OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

888 a primit o penalizare record de aproape 8m Lire Sterline

Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie a penalizat cazinioul 888 cu o sumă record. 888 este unul dintre cele mai mari grupuri din industria cazinourilor online din Marea Britanie. Pealizarea de 7,8 Lire Sterlinea fost dată din cauza faptului că 888 nu a respectat obligativitatea unor jocuri de noroc responsabile faţă de jucătorii vulnerabili.

Atât 888, cât şi acţionarii săi au părut mulţumiţi de faptul că cea mai nefavorabilă situaţie – pierderea licenţei pentru jocuri de noroc – a fost evitată.

Jucătorii excluşi au putut face depozite pe 888

În Marea Britanie, deţinătorii de licenţe au obligativitatea de a bloca conturile persoanelor care solicită acest lucru. Ca şi în România, jucătorii englezi îşi pot bloca conturile dacă aceştia consideră că au probleme cu şi din cauza jocurilor de noroc. Conturile trebuie să rămână blocate pentru a evita ca jucătorii să joace într-un moment de slăbiciune.

La 888, jucătorii auto-excluşi au putut face depozite şi juca în timp ce conturile acestora ar fi trebuit să fie blocate. Un total de 7010 jucătorii excluşi au putut face depozite în total de 3,5 milioane de Lire Sterline. Aceşti jucători auto-excluşi au jucat un total de peste 50 de milioane Lire Sterline.

Un exemplu relevant este cazul unui jucător care a plasat nu mai puţin de 850 000 de pariuri în decurs de puţin peste un an. Acest jucător a pariat un total de 1,3 milioane de Lire Sterline şi a petrecut peste 4 ore pe zi în cazinoul 888. De asemenea, 55 000 Lire Sterline din mizele sale au fost furate de către unul dintre angajaţi.

888 casino

Acord de reglementare: un pachet de aproape 8 milioane de Lire Sterline.

888 a fost de acord să încheie un acord de reglementare cu Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie. Nu a existat nici o alternativă, deoarece 888 a fost pe punctul de a-şi pierde licenţa. Fără îndoială, acest lucru ar fi condus la falimentul cazinoului 888.

În primul rând, 888 a primit o penalizare de 4 250 000 Lire Sterline, deoarece a permis jucătorilor auto-excluşi să joace şi nu a luat nicio măsură atunci când jucătorii au arătat semne ale unui comportament problematic cu privire la jocurile de noroc.

În plus, 888 a trebuit să înapoieze 3,5 milioane de Lire Sterline jucătorilor auto-excluşi care au efectuat depozite. De asemenea, 888 a trebuit să plătească o compensaţie persoanei care a fost devalizată din cauza dependenţei jocurilor de noroc şi pariurilor efectuate în cadrul 888.

De asemenea, costurile verificării – 12 000 – au fost plătite de către 888.

Comisia Jocurilor de Noroc din Marea Britanie recunoaşte că 888 a dat dovadă de cooperare în timpul verificării. Se pare că acest lucru le-a salvat licenţa.

888 Romania

888 este activ în ţara noastră, ofernd jocuri de cazino online, poker şi pariuri sportive online. În Septembrie 2016, 888 cu sediul în Gibraltar a primit o licenţă din partea ONJN. Până în prezent, nu s-au raportat plângeri despre nerespectarea obligaţiilor 888 în România.

Recomandăm tuturor prudenţă. În cazul în care un cazino online nu îşi respectă obligaţiile de a vă bloca contul, atunci când solicitaţi acest lucru, vă recomandăm să depuneţi o plângere la ONJN.

 

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Updated: September 1, 2017 — 5:13 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme