OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Baccarat

În interiorul fiecărui parior există un mic James Bond, un personaj curajos şi şmecher care îl învinge pe tipul cel rău şi fuge cu premiul care va aduce dreptatea si care va reda pacea. Ei bine, cel puţin fiecare jucător visează să fie acest personaj la un moment dat. Acestea fiind spuse, acest vis poate deveni realitate pentru aceşti entuziaşti, acum că jocul Baccarat, vestitul joc favorit al lui Pom, este valabil acum, peste tot în domeniul virtual, fiind găzduit de majoritatea cazinourilor online. Toţi jucătorii români pot încerca acest joc pe orice dispozitiv electronic.

Vremurile în care jocul de Baccarat putea fii jucat doar de oamenii din cercurile de elită, au apus demult, acum poţi participa la acest joc intrigant oricând vrei, pentru cât timp vrei. Ai dubii în ceea ce priveşte acest joc? După ce vei citi acest articol îţi garantăm că toate dubiile îţi vor dispărea.

Baccarat-ul este un joc de masă, care poate fi jucat cu mai multe pachete de cărţi, în funcţie de dificultatea jocului. Jocul gravitează în jurul Bancherului, cunoscut şi sub numele de dealer şi a jucătorului. Odată ce cărţile sunt împărţite, apare unul dintre cele 3 rezultate posibile; câştigă bancherul, câştigă jucătorul sau jocul se încheie la egalitate.

Scopul jocului este să aduni puncte, a căror sumă să fie cât mai aproape de cifra 9. Toate cărţile de la 2 la 9 îşi reţin valoarea de bază, aşii valorează un punct iar celelalte cărţi nu au nicio valoare. Dacă depăşeşti suma maximă şi să zicem ai 16 puncte, atunci mâna ta are 6 puncte, se ia în considerare numărul din dreapta. În mediul online, nu trebuie să îţi baţi capul cu calcule, pentru că software-ul calculează în locul tău. Cine are cele mai multe puncte de la masă câştigă, simplu.

Cum se pariază?

Aşa cum deja am explicat, acest joc poate avea 3 rezultate, iar tu poţi paria pe fiecare dintre acestea. Dacă ai estimat deja că o mână va fii câştigată de către jucător, atunci pariezi pe el. La fel poţi paria si pe Bancher, dacă ai impresia că el o să iasă învingător. Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a paria pe egalitatea dintre cei doi. Suma pe care o pariezi este de obicei suma totală pe care o depui, dar în funcţie de cazinou poţi opta pentru un comision (de 5 % în general) care este reţinut în cazul în care câştigă Bancherul. Dacâ pariezi pe egalitate ai cele mai multe şanse de câştig, dar este un rezultat care se obţine mai rar.

Baccarat online

Ai nevoie de anumite abilităţi pentru a juca?

Spre deosebire de Blackjack, Baccarat-ul este un joc care nu necesite abilităţi speciale din parte jucătorilor. Este imposibil ca un jucător să afecteze în vreun fel finalul rundei, din moment ce singurele sale decizii în joc au legătură cu parierea. După ce se fac pariurile, ai nevoie doar de noroc. Baccarat-ul online oferă o veritabilă experienţă de joc, dar dacă vrei să ai un joc cât mai bun, poţi să cauţi online strategii de pariere şi să îţi exersezi management-ul sumei de care dispui. Combinaţia acestor sfaturi, îţi poate îmbunătăţii jocul.

Sfaturi

Totul se rezumă la capacitatea jucătorului de a prezice care dintre cei doi va avea un scor mai mare, dar dacă nu eşti un clarvăzător, te poţi baza doar pe experienţa de joc pe care ai acumulat-o, iar cu ajutorul acesteia poţi decide ce strategie de joc te va ajuta în jocul următor. După o vreme, sau după ce ai ascultat sfatul unui expert, vei putea determina care pariuri trebuie evitate şi care pariuri par promiţătoare. Parierea pe Bancher este o alegere mult mai bună decât parierea pe egalitate. Deasemeanea, îţi poţi mări şansele dacă alegi un joc cu mai puţine pachete de cărţi şi un cazinou cu mai puţine comisioane. Nu fi leneş şi fă câteva cercetări înainte să alegi unde vei juca.

Mai mult decât atât, indiferent cât de mulţi jucători te sfătuiesc să fii foarte atent la scoruri, nu fii atât de naiv încât să crezi că ai descoperit un tipar al jocului pe care te poţi baza. Astfel îţi vei epuiza energia degeaba, încercând să gaseşti ceva ce nu există, fiecare mână la Baccarat este unică.

Ceva ce ar trebuii să aplici atunci când vine vorba de toate jocurile de noroc, nu numai de Baccarat, este monitorizarea atentă a bugetului pe care îl ai. Fixează-ţi un buget anume pentru fiecare joc şi nu-l depăşii. Astfel te antrenezi să devi un jucător responsabil, care se poate bucura de tot jocul, nu doar de premiul cel mare.

Concluzie despre baccarat online

Baccarat-ul este foarte profitabil şi oferă o adevărată experienţă de joc. Cazinourile online au fost destul de înţelepte să adauge în oferta lor acest joc, pe care jucătorii români îl vor aprecia cu siguranţă, după ce se pun la punct cu felul în care acesta se joacă. Acum că şii câte ceva despre acest joc, nu mai ai niciun motiv pentru care să nu îl încerci. Alătură-te unui cazinou online şi bucură-te de experienţa plăcută pe care ti-o oferă Baccarat-ul.

joaca baccarat cu 500 RON bonus   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme