OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Casa de pariuri Unibet

Unibet pariuri

100% până la 250 RON

Unibet pariuri

Unibet vă oferă peste 40 de sporturi unde puteți paria legal. Doar la această casă de pariuri găsești cel mai bun bonus la prima depunere. Nu lipsesc din ofertă pariurile live, cazinoul, pokerul sau sloturile.

Pros

  • Multe sporturi în oferta Unibet
  • Bonus la prima depunere
  • Live Chat în limba română
  • Multe pariuri live

Cons

  • Metode de plată mai limitate

Overall Rating

Unibet pariuri Info


Casa de pariuri Unibet este cea mai importantă agenție de pariuri online de la noi din țară în acest moment. Avantajele sunt mult mai multe decât dezavantajele dacă jucați la Unibet. Cei mai mulți români joacă aici pentru că această casă are zeci de variante de pariuri și live video pentru meciuri importante. Nu lipsesc pariurile live, dar și pariurile pe handicap asiatic care sunt preferatele mele. Eu pariez des peste 2 goluri handicap asiatic. Dacă se marchează cel puțin 3 goluri, pariul e câștigat. Dacă se înscriu 2 goluri, primesc banii pariați înapoi. Iar dacă vrei să faci niște sume importante pe termen lung din gambling, atunci pariurile pe goluri sunt cele mai indicate.

Bonus la prima depunere la Casa de pariuri Unibet

Unibet va oferă un pariu fără risc de 100% în limita a 250RON, dacă faceți prima depunere la această agenție de pariuri. Ar fi bine să folosiți acest pariu fără risc pe o cotă mare. Sau măcar să fie cota 2 ca să va dublați banii. Dacă o să câștigați o să vă păstrați câștigurile, dar dacă pierdeți primiți înapoi un bonus de 250 de RON.

Rulaj Bonus

Rulajul acestui bonus este cel mai ușor dintre toate casele de pariuri de la noi. Rulajul se face de 3 ori pe cote de 1.40 sau mai mari. Dacă bonusul primit este 250 RON, rulajul care trebuie făcut este de 750 RON.

Bonus pentru mobil

În plus, casa de pariuri Unibet vă oferă și un bonus pentru mobil. Ai 50 RON pariu fără risc dacă pariezi prima oară de pe mobil sau tabletă. E foarte important de știut că trebuie să plasați exact suma de 50 RON ca să primiți acest bonus. Nici mai mult nici mai puțin. Dacă o să câștigați, puteți să va păstrați banii din acel pariu. Dacă pierdeți primiți un bonus de 50 RON. Rulajul este de 3 ori pe cote de 1,40 sau mai mari.

casa de pariuri Unibet

Metode de depunere și retragere

Depunerea minim la casa de pariuri Unibet este 50 RON prin card bancar, dar se percepe o taxa de 2,5%. Dacă preferați să depuneți prin Paysafecard, atunci suma minimă este 25 RON. Dacă preferați să depuneți prin cont bancar, atunci trebuie să știți că nu există o suma minimă folosind această metodă de depunere. În plus, nu există taxe dacă depuneți folosind un cont bancar.
Depunerile și retragerile folosind Skrill sau Neteller nu sunt acceptate la Unibet.

Retrageri
În cazul retragerilor, suma minimă este de 65 RON. Sunt 2 metode mari și late de metode de retragere de la Unibet:
1. Transfer bancar
2. Carduri VISA

pariuri live

Pariuri Live

Unibet are sute de pariuri live pentru fiecare meci. Sunt evenimente live din fotbal, tenis, baschet, baseball, rugby și alte sporturi. NU lipsesc pariurile pe victorie, șansă dublă, pe goluri marcate, pe handicap asiatic, scor corect, ambele echipe marchează și multe altele.
Dacă va plac următoarele sporturi: volei, badminton sau handbal și preferați să pariați live, atunci Unibet nu e cea mai bună casa pentru aceste sporturi. Dar pentru fotbal sau tenis chiar nu lipsesc meciurile cu miză sau meciurile amicale.

Pariu Rapid
Există opțiunea Pariu rapid pentru pariorii care vor să joace repede pe anumite faze dintr-un anumit meci. Trăim în secolul vitezei și casele de pariuri trebuie să se adapteze la acest stil de viață rapid.

Poker și Cazinou

Mereu am apreciat o agenție de pariuri care are în același menu și poker și cazinou. Pentru că dacă am chef să joc la un nou slot apărut de câteva zile, nu trebuie să ies de pe site că să joc în altă parte. Tot ce am nevoie am aici. Dacă vă place să riscați la ruletă, atunci Unibet va oferă multe variante de rulete. Dar eu o recomand pe cea europeană pentru că nu are numărul 00 ca cea americană. La ruletă europeană ai șanse mai mari de câștig.

Dacă preferati să jucați poker online o să vă prezint și câteva avantaje și dezavantaje ale Unibet Poker.
Există pe site sateliți pentru Unibet Open și PokerFest, nu permite softuri ajutătoare și puteți jucă poker într-o anonimitate totală.
Dacă vorbim de dezavantaje nu îmi place că nu poți să îți alegi locul la masă de joc, iar grafica de tip cartoons nu este pe gustul meu.

Casa de pariuri Netbet – Concluzii

Una dintre cele mai nevinovate plăceri ale pariorilor români este să facă un bilet cu 10 meciuri la sfârșit de săptămână. Apoi să urmareasca la tv fiecare partidă în parte. Atunci când vezi un meci de fotbal pe care ai pariat, senzația este alta. Iar Unibet vă ajută din nou pentru că are multe transmisii live video
. Chiar dacă nu ai acces la un televizor, poți să deschizi siteul Unibet și să vezi meciul favorit acolo.

Analiza Expertului

De pe acest site nu lipsește Analiza Expertului. Aici Dănciulescu și Ilie Dumitrescu își spun părerea în calitate de oameni de fotbal de succes despre pariuri și evenimente sportive. De exemplu, la finala Champions League dintre Juventus și Real Madrid, Danciulescu a dat un pont bun. A spus că Ronaldo va înscrie în finală și cota pentru acest pariu a fost de 2,50. Dănciulescu a fost inspirat pentru că Real Madrid a câștigat cu 4-1, iar Cristiano Ronaldo a marcat în acel meci.

Pagina de stiri

La casa de pariuri Unibet există o pagină de știri unde sunt prezentate câteva date statistice și informații noi despre meciurile importante din ziua respectivă. Statistica are un rol important în alegere anumitor pariuri sau partide de fotbal. Iar Unibet vă ajută în această privință pentru că vă prezintă forma recentă a celor 2 echipe, dar și meciurile directe.

Dacă ești un parior serios atunci trebuie să ai cont la această agenție de pariuri. Are tot ce trebuie. Pariuri live, multe aplicații pentru mobil, cote bune, multe evenimente sportive etc. Cred că dacă ar scoate comisionul la depunere și ar adauga mai multe sporturi la pariuri live, Unibet s-ar apropia de perfecțiune.

Live Chat

Dacă ai vreo problemă cu o depunere sau verificarea identității, Unibet are live Chat în limbă română. Și acolo îți poți rezolva toate problemele legate de pariuri pentru că cei care lucrează acolo sunt profesioniști.
Retragerile ajung în cont foarte rapid, iar asta este o bilă albă pentru această casă de pariuri. Dacă te interesează și alte recenzii despre alte case de pariuri, atunci ai nimerit unde trebuie. Tot ce trebuie să știi despre Casa de pariuri Netbet este pe Online Cazinouri Bonus.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme