OnlineCazinouriBonus

Cazinourile Online | Case de Pariuri | Sloturi | Bonusuri

5 echipe din Premier League vor juca in grupele Champions League

echipe fotbal

Este pentru prima oara in istorie cand in grupele Champions League vor juca 5 echipe din Premier League. Primele 3 echipe din campionat aveau dreptul sa participe in grupe fara tur prelimnar. Acestea sunt Chelsea(campioana din sezonul trecut), Tottenham si Manchester City. Apoi, Manchester United care a terminat pe locul 6, a castigat trofeul Europa League. Si castigatoarea acestei competitii are dreptul sa joace direct in grupele Ligii Campionilor. Iar a 5-a echipa care va juca in cea mai importanta competitie de fotbal din Europa este Liverpool. Aceasta a distrus-o pe Hoffenheim cu 4-2 pe teren propriu in ultimul tur preliminar.

In sezonul 2004/05, echipele din Anglia au fost foarte aproape se joace cu 5 echipe in grupele Champions League

Clasamentul din acel an a fost:
1) Chelsea
2) Arsenal
3) Manchester United
4) Everton
5) Liverpool

Doar 4 echipe din Anglia aveau dreptul sa joace in Champions League. Dar pentru ca Liverpool a castigat trofeul Ligii Campionilor a primit dreptul de a juca in aceasta competitie. Cred ca a fost primul an in care s-a introdus regula asta. Chelsea si Arsenal erau calificate direct in grupe. Manchester United si Liverpool au jucat tururi preliminare si au ajuns in grupele Champions League.
Everton a jucat cu Villareal pentru a ajunge in grupe. Iar Villareal avea o echipa puternica in acea vreme. Everton a pierdut acasa cu 2-1. Apoi in deplasare, Everton a fost condusa cu 1-0, dar a reusit sa egaleze. Apoi a marcat Duncan Ferguson pentru Everton, dar arbitrul Collina a anulat golul fara un motiv intemeiat. Iar Villareal a mers mai departe.

In sezonul 2007/08, 6 echipe din Marea Britanie au jucat in grupele Ligii Campionilor

4 echipe din Anglia si 2 din Scotia au jucat in acel an in cea mai importanta competitie de fotbal. Acestea au fost: Chelsea, Man United, Arsenal, Liverpool, Celtic si Rangers.
Finala Champions League din acel sezon s-a disputat intre Mancchester United si Chelsea. Scorul a fost 1-1 si apoi s-a ajuns la lovituri de la 11 metri. A castigat Manchester United cu scorul general de 6-5.

 

Pariaza pe echipa care va castiga trofeul Champions League >>

NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OnlineCazinouriBonus © 2017 Frontier Theme