OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Betway şi 888 în colaborare cu lumea hackerilor

Jocurile de noroc online reprezintă una dintre multele ţinte ale hackerilor din cadrul mediului online, mai ales având în vedere sumele de bani care circulă în acest domeniu. Totuşi, deşi aceasta este considerată o problemă importantă şi care a atras atenţia în vederea găsirii unor soluţii, anumite infracţiuni cibernetice din lumea jocurilor au fost fie necunoscute fie ignorate de către operatori şi autorităţi.

La începutul acestei luni, 888 a primit o amendă de 8 milioane de lire sterline pentru a permite jucatorilor excluse de jocuri de noroc să joace.

De asemenea, 888 a ajuns la știri din cauza implicării în publicitate în articole de știri false. 888 va primi o altă amendă pentru acest lucru. Se pare că nu este suficient pentru 888.

888 hackeri

Scopul colaborării

Se considera că un grup de hackeri a fost în spatele atacurilor cu scopul de a dezvolta o afacere prin afiliere în mediul iGaming, ademenind clienţii siteurilor afectate către siteurile altor branduri. Există numeroase aspecte care indică faptul că hackerii au colaborat în tot acest timp cu programe afiliate precum Buffalo Partners şi totodată cu companii importante de jocuri de noroc precum 888 şi Betway. Este presupus faptul că aceste mari companii îşi măresc numărul de jucători plătind pentru aceste activităţi ilegale.

Trebuie luat în considerare şi faptul că companiile 888 şi Betway posedă licenţe acordate de Comisia de Jocuri de Noroc a Regatului Unit care până în momentul de faţă nu a întreprins nicio acţiune împotriva şi pentru a pune punct desfăşurării acestei activităţi ilegale.

Prin sublinierea acestor probleme, Casino News Daily urmăreşte obţinerea de răspunsuri din partea reprezentanţilor celor menţionate anterior, menţionând că posedă dovezi ce pot susţine cele afirmate cu scopul de a pune capăt acestei probleme existente de mult timp.

Problema este că atât Buffalo Partners cât şi Betway şi 888 nu par a fi miraţi sau îngrijoraţi de faptul că numele lor sunt promovate prin intermediul infracţiunilor acestor hackeri, cu toate că aceste acţiuni sunt ilegale, şi provoacă pagube financiare altor companii.

888

Modul de operare

Una dintre dovezile existenţei acestui grup de hackeri este faptul că siteurile afectate sunt în mare parte atacate în acelaşi mod. Aceştia au încorporat o etichetă în cadrul siteurilor afectate, care redirecţionează clienţii către siteul lor unde fac referire la operatori de jocuri de noroc online aleşi de ei, obţinând astfel şi trafic şi clienţi noi pentru operatorii respectivi. Totodată, hackerii pot face posibilă redirecţionarea directă către paginile altor operatori.

În Europa, piaţa de jocuri de noroc online a ajuns la o valoare de aproximativ 14.3 miliarde de euro. Numai în Regatul Unit, acest sector a generat 4.5 miliarde de lire. Această creştere a atras atenţia autorităţilor de reglementare la nivel european în vederea menţinerii unor standarde de funcţionare care să asigure desfăşurarea activităţii operatorilor într-o manieră legală şi responsabilă din punct de vedere social.

În standardele Uniunii Europene, atacurile hackerilor sunt considerate crime cibernetice şi sunt pedepsite ca infracţiuni de crimă  organizată. Licenţele acordate de Comisie au scopul de a asigura funcţionarea corespunzătoare a companiilor de jocuri de noroc, fapt care a fost încălcat de Betway şi 888 şi nesancţionat până în momentul de faţă.

Aşadar, sunt aşteptate măsuri care să oprească permiterea obţinerii de beneficii de către aceste companii prin activităţile ilegale ale hackerilor.

888 actiează şi în România pe baza unei licenţe. Având în vedere evenimentele recente şi evidenta implicare a companiei, este îndreptăţită suspendarea promoţiilor oferite şi promovate de 888.

Updated: September 19, 2017 — 8:59 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme