OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Barcelona se misca bine pe piata transferurilor

piata transferurilor

Barcelona l-a adus pe Ousmane Dembélé ca să înlocuiască lipsa lui Neymar. Plecarea brazilianului la PSG a last un gol imens în sufletele suporterilor catalani. În plus, dușmanii Barcelonei(în special Real Madrid) nu mai sunt ținuți la respect de trioul MSN. Iar cei din conducerea Barcelonei se misca bine pe piata transferurilor si au plătit 105 milioane de euro echipei Borussia Dortmund pentru Dembélé. Dar în contractul de transfer sunt mai multe clauze, iar suma poate ajunge la 147 de milioane de euro. Jucătorul a semnat un contract pe durata a 5 ani. Dembélé are o clauză de reziliere pusă de echipa catalană care ajunge la 400 de milioane de euro. După ce PSG a plătit clauza de reziliere a lui Neymar, cei care conduc destinele Barcelonei pun prețuri enorme pe fotbaliștii lor.

Ousmane Dembélé este cel mai tânăr jucător al Barcelonei care va juca la prima echipă din 2003 și până acum

Ousmane Dembélé are 20 de ani și 102 de zile si este cel mai tânăr jucător transferat din ultimii ani la Barca. Doar Quaresma, care a fost adus în 2003 la gruparea catalana, era mai tânăr. Iar Quaresma a fost considerat unul dintre cei mai talentați jucători pe care i-a avut Portugalia. Dar i-a lipsit seriozitatea în antrenamente dovedită de Messi sau de Cristiano Ronaldo. Chair și acum, felul în care lovește Quaresma mingea cu exteriorul nu am văzut la alți jucători de top. Foarte puțini fotbaliști pot să centreze cu exteriorul direct pe capul atacantului așa cum o face Quaresma.

Cum s-au schimbat prețurile pe piata transferurilor în doar 12 luni

Anul trecut, pe vremea asta, vorbeam despre transferul lui Higuain pentru 79 de milioane de euro sau de transferul lui Mats Hummels pentru 32 de milioane. Acum se vorbește despre niște sume incredibile. Transferuri de peste 200 de milioane. Mutari de jucatori de peste 100 de milioane de euro care nu mai par din alte lumi. Norma unui jucător foarte bun este peste 100. Sunt refuzate sume enorme, vezi cazul Philippe Coutinho de la Liverpool. Lumea fotbalului european a luat-o razna.

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme