OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Bonus Betfair la prima depunere


Betfair are cele mai mari cote la pariuri din România, cel puțin la Exchange. Dacă nu mă credeți că are cele mai bune cote, la orice meci de fotbal faceți o comparație între cotele unei alte case de pariuri și Betfair Exchange. În plus, această casă de pariuri oferă un bonus Betfair de 450 RON la prima depunere. Bonusul este valabil pentru jucătorii noi, doar dacă depun cu un card bancar. Dacă vreți să faceți prima depunere cu Skrill sau Neteller, atunci bonusul nu mai este valabil.

Condiții de rulaj al bonusului la Betfair

Bonusul este de 450 RON, 50% din prima depunere, valabil doar la Sportsbook. Cu alte cuvinte trebuie să depuneți 900 RON caBonus betfair să obțineți un bonus de 450 RON. Depunerea minimă pentru acest bonus este de 100 RON.
Cotele minime pentru rulaj sunt de 1,60 sau mai mari. Întreaga sumă trebuie rulată de 4 ori înainte să faceți o retragere. Puteți juca sume mari sau să împărțiți bonusul în sume mai mici și să încercați așa. Eu va recomand a două variantă. Să pariați fără grabă și să rulați bonusul pe mai multe meciuri. Aveți destul timp pentru a rula acest bonus 3 luni de zile.

Bonus Betfair: Alte reguli importante pentru acest bonus

În cazul unui pariu anulat, invalidat, refuzat sau non-alergător miza intitiala va fi transferată înapoi în portofelul din care a fost folosită-și progresul rulajului va fi scăzut.

Dacă preferați să jucați pariuri multiple și să faceți și rulaj, atunci cel puțin o cota să fie de 1,60. Oferta se aplică doar pariurilor plasate pe Desktop, mobil sau tabletă. Pariurile plasate pe produsul Exchange sau prin sistemul lor de Pariuri prin Apel Telefonic nu se vor califică pentru acastă promoție.

Mai multe bonusuri de Betfair

În afară de bonusul de 50% pâna la 450 RON, Betfair are un bonus exclusiv pentru pariorii serioși. Pentru a obține bonusul de 100% până la 100 RON, trebuie să vă deschideți contul Betfair utilizând codul de bonus ZSKABI.
Condițiile pentru acest bonus sunt:
  • Trebuie să faci un pariu cu miza de cel puțin 100 RON, maxim 90 zile după crearea contului.
  • Sumă trebuie rulată de 3 ori înainte să faceți o retragere
  • Puteți folosi bonusul pentru o singură  selecție sau cu mai multe selecții pe bilet. Cotă minimă este 1,60.
  • Bonusul este valabil de 90 zile.

Casa de pariuri Betfair este în limba română

Acum câțiva ani, românii nu se înghesuiau să parieze la această agenție de pariuri. Motivul principal era ca meniul siteului era în limba engleză. Acum lucrurile s-au schimbat în bine. Betfair este tradus în limbă română, iar navigarea pe site a devenit foarte ușoară.

Betfair este una dintre cele mai serioase case de pariuri din România. Deoarece fuziunea cu Paddy Power este a doua cea mai mare companie online de jocuri de noroc din lume. Imediat după Bet365, dar înaintea unor nume mari precum Pokerstars, GVC (Sportingbet), Unibet, 888 și NetEnt.

pariaza la betfair cu 450 RON bonus   

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme