OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Bonus la casa de pariuri Unibet

Bonus pariuri Unibet – Casa de pariuri Unibet are unul dintre cele mai bune bonusuri la prima depunere pentru români. Ca un bonus să fie de calitate pentru pariori trebuie să îndeplinească anumite condiții. În primul rând, bonusul primit să fie o sumă de bani importantă. Nu poți să dai un bonus de 20 de RON și să astepti ca pariorii români să își deschidă toți conturi la acea casă de pariuri. Rulajul acelui bonus să NU fie foarte mare.

Dacă rulajul trebuie făcut de 5 sau de 7 ori înseamnă că este foarte greu de realizat. Trebuie să pariezi foarte des ca să faci rulajul și sunt șanse mari să rămâi și fără bonus și fără banii tăi. Cotele pentru pariurile pentru eliberarea bonusului să nu fie foarte mari. Dacă sunt cote ce depășesc 1,80 atunci va fi foarte greu să te poți bucura de acel bonus.

Bonus pariuri Unibet – 250 RON

Bonusul acordat este 100% Pariu fără Risc până la 250 RON. Dacă sunteți client nou la aceasta agentie de pariuri, aveți dreptul la acest bonus. Primul tău pariu de maxim 250 RON la cota 1,40 este fără risc pe un meci live sau înainte să fluiere arbitrul începutul meciului. Dacă veți câștiga pariul atunci va păstrați toți banii și nu mai trebuie să faceți niciun rulaj.

Dacă pierdeți primul pariu de 250 RON, atunci primiți un bonus tot de aceeași valoare. Rulajul este de 3 ori valoare bonusului primit. Dacă ați primit bonus 250 RON, rulajul este de 750 RON. Dacă bonusul este de 100 RON, atunci rulajul este de 300 RON.

bonus pariuri unibet

Alte cerințe pentru rulajul bonusului la agentia de pariuri Unibet

1. Indiferent dacă pierdeți sau câștigați la pariuri în timp ce faceți rulajul, fiecare pariu contează. Ar fi bine să câștigați mai multe pariuri decât să pierdeți. Și la finalul rulajului să aveți mai mulți bani decât bonusul oferit.
2. Unibet nu acceptă depunerea cu Skrill sau Neteller. Așa că dacă vreți acest bonus sau alte bonusuri pentru casino ar fi bine să depuneți cu un card bancar.
3. Bonusul este valabil doar persoanelor care au cel puțin 18 ani. Minorii nu au voie la orice agentie de pariuri online, nici la casele de la colț de stradă.

Casa de pariuri Unibet are în ofertă de pariuri live și campionate mai puțin importante. De exemplu Divizia a 3-a din Spania sau Divizia a 4-a din Italia sunt prezente în meniul pariurilor live. Se poate paria la această agenție online și pe câștigători la anumite concursuri muzicale, cine va lua premiul Nobel, cine va câștiga alegerile parlamentare din Anglia sau Germania.

Suntem într-o era în care majoriatea oamenilor intră pe site-uri de pe mobil. Iar Unibet nu a stat cu mâinile în sân și are pregătită pentru voi o platformă de mobil de top. Puteți paria de pe mobil înainte meciului, dar si în timpul partidei. Puteți încerca pariuri pe victorie, pe goluri marcate, pe handicap asiatic, șansă dublă, pe cartonașe galbene și multe altele.

Mai multe informații despre acest bonus, dar și despre această agenție de pariuri găsiți în acest articol care va răspunde la toate întrebările voastre.

 

Pariaza la Unibet cu 250 RON Bonus >>

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme