OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Aloha Cluster Pays recenzie

Aloha Cluster Pays

Aloha Cluster Pays
Rating:
100% până 850RON Play Now

Aloha Cluster Pays Features

  • Sticky Win Feature
  • RTP: 96,4%

Aloha Cluster Pays Basics

  • Game Type : Slot
  • Software : Netent

Aloha Cluster Pays este de departe unul dintre cele mai aşteptate noi slot-uri video lansate de  Net Entertainment. Jocul îţi oferă un total de 5 role fără nicio line de plată. Vom revenii asupra acestui aspect în cele ce urmează. Toate aceste role sunt inscripţionate cu imagini tropicale şi în stil Tiki. Acest slot cu aer de insula hawaiană îţi oferă un jackpot de 100.000 de monede, şi îl găseşti în deosebi în cadrul cazinoului online Circus.

Pariuri

Dedesubtul acestor role găsim obişnuitul panou de pariere oferit de toate jocurile de la Net Ent. Aloha Cluster Pays îţi oferă posibilitatea de a alege valoare pe care o au monedele tale care variază de la 0.01 pana la 2.00. Din acest moment, jucătorii pot paria de la 1 monedă până la 10 monede per rotaţie. Acest lucru oferă posibilitatea de a juca începând cu o miză  de 0.10 pe rotaţie până la o miză de 200.00 pe rotaţie.

Simboluri speciale

Acest slot nu funcţionează la fel ca unul tradiţional. Pentru că nu există linii de plată, jucătorii trebuie să formeze grupuri de simboluri pe role pentru a câştiga. Acest lucru se poate realiza foarte uşor, dar jucătorii trebuie să aiba cel puţin 9 simboluri în fiecare grup de pe role pentru a câştiga.

Un simbol special a fost introdus în acest slot, un simbol care are forma unui semn de întrebare. Acesta poate înlocuii orice alt simbol din joc cu excepţia celui pentru rotire gratuită.

Aloha Cluster Pays

Fiecare grup câştigător va declanşa automat opţiunea Sticky Win Re-Spin. Când se întâmpla acest lucru, veţi observa că toate simbolurile câştigătoare ramân pe loc în timp ce celelalte secţiuni ale rolei vor începe să se învârtească din nou. Astfel vei putea să îţi măreşti câştigurile fără niciun cost adiţional.

Bonusuri

Simbolul pentru rotaţie gratuită are forma unui timbru poştal cu o insulă tropicală. Când acestea apar pe role, jucătorii pot obţine 9, 10, 11 sau 12 rotiri gratuite. La rândul lor şi rotirile gratuite îţi pot oferii până la 4 rotiri gratuite. În timpul derulării acestui bonus, toate simbolurile mai puţin câştigătoare vor fii inlăturate de pe role. Vor fii înlocuite cu cele care oferă câştiguri mai mari. Ultima rotaţie a jocului este garantat una câştigătoare, dar dacă această regulă nu este respectată, jucătorul va primii rotiri gratuite până când cea din urma va fii câştigătoare.

Plăţi

Există în acest joc anumite simboluri cu o miză mai mare, care în mod evident vor fii mult mai avantajoase decât celelalte simboluri. Cele 3 figurine mari Tiki (colorate cu albastru, verde şi roşu) valorează între 30 şi 10.000 de monede (pentru grupuri de 9 până la 30 de simboluri).

Pe langă acestea mai sunt şi simboluri care valorează mult mai puţin cum ar fii: floarea, scoica şi ananasul. Pentru grupuri de la 9 la 30 de simboluri de acest tip căştigi de la 5 până la 2.000 de monede.

Concluzie despre Aloha Cluster Pays

Aloha Cluster Pays este unul dintre cela mai unice şi creative jocuri ale cazinoului online Circus.ro. Doar pentru acest motiv trebuie să încercaţi acest nou joc. Dacă îţi plac jocurile cu câştiguri multiple si cu multe bonusuri, atunci acesta este jocul potrivit pentru tine.

joaca aloha cluster pays cu 850 de RON bonus   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme