OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Bar Bar Black Sheep recenzie – slot-ul de MicroGaming

Bar Bar Black Sheep

Bar Bar Black Sheep
Rating:
100% bonus până la 800 RON Play Now

Bar Bar Black Sheep Features

  • RTP: 95,03%
  • Măreşte pariul de 999 de ori
  • Combină cu grafica luminoasă şi cu tema familiară

Bar Bar Black Sheep Basics

  • Game Type : Slot
  • Software : MicroGaming

Bar Bar Black Sheep este inspirat din unul dintre cântecele copilăriei, pe care fiecare dintre noi l-a cântat la un moment dat. La început, Microgaming  a dat un aer clasic acestui slot, dar ulterior a venit cu o versiune îmbunătăţită a acestuia. Jocul este compus din 5 role şi 15 linii fixe de joc. Introducera acestui joc vă va face să vreţi să număraţi fiecare oiţă apărută pe ecran, dar multimea de oiţe reprezintă de fapt numărul multiplicatorilor pe care îi găsiţi în slot. Un cântec de leagăn de proporţii colosale!

Cum se joacă Bar Bar Black Sheep?

Acest slot vibrant este constrâns să vă aducă câştiguri incredibile, deoarece dispune de o mulţime de metode prin care vă puteţi mării suma pe care aţi pariat-o iniţial. Tot jocul se desfăşoară pe 5 role şi pe 15 linii de plată. Aceste linii sunt fixe, aşa că jucătorii nu pot alege pe care dintre ele vor miza.

Când vă simţiţi pregătit de joc, puteţi alege valoare monedelor, care variază între 1 cent şi 10 €. Puteţi de asemenea să alegeţi şi câte stfel de monede veţi paria pe fiecare linie, puteţi selecta între 1 şi 20 de monede. Pariul minim al acestui slot este de 0.15 cenţi pe rotaţie, iar pariul maxim este de 150 de euro.

Dacă vă uitaţi mai atent la combinaţiile caştigătoare, veţi oberva multe simboluri care au ca temă ferma: mere, porumb, vinete, portocale şi pepeni. Pe lângă acestea, în joc mai există şi un hambar roşu, un simbol Bar şi doua oiţe, una alba şi una neagră. Toate premiile sunt proporţionale cu pariul selectat. Runda bonus vă măreşte considerabil şansele de câştig.

Bar Bar Black Sheep

Runda bonus

Bar Bar Black Sheep conţine o combinaţie uimitoare de bonusuri. Acestea includ simboluri wild şi scatter, rotiri gratuite, multiplicatori şi un bonus unic de multiplicare.

Logo-ul jocului este simbolul wild. Acesta va înlocuii simbolurile de bază şi va completa orice combinaţie de 3 sau mai multe simboluri. Acesta este cel mai bine cotat simbol şi vă poate aduce premii de până la 10.000 de monede. Simbolul wild nu declanşază runda bonus.

Simbolurile scatter sunt reprezentate de saci cu lână pe care scrie Free Spins. Aceste pot iniţia rotiri gratuite oricând şi oriunde apar în număr de 3. Odată activat bonusul Free Spins, jucătorii primesc între 10 şi 20 de rotiri gratuite pentru 3, 4 sau 5 simboluri scatter. În timpul acestui bonus, toate câştigurile sunt triplate. Acest bonus poate fi re-activat pentru a vă creşte şansele de câştig.

Simbolul scatter este al doilea cel mai bine cotat simbol din acest slot. Două astfel de simboluri vă multiplică o dată pariul iniţial, 3 simboluri = 2x pariul iniţial, 4 simboluri = 3x pariul iniţial, 5 simboluri = 100x pariul iniţial.

Cea mai interesantă rundă bonus este, bonusul special Bar Bar Black Sheep. Acesta se activează în momentul în care pe prima, pe a doua şi pe a treia linie apar în acelaşi timp următoarele simboluri, în această combinaţie: Bar-Bar-Black Sheep. În timpul activării bonusului, toate aceste simboluri vor fii înlocuite cu un multiplicator, iar rotirile care vor urma, pot dezvăluii un multiplicator care vă măreşte pariul de 999 de ori.

Bar Bar Black Sheep

Concluzie despre Bar Bar Black Sheep de MicroGaming

Muzica din fundal se combină cu grafica luminoasă şi cu tema familiară pentru a furniza încă un slot de excepţie de la Microgaming. În majoritatea timpului acest joc oferă 10 rotiri gratuite şi multiplicatori care vă dublează suma, aşa că jucătorii nu au de ce să se plângă.  Deşi simplicitatea acestui joc este un mare plus, simbolul wild apare destul de frecvent pentru a vă mării şansele de câştig.

Jocul acesta iese în evidenţă datorită multiplicatorului de 999 de ori, care vă oferă beneficii fantastice. Este uşor să câştigaţi toate premiile oferite de bonusuri dar şi jackpot-ul de 95.000 de euro. Dacă sunteţi un jucător nou, alăturaţi-vă cazinoului Netbet.ro chiar azi şi puteţi primii un bonus nelimitat de 100% şi 20 de rotiri gratuite pentru acest slot. Acest slot poate fii jucat pe orice dispozitiv electronic, fiind perfect pentru a vă relaxa oriunde şi în orice moment.

joaca bar bar blacksheep la netbet cu 1000 ron bonus   

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme