OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

888 Poker

Marca 888 este una dintre cele mai renumite din industria jocurilor de noroc online şi se regăseşte pe piaţa acestora de aproape două decenii. 888 Poker este o parte a renumitului grup 888 Holdings, şi completează oferta acestuia, care conţine opţiunile 888 Casino și 888 Sport. Prin crearea unui singur cont, veți avea acces la toate cele trei. 888 Poker vă oferă o comunitate complexă de poker online, care vă permite să jucaţi o varietate de jocuri de poker și să participaţi la turnee zilnice, cu jocuri programate 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână. Poker-ul 888 pune la dispoziţia jucătorilor români şi un site în limba română care vă oferă o experienţă de joc extraordinară. Tot ce trebuie să faceţi este să vă alăturaţi site-ului.

Metode de plată

Atât depozitele cât și retragerile pot fi efectuate cu carduri de credit Visa și carduri de debit, MasterCard, Neteller, Skrill, sau transfer bancar. Fiecare dintre acestea are o limită minimă de depozit de 40 RON, cu excepția transferului bancar care necesită să depuneţi minim 400 RON în contul dumneavoastră. Opţiunea Paysafecard este de asemenea disponibilă, dar cu ajutorul acesteia puteţi să faceţi doar depozite. Cea mai rapidă cale de a vă colecta bani este folosirea unuia dintre E-Wallet-uri. Cazinoul vă poate procesa cererea de retragere în 3 zile, dar dacă sunteți un membru VIP Gold, toate cererile vă vor fii procesate în maxim o zi. Aşa că merită să adunaţi toate punctele care vă oferă statutul de VIP Gold.

Bonusuri şi promoţii

Pentru a vă ura bun venit în lumea poker-ului online, site-ul 888 vo oferă un bonus de 100% pentru primul dumneavostră depozit, care poate valora până la 3.000 lei. Bonus de bun venit va fi transferat în contul dvs. în rate de 40 de lei de fiecare dată când veţi acumula 100 puncte bonus. Punctele pot fi câștigate jucând la o masă de poker, care vă va acorda câte 2 puncte pentru fiecare sumă de 4 lei plătiţi sub formă de comision. Aceast comision se calculează în funcţie de suma pe care o aveţi în cont, în comparație cu ceilalți jucători de la masă. Dacă jucaţi într-un turneu de poker, veţi câștiga 2 puncte pentru fiecare sumă de 4 lei plătită ca taxă de înregistrare.

Winter Wheel este o promoție de sezon, care vă oferă misiuni în fiecare zi, pe care va trebuii să le completaţi pentru a câștiga premii. De fiecare dată când veţi reuși să terminaţi o misiune, veţi putea  rotii roata, care vă oferă diverse bonusuri valabile pentru jocul de poker. Promoţia durează până pe 19 februarie 2017, aşa că mai aveţi timp să colectaţi bonusurile zilnice.

Loialitatea dvs. va fi premiată cu avantaje oferite de Clubul 888. Punctele pot fi câștigate atât prin finalizarea misiunilor impuse de Club cât și prin simplul joc. Pentru fiecare 1 leu (sau echivalentul acestuia în altă monedă), depus sub formă de comision sau taxă, jucătorii de poker vor primi 100 de puncte. Odată ce ați acumulat un anumit număr de puncte, vă veți deplasa la un nivel nivel superior și veţi obține monede de aur, care pot fi schimbate pentru premii. Anumite nivele vă vor acorda, de asemenea, un premiu bonus suplimentar. Avantajul acestor puncte este că nu vă veţi pierde niciodată statutul la care aţi ajuns.

Pe site-ul Poker 888 în limba română, veţi mai găsi şi ale două promoţii şi anume First Depositors Challenge, care le oferă jucătorilor noi, o dată cu primul depozit, şansa de a participa la turneul de poker care are loc în fiecare zi de vineri, şi Blast Off Freerolls, care le oferă jucătorilor bilete de freeroll, după ce aceştia finalizează misiunile zilnice şi săptămânale.

888 poker

Jocuri şi turnee

Înainte de a intra în lumea interesantă a poker-ului, va trebui să descărcați software-ul acestuia. Pe site-ul  888, puteți juca trei tipuri de poker : No Limit, ceea ce înseamnă că pariul maxim este egal cu valoarea tuturor jetoanele, Fixed Limit, în acest caz limitele sunt stabilite în funcție de mărimea big blind-ului, și Pot Limit , unde suma maximă pe care o puteţi paria este limitată de suma potului. Jocurile de poker disponibile includ Texas Hold’Em, Omaha High, Omaha Hi-Lo, cu 2 moduri de a câștiga, 7 Card Stud și 7 Card Stud Hi-Lo. Puteţi juca pe bani reali sau poţi încerca un joc demo.

Lista jocurilor disponibile poate fi sortată în funcție de mize, limite, jucătorii, potul mediu, mâini pe oră, etc. Cu ajutorul unui dublu-click pe una dintre mesele de pe listă, veți primi un loc la masa respectivă. În cazul în care masa este plină, vă puteți înscrie pe lista de așteptare sau puteţi selecta o altă masă. Tabelul de informații vă va spune cine altcineva joacă și câți bani au în cont.

Dacă doriți ca să vă alăturaţi unui turneu de poker, aveţi posibilitatea de a alege între turneul Bounty și turneul Heads Up. Turneele Bounty vă recompensează cu bonusuri adiţionale în numerar pentru eliminarea unui alt jucător, fie un jucător anume fie oricare dintre cei prezenţi la masă. Dacă preferați acțiunea unu-la-unu, turneele de poker Heads Up sunt alegerea perfectă. Veţi juca la o masă pentru doi jucători și, dacă veți câștiga, veţi fii mutat la o altă masă unde veţi juca împotriva unui adversar nou.

Turneele Heads Up pot avea 2 opţiuni: Sit & Go sau Multi-table (mese multiple). Jocul la mese multiple vă oferă șansa de a câștiga jackpot-uri uriașe, ca urmare a unor investi mici pe care va trebuii să le faceţi în joc. Acest tip de joc este în avantajul jucătorilor experimentaţi, dar şi în al jucătorilor începători, deoarece astfel, aceştia îşi pot îmbunătăți abilitățile de joc. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți suficient timp liber, deoarece aceste partide de poker pot dura chiar şi 10, 12 ore, iar uneori, chiar mai mult.

Prin download-area aplicaţiei pentru dispozitivele care folosesc sistemele de operare Android şi iOS, vă puteţi juca chiar dacă nu aveţi acces la un calculator.

Concluzie

Dacă sunteţi un fan al poker-ului online şi sunteţi  în căutarea unui mod distractiv și de încredere în care vă puteţi juca online jocul dvs. favorit, accesaţi site-ul 888! Prin accesarea site-ului 888 Poker  în limba română, aveţi șansa de a vă bucura de cele mai populare jocuri de poker în timp ce interacționaţi cu alți jucători în propria limbă și pariaţi în propria monedă. Acest site vă garantează o mare varietate de turnee interesante, și vă oferă asistenţă de joc non-stop. Aceeaşi experienţă plăcută de joc vă este pusă la dispoziţie şi pe dispozitivele portabile, cum ar fii smartphone-ul sau tableta. Cu ajutorul ofertei generoase de bun venit a acestui site, veţi păşii în lumea cazinoului 888 cu dreptul.

joaca poker la 888 cu 3.000 RON bonus   

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme