdeți, deoarece site-ul vă va restituii 10% din suma rezultată din câștigurile potențiale împărțite la cotele evenimentului, la care aţi pierdut. Trebuie să aveți cel puțin 11 evenimente pe biletul de pariuri, iar fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă minimă de 1,25. Dacă aveți un singur bilet cu 11 evenimente și un potențial de câștig de 4.000 RON, şi ai pierdut un meci la cote de 2.00, puteți câștiga 200 RON.

Ce ziceţi de creșterea câștigurile cu până la 55%, cu ajutorul opţiunii Super Bonus? Pariaţi pe cel puțin cinci meciuri și de fiecare dată când adăugați un meci,  câștigurile dvs. vor fii mărite cu 5%. Cei mai curajoși pariori, care îşi adaugă 11 pariuri pe biletul lor de joc, pot primi un premiu cu până la 55% mai mare. Fiecare eveniment de pe bilet trebuie sa aibă o cotă minimă de 1,25.

Superbet Casa de Pariuri

Cote şi pieţe de pariuri

De îndată ce veți intra pe site-ul SuperBet, veți observa că oferta lor este clasificată în cinci categorii principale: Pariuri sportive, Pariuri live, Jocuri, Loterie și Virtual. Dacă optați pentru pariurile sportive, vi se va oferii lista cu meciurile pe care puteți plasa pariurile speciale. În partea dreaptă a ecranului, veți observa două meniuri drop-down, care vă oferă toate sporturile și toate competițiile pe care puteți paria.

Site-ul SuperBet vă oferă o gamă largă de sporturi pe care puteţi paria, inclusiv cele mai populare sporturi cum ar fi fotbalul, tenisul și baschetul. De asemenea, puteți paria pe jocuri de Darts, pe fotbalul în sală, pe săriturile cu schiurile și pe alte sporturi mai puţin populare. În ceea ce privește turneele, SuperBet vă oferă cote pentru toate ligile majore din Europa, precum și pentru toate campionatele organizate în întreaga lume. Pariurile sunt disponibile pentru Premier League, Bundesliga germană, EuroLeague, ATP, NHL  şi multe altele. Se oferă o varietate de piețe, inclusiv Asian Handicap, More Goals, Half Time sau Full Time și multe altele. Atunci când plasaţi un pariu special, cotele sunt mai favorabile, în timp ce cotele pentru pariurile obișnuite sunt la egalitate cu media pe industrie.

Opțiunea Live Betting este perfectă pentru pariorii care doresc să facă uz de lipsa de predictibilitate a meciurilor de fotbal. Pariurile live sunt disponibile şi pentru alte sporturi, cum ar fi baschetul, hocheiul, tenisul și pentru multe altele sporturi. În partea dreaptă a ecranului puteți urmări transmisiuni în direct ale meciului pe care aţi pariat, dar și statistici în timp real. Cu ajutorul pariurilor live veţi avea parte de cote mai dinamice, care se vor schimba chiar în fața dvs.

Partea inovatoare a site-ului SuperBet sunt pariurile pe evenimentele virtuale, cum ar fi cursele de câini şi cai, sau fotbalul și meciurile de tenis virtuale. Primul pariu pe care îl faceţi,  pe aceste evenimente, vă poate aduce până la 250 lei garantat.

SuperBet – concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui loc sigur și echitabil pentru a paria pe sporturile și meciurile dvs. preferate, SuperBet ar putea fii cel mai potivit site pentru dumneavoastră. Acesta oferă o varietate de piețe și cote destul de decente, mai ales dacă alegeți să jucaţi unul dintre pariurile lor speciale. Acest site poate fi foarte generos. Vă  puteți utiliza bonusul de bun venit, pe care îl primiţi de îndată ce vă faceţi primul pariu, pentru a vă creşte câștigurile cu 55%; opţiunea prin care puteţi face pariuri live vă oferă o șansă de a câștiga, chiar dacă nu v-ați plasat pariurile înainte de începerea evenimentului.

În cazul în care întâmpinaţi orice problemă în timp ce pariaţi la SuperBet, puteți contacta serviciul de relaţii cu clienţii prin telefon, e-mail sau prin opţiunea de chat live. Echipa de relaţii cu clienții este formată din profesioniști care vă vor oferi, cu amabilitate, un răspuns imediat și să vă vor ajuta să vă rezolvaţi problemele sau neclarităţile dumneavoastră. Acest site este compatibil cu orice dispozitiv mobil, aşa că veţi putea accesa casa dvs. preferată de pariuri oricând şi din orice loc. Toate opțiunile bancare pot fi utilizate şi de pe smartphone-uri sau tablete, iar dacă nu aveți un card de credit sau un cont bancar, agenții SuperBet vă  așteaptă la sediile agenţiilor să faceţi un depozit cash.

Superbet

 

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme