OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Blackjack

Niciun joc nu este mai presus decât Blackjack-ul. Acest joc simplu, dar incitant, domină lumea jocurilor de cărţi de secole. Este în fruntea tuturor jocurilor de cazinou, atât în cazinourile clasice cât şi în cele online. Chiar dacă nu ai avut şansa să îl joci până acum, cu siguranţă ştii despre ce e vorba, deoarece Blackjack-ul a apărut în numeroase filme. Atunci când vei încerca acest joc, te asigurăm că nu îţi vei mai putea lua gândul de la el pentru o perioadă mai lungă de timp. Atâta timp cât ai voinţa de a-ţi dezvolta abilităţile şi de a îmbrăţişa adevăratul farmec al jocului de 21, Blackjack-ul îţi poate oferii plăcere, entuziasm şi premii substanţiale.

Cele mai bune cazinouri pentru a juca blackjack!

Rank
Site-ul
Bonus
Rating
Visit
1
100% up to 500 RON
2
100% up to 850RON
3
100% up to 1.000 RON

Istoria Blackjack-ului

Este dificil de spus exact în ce perioadă a apărut acest joc; în forma pe care o ştim astăzi. Un lucru este sigur, nu a fost inventant de cineva anume, într-un anumit an sau într-o anumită locaţie. Regulile acestui joc au fost şlefuite şi ajustate timp de zeci şi zeci de ani, înainte de a devenii aşa cum îl ştim cu toţii. Cu toate acestea, există câteva teorii cu privire la originea acestul joc, dar doar una dintre aceste teorii pare veritabilă, celelalte fiind doar presupuneri. Această teorie ar trebuii să ne ajute să ne facem o ideea despre procesul de creaţie al acestui joc.

Teoriile care susţin că Blackjack-ul a apărut în Roma anitică, sunt plauzibile, dar neconfirmate. Primele urme istorice ale versiunilor originale ale acestui joc, apar în jurul anului 1700 în Franţa. Cazinourile de la acea vreme ofereau un joc numit Vingt-et-Un, care tradus semnifică 21. Se crede că această primă versiune, nu prea populară a jocului, îşi are rădăcinile în jocurile franceze numite Chemin de Fer şi French ferme.

Pot fii găsite unele similarităţi între backjack-ul de astăzi şi un joc spaniol numit One and Thirty. Versiunea spaniolă avea ca scop obţinerea a 31 de puncte din 3 cărţi, în loc de două. Abia când acest joc a ajuns în America de Nord, cu ajutorul coloniştilor francezi, a primit numele de blackjack. Acesta era numele unui pariu special, o mână care conţinea 8 valeţi negri (4 valeţi de inimă neagră şi 4 valeţi de treflă) şi un As de inimă neagră; această mână avea şanse de câştig de 10 la 1. Pariul acesta nu a rezistat în timp, dar numele jocului a supravieţuit.

blackjack

Regulile Blackjack-ului

În comparaţie cu celelalte jocuri de cărţi de prestigiu, blackjack-ul are un set foarte simplu de reguli. Un bun jucător de blackjack, trebuie să înţeleagă pe deplin cum funcţionează acest joc şi să aibă abilităţi matematice, pentru a putea analiza eventualele probabilităţi, înainte de a lua vreo decizie.

La o masă de blackjack, pot juca 6 persoane. Pot fii  folosite şase sau opt pachete de cărţi, iar jocul se poat desfăşura în 2 feluri : fie hand-held fie shoe. O sesiune de joc începe cu jucătorul din partea stângă a dealer-ului. Înainte de a primii cărţile, jucătorii trebuie să parieze. Apoi jucătorii primesc 3 cărţi cu faţa în sus. Crupierul primeşte o carte cu faţa în sus şi o carte cu faţa în jos. Cele mai frecvente şi populare mişcări din blackjack sunt : Stand, Hit, Double, Split şi Surrender.

Obiectivul jocului este să înfrângi mâna pe care o are dealer-ul, cu un scor cât mai apropiat de 21, dar fără să depăşeşti acest număr. Valeţii, Damele şi Popii valorează 10 puncte, iar  Aşii pot valora fie 1 punct fie 11 puncte în funcţie de joc. Celelalte cărţi au aceeaşi valoare ca şi cea inscripţionată pe ele. Dacă jucătorul obţine 21 de puncte din primele 2 cărţi (un 10 şi un As), acesta va câştiga automat. Acest câştig se numeşte Natural Hand sau Blackjack.

Strategii de joc

Nu te poţi aştepta să căseşti o strategie care îţi va garanta un câştig de fiecare dată. Dar dacă eşri un fan al jocului, există diferite mijloace prin care îţi poţi creşte şansele de câştig. Unele sunt puţin controversate, cum ar fii număratul cărţilor. Cu toate acestea, număratul cărţilor nu este ilegal, această strategie este dezaprobată doar de managerii cazinourilor, pentru că astfel jucătorii au o şansă să reducă house edge-ul cazinoului respectiv. Notoriusul Bill Kaplan, care a înfinţat MIT blackjack team, oferă jucătorilor mai multe informaţii despre acest subiect.

Lăsând număratul cărţilor la o parte, cel mai bun sfat pe care ţi-l putem da este să înveţi strategiile de bază ale acestui joc.  Strategiile de bază au fost create cu ajutorul unur simulări pe calculator a milioane de mâini de blackjack. Cu ajutorul regulilor acestei strategii de bază, jucăorii pot folosii probabilităţile matematice în avantajul lor şi cu puţin noroc îşi pot îmbunătăţii valoarea mâinii de joc. Mulţumită internetului, aceste strategii de bază sunt disponibile online pentru oricine este interesat să le stăpânească. Nu uita că scopul jocului este de al înfrânge pe dealer, nu de a obţine cu orice preţ 21 de puncte.

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme