OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

Agent Jane Blonde – MicroGaming

Agent Jane Blonde

Agent Jane Blonde
Rating:
100% bonus până 1.500 RON + 20 rotații gratuite Play Now

Agent Jane Blonde Features

  • RTP: 96,10%
  • Câștigă până la 10.000 € pe rotație
  • Slot-ul "medium variance"

Agent Jane Blonde Basics

  • Game Type : Slot
  • Software : MicroGaming

Microgaming a creat slot-ul Agent Jane Blonde ca fiind omologul agentului secret britanic FBI 007, James Bond. Jocul urmăreşte aventurile super-spionului Jane Blonde, iar jucătorii se pot cufunda adânc în lumea spionajului. Unii dintre dvs. ar putea observa similitudini între acest slot şi Hitman, un alt joc de la Microgaming.

Acest slot palpitant are o grafică inspirată de desenele animate, care îl portretizează pe acest spion super-superb și pe dușmanii ei, în timp ce se implică în misiuni periculoase, aflate pe tot globul. Jucătorii sunt complet atraşi în povestea și entuziasmul oferite de acest slot despre spionaj.

Slot-ul Agent Jane Blonde

Acesta este un slot dispus pe 5 role şi pe 9 linii de joc, dar chiar dacă are foarte puţine linii de joc, premiile sunt foarte bune. Când obţineţi o combinaţie câştigătoare, are loc o explozie care conţine Gloanţe, Cocktail-uri, Arme C4, Ochelari X-Ray, Rujuri, GPS Trackers și Pistoale Derringer. Pe parcursul jocului o veţi urma agenta Jane Blonde într-o serie de misiuni, printre care se numără Misiunea Jet, Misiunea Scuba, Misiunea Snow și Misiunea Road Trip. Acest slot este plin de adrenalină.

Agenta Jane Blonde are rolul principal în acest slot și ea este simbolul Wild, care poate înlocuii toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Scatter, care este reprezentat de logo-ul slot-ului. Orice câștig din joc obţinut cu ajutorul  agentei Jane Blonde este dublat. Dacă ea apare de 5 ori pe o linie activă, veţi obţine 10.000 de monede, iar valoarea acestora va fii determinată de valoarea pariului dvs. Pe parcursul jocului mai apar 5 domnişoare care vă aduc de la 2 la 750 de monede. În acest slot nu există cărţi de joc, deoarece toate simbolurile sunt tematice.

Agent Jane Blonde

Runda bonus

Dacă obţineţi 3 simboluri scatter pe role se va declanșa bonusul Free Spins, care vă oferă 15 rotiri gratuite. Toate câștigurile obţinute în timpul acestor rotiri gratuite vor fii triplate, iar dacă sunteţi suficient de norocoşi şi mai obţineţi alte 3 simboluri scatter, în timpul acestei runde, veţi primii încă 15 rotiri gratuite. De asemenea, puteţi câştiga rotiri gratuite în timpul câştigurilor scatter, care sunt multiplicate în funcţie de pariul făcut pe linia respectivă.

Pariuri

Indiferent de bugetul dvs., vă puteți bucura de acest joc, deoarece acesta poate fii accesat pentru un pariu minim de 0.01 cenţi, adică pentru un total de 0.09 cenţi pentru toate liniile de plată. Valoarea maximă a monedelor poate fii de 5 euro. Acest lucru înseamnă că pariul maxim, pe toate cele 9 linii de plată, va fii de 45 de euro. Această gamă de pariuri îi avantajează pe toţi jucătorii, indiferent dacă aceştia dispun de un buget limitat, sau dacă nu ţin cont de asemenea limite. Opțiunile disponibile sunt nenumărate, aşa că vă puteţi stabili cu uşurintă un buget de joc.

Concluzie despre Agent Jane Blond

Poate că slot-ul Agent Jane Blond nu conţine atât de mult caracteristici speciale ca şi Hitman, dar cu toate acestea, acest joc vă oferă premii generoase, mai ales în timpul bonusului Free Spins. Cu toate că acest slot are un grad de dificultate mai scăzut, jocul vă oferă câștiguri frecvente, chiar dacă acestea sunt mici. Acesta este jocul perfect pentru cineva care are buget limitat sau pentru jucătorii ocazionali, care vor să se distreze în timp ce joacă un slot de acţiune.

joaca sloturi de microgaming la winmasters cu 1500 RON bonus   

 

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme