OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Bonus cazino Admiral

Bonus Cazino Admiral – Pe 1 Iulie 2017, ONJN a aprobat licenţa (licenţă 123/2.06.2017) Cazinoului Admiral. Admiral dispune de câteva săli de joc în României şi în alte ţări europene, însă acum va concura cu cazinouri precum Maxbet şi în mediul online .

Cazinoul Admiral are un bonus interesant pentru întâmpinarea noilor jucători. De ce ar trebui să încercaţi Admiral? Admiral este singurul loc unde vă puteţi încerca norocul la sloturi legendare precum Book of Ra, Sizzling Hot şi Lady’s Charm.

Bonus Cazino Admiral: până la 1000 RON în plus pentru jucătorii noi

Primul dumneavoastră depozit depus în cadrul Cazinoului Admiral este dublat până la 800 RON. Pentru a obţine acest bonus, este necesar un depozit minim de 30 de RON. Dacă depozitul dumneavoastră este 30 RON, veţi obţine un bonus de 30 RON, oferit de cazinoul Admiral. Suma maximă a bonusului este de 800 RON. Prin urmare, dacă depozitul dumneavoastră este, de exemplu, de 1000 RON ca prim depozit, veţi obţine un bonus de 800 RON.

Puteţi obţine în plus o sumă de 200 RON, fără nici un depozit suplimentar. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi pentru a obţine acest bonus este să vă verificaţi contul Admiral. Puteţi face asta furnizând o copie a ID-ului şi o dovadă a adresei dumneavoastră, de exemplu o factură de utilitate.

După verificare, veţi primi un bonus non-depozit de 200 RON. În total, noii jucători pot obţine astfel un bonus de 1000 RON din partea cazinoului Admiral.

Care sunt termenii bonusului?

Un bonus oferit de cazinouri poate fi impresionant, dar dacă termenii bonusului sunt inconsecvenţi, acest bonus nu este deloc în regulă. Din fericire, Admiral furnizează termeni rezonabili referitori la bonus.

Bonusul cazinoului Admiral trebuie să fie pariat de cel puţin 30 de ori, până când veţi putea încasa banii în numerar. De exemplu: dacă aveţi un bonus de 100 RON, trebuie să pariaţi un total de 3000 RON pentru a putea încasa banii de bonus.

bonus cazino admiral

Banii de bonus sunt convertiţi în sume de 50 RON. De fiecare dată când pariaţi o sumă de 50 RON de 30 de ori, acea parte este încasabilă. Acesta este un avantaj pentru jucători. Dacă nu puteţi juca întreaga sumă a banilor de bonus, puteţi încasa cel puţin o parte. În cadrul altor cazinouri, nu este posibil să încasaţi nicio o sumă a banilor obţinuţi ca bonus, dacă nu completaţi parierea pentru întreaga sumă.

Aveţi la disoziţie 30 de zile pentru a completa cerinţa de a paria de 30 de ori. Toate sloturile contribuie 100% la îndeplinirea acestei cerinţe de joc, cu excepţia sloturilor cu un jackpot.

100 RON bonus atunci când recomandaţi unui prieten

Aveţi câţiva prieteni cărora le-ar plăcea să joace “jocuri ca la aparate”? De ce nu-i invitaţi să-şi încerce norocul în cazinoul Admiral? Veţi primi un bonus de 100 RON pentru fiecare prieten căruia îi recomandaţi acest cazino online.

Aceiaşi termeni de bonus precum cei din oferta bonusului de întâmpinare sunt aplicabili pentru bonusul “recomandaţi un prieten” în valoare de 100 RON. Asta înseamnă că banii bonusului trebuie pariaţi de 30 de ori înainte de a-i putea încasa.

Pentru a obţine acest bonus, prietenul recomandat trebuie să depună un depozit de cel puţin 30 de RON şi să joace pe cel puţin 10 sloturi diferite în termen de o săptămână. Desigur, prietenii dumneavoastră vor obţine, de asemenea, un bonus de întâmpinare de 100% şi 200 RON drept bonus de verificare, fără depozit.

JOACA LA ADMIRAL CASINO CU 1000 RON BONUS   

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme